Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ. Το παλιό σύστημα 9ετιας μας άφησε θεός σχωρεστο οπότε πάμε για άλλα 😁 Ποσό που διαθέτω : 600 περίπου Κουτί και σκληρός : υπάρχουν Εκτός αν πρέπει να αλλάξει το κουτί για το νέο build? (Corsair carbide 200R) Mobo θα προτιμούσα gigabyte Χρήση υπολογιστή : photoshop, web design, all around. No gaming Οθόνη, περιφερειακά : υπαρχουν Αγορά και συναρμολογηση : από πλαίσιο μόνο λόγω του προγράμματος δοσεων λειτουργικό σύστημα : οχι Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
nickol-us Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Είμαστε σίγουροι οτι δέχονται από το πλαίσιο να συναρμολογήσουν σε δικό σου κουτί και με δικούς σου δίσκους; 3 πιθανές προτάσεις, με τα συν και πλην η κάθε μια Μια οικονομική, βασισμένη στα ενσωματωμένα γραφικά του 5600g, ίσως η πιο vfm αλλά όχι καλύτερη δυνατή λύση Μια βασισμένη στον i5 12500 και τα ενσωματωμένα γραφικά του, ο πιο δυνατός cpu από τις άλλες προτάσεις και καλύτερη πρόταση για ενδεχόμενη αναβάθμιση Μια βασισμένη στον 5600 και ξεχωριστή κάρτα gt 1030, ίσως η πιο ολοκληρωμένη πρόταση καθώς η ξεχωριστή gpu θα δώσει το κάτι παραπάνω Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από nickol-us
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, nickol-us είπε Είμαστε σίγουροι οτι δέχονται από το πλαίσιο να συναρμολογήσουν σε δικό σου κουτί και με δικούς σου δίσκους; 3 πιθανές προτάσεις, με τα συν και πλην η κάθε μια Μια οικονομική, βασισμένη στα ενσωματωμένα γραφικά του 5600g, ίσως η πιο vfm αλλά όχι καλύτερη δυνατή λύση Μια βασισμένη στον i5 12500 και τα ενσωματωμένα γραφικά του, ο πιο δυνατός cpu από τις άλλες προτάσεις και καλύτερη πρόταση για ενδεχόμενη αναβάθμιση Μια βασισμένη στον 5600 και ξεχωριστή κάρτα gt 1030, ίσως η πιο ολοκληρωμένη πρόταση καθώς η ξεχωριστή gpu θα δώσει το κάτι παραπάνω Το τρίτο μου αρέσει με συνδυασμό τη κάρτα γραφικών του 2 βέβαια εκεί αλλάζει το budget ελάχιστα αλλά δε θέλω να βασιστώ στον επεξεργαστή . Όσο για το κουτί δε ξέρω από πλαίσιο είναι και αυτό αγορασμένο έχω αποδείξεις οπότε πιστεύω θα το δεχτούν σαν repair μιας και η μητρική κάηκε 😉 Btw πλέον δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα συστήματα αλλά με έχετε βγάλει ασπροπρόσωπη στο παρελθόν με τις προτάσεις σας. Όταν λέω αυτό μου αρέσει είναι επειδή πάντα μου είχε διάρκεια και αντοχή στο χρόνο οπότε διαλέγω αυτό (πχ Intel, gigabyte) Κατά τα άλλα δεν έχω ιδέα προσωπικά για τις διαφορές τους απλά καταλαβαίνω τι λες. Ευχαριστώ
nickol-us Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Aν θες ντε και καλά Intel μαζί με την κάρτα γραφικών, μπορείς να δεις τον 12400f στα 220 που δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά και σχετικά μικρές διαφορές με τον 12500. Δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας σε κανένα από τα παραπάνω build. Όλες οι προτάσεις θα κάνουν τη δουλειά που θες, άλλη λίγο καλύτερα άλλη λίγο χειρότερα, ένας "άπειρος" με υπολογιστές χρήστης ίσως να μην καταλάβει και εύκολα τις διαφορές. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από nickol-us
helicoid Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Έχω την εντύπωση ότι οι 12 gen Intel είναι κάπως καλύτεροι από τους αντίστοιχους AMD 5000 σε προϊόντα Adobe. Οχι κάτι το τρομερό βέβαια. Οπότε η ψήφος μου πάει στον 12500 (είναι καλό να έχεις και ενσωματωμένα γραφικά, πες ότι κάτι παθαίνει η κανονική gpu σου, κτλ) και αν μπορείς να πάρεις και την ZOTAC ανεβάζοντας λίγο το budget τόσο το καλύτερο.
leros2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, corvidophile είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Το παλιό σύστημα 9ετιας μας άφησε θεός σχωρεστο οπότε πάμε για άλλα 😁 Ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις το ryzen σύστημα που πήρες σχεδόν πέρσι από το πλαίσιο... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από leros2004
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, leros2004 είπε Ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις το ryzen σύστημα που πήρες σχεδόν πέρσι από το πλαίσιο... Δεν ήταν για μένα αυτή η ανάρτηση φίλε, μάλλον βαριόσουν πολύ για να ψάχνεις τα ποστ μου. Τελικά η προηγούμενη αγορά μου είχε γίνει από ποστ στο adslgr και γράφω από κινητό αυτή τη στιγμή αλλά θα επανέλθω με λινκ και απόδειξη αγοράς για να φας την τάπα και να μάθεις τρόπους. Καλημέρα
nickol-us Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Είναι μια από τις συνήθειες του leros2004 που κι εγώ δεν καταλαβαίνω απόλυτα, πολλές φορές ίσως γίνεται και υπερβολικός ψάχνοντας για trolls, ωστόσο το θα φας τάπα, δεν προσφέρει τίποτα, μην πω ότι τον βγάζει και σωστό.
kostasSTi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, leros2004 είπε Ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις το ryzen σύστημα που πήρες σχεδόν πέρσι από το πλαίσιο... Δηλαδή απαγορεύεται να χρειάζεται κι άλλο; Κι επειδή είναι επαγγελματίας, ένας λόγος παραπάνω. Get a life. 1
leros2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, nickol-us είπε Είναι μια από τις συνήθειες του leros2004 που κι εγώ δεν καταλαβαίνω απόλυτα, πολλές φορές ίσως γίνεται και υπερβολικός ψάχνοντας για trolls, ωστόσο το θα φας τάπα, δεν προσφέρει τίποτα, μην πω ότι τον βγάζει και σωστό. Μικρέ μου Νικόλα, θα έρθεις και εσυ στη θέση μου. Είσαι νέος ακόμα με διάθεση και δίψα για βοήθεια. 🥰 4 ώρες πριν, kostasSTi είπε Δηλαδή απαγορεύεται να χρειάζεται κι άλλο; Κι επειδή είναι επαγγελματίας, ένας λόγος παραπάνω. Get a life. Εσυ να περιμένεις την σειρά σου, πρώτα θα φάω την τάπα με λινκ και απόδειξη αγοράς για σύστημα που προοριζόταν τελικά για άλλων και ας αναφερόταν σε πρώτο ενικό, και ας του προτείναν τόσοι άνθρωποι τις γνώσεις τους, χωρίς τελικά κάποιο αποτέλεσμα (2 μνμ έγραψε όλα και όλα). Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από leros2004 2
j2k Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) για να μην ανοιγω νεο θεμα... εχω ιδιες απαιτησεις και τωρα εχω asrock AB350 pro4 με ryzen 2400g (ενσωματωμενα γραφικα) 16G ram ποια ειναι η καλυτερη ryzen apu για αναβαθμιση με ενσωματωμενα γραφικα που παιρνει αυτη η μητρικη ? Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από j2k
leros2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, j2k είπε για να μην ανοιγω νεο θεμα... εχω ιδιες απαιτησεις και τωρα εχω B350 asus με ryzen 2400g (ενσωματωμενα γραφικα) ποια ειναι η καλυτερη ryzen apu για αναβαθμιση με ενσωματωμενα γραφικα που παιρνει αυτη η μητρικη ? Την prime έχεις? Αν σε ενδιαφέρει το κομμάτι apu, δεν αξίζει η αλλαγή, ακόμα και ο 5700G δεν έχει τρελές διαφορές με τον 2400g Aν σε ενδιαφέρει το κομμάτι cpu, ο 5600g είναι τίμιος cpu
bep1995 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 6 minutes ago, j2k said: για να μην ανοιγω νεο θεμα... εχω ιδιες απαιτησεις και τωρα εχω B350 asus με ryzen 2400g (ενσωματωμενα γραφικα) ποια ειναι η καλυτερη ryzen apu για αναβαθμιση με ενσωματωμενα γραφικα που παιρνει αυτη η μητρικη ? Ο καλύτερος γενικά είναι ο 5700g και μιας και έχει μόνο 65w tdp δεν θα έχεις πρόβλημα με την μητρική (φαντάζομαι δηλαδή). Θέλει όμως bios update. Ποια μητρική έχεις ;;
j2k Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) δεν εχω asus τελικα την asrock AB350 pro4 εχω o 5700g παιζει στην asrock AB350 pro4 ? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από j2k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα