Dimi00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οχι,δε μπορεις και μονος,οι φιλοι ειναι απαραιτητοι. Αν οντως νομιζεις οτι μπορεις και μονος,τοτε καλο ειναι να κανεις κανα δυο συνεδριες με ψυχολογο,πολυ φιλικα αυτο. Ψυχολόγος γιατί? Να φευγουν 50ευρα για να ακουσω τι ακριβως? Μηπως θα μου βρει φίλους? Κι αμα δεν εχεις φίλους η δε μπορεις να βρεις τι θα κανεις θα κατσεις να βγαλεις αυτοανοσα απ τη στενοχωρια? Μπορεις και μονος. Και ειδικα σημερα σε μια κοινωνια όπου πεφτεις κατω λιποθυμας και αντι να καλεσουν το εκαβ κοιτανε να σου παρουν πορτοφολι κινητό .. Και γενικά επικρατει ζηλοφθονια και μισος... Στο οικονομικο κομματι θες?Στο εργασιακό? Στο εμφανισιακο? .... (ειδικά σε γυναικοπαρεες) Καλυτερα μόνος. Εδώ συμβαινουν με τα αδέρφια. Καλο ειναι να εχεις φίλους ναι, αλλα αν δεν ετυχε δε θα κατσουμε και να σκάσουμε. Εκει θελω να καταλήξω. 4
adi32 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δύσκολο να έχεις πραγματικούς φίλους. Αυτοί θα φανούν σε μια δύσκολη στιγμή δική σου και εσύ για δική τους. Για μια μπύρα ένα καφέ και πλακιτσα όλοι καλοί είναι. 2
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Γνωστούς πολλους. Κολλητό φιλο έναν (και ειναι στο εξωτερικο :/). Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από *nenya* 1
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 8 hours ago, StamTheMan said: Οχι,δε μπορεις και μονος,οι φιλοι ειναι απαραιτητοι. Αν οντως νομιζεις οτι μπορεις και μονος,τοτε καλο ειναι να κανεις κανα δυο συνεδριες με ψυχολογο,πολυ φιλικα αυτο. μια χαρα γινεται.ανηκω στην ιδια κατηγορια.γνωστοι καμποσοι που ειναι για καφε.φιλοι μηδεν.επιλογες. i made mine 3 1
G.bar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Έχω καλούς φίλους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, που ξέρω όμως ότι όποτε χρειαστεί θα είναι παρόντες και ας έχουμε να μιλήσουμε μήνες, ίσως και χρόνια. Απο γνωστούς 100αδες, απλά μεγαλώνοντας στενεύουν οι επιλογές, γινόμαστε πιο περίεργοι, πιο απαιτητικοί, δεν θέλουμε κάποιον απλά για να βγούμε το βράδυ. Ευτυχώς για καλή μου τύχη έχω παντρευτεί την καλύτερη μου φίλη και υπερκαλύπτει αυτό το κομμάτι. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, csontheline είπε Μήτρογλου 500 135.000 Ο Αλαφούζος το είπε.
csontheline Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ο Αλαφούζος το είπε. Ναι, το ξέρω. Είναι 2 διαφορετικές απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις