MessengerOfGood Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Έχω τον αρχαίο scanner ΗP Scanjet 3570c και θέλω να σκανάρω κάτι χαρτιά. Υπάρχει περίπτωση να βρώ drivers για Windows 11 ή έστω Windows 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 εγκατέστησε το https://www.naps2.com/ δεν θέλει drivers και παίζει με το 99% των scanner 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το εγκατέστησα. Φαίνεται πολύ καλό αλλά μάλλον θέλει driver! Λέει "Compatible with both WIA and TWAIN". Στην επιλογή profil μου βγάζει να διαλέξω. Στο WIA δεν βρίσκει τίποτε και στο TWAIN βρίσκει HP precision LT 3.0. Επιλέγω το TWAIN φυσικά αλλά όταν πάω να σκανάρω βγάζει "Waiting for TWAIN to complete..." και αυτό βγάζει μήνυμα "cannot find your scanner, You may have a scanner connected to your PC but HP Precision LT 3.0 cannot locate it". YΓ Εγκατέστησα το driver για Vista 64 και δουλεύει! Επίσης δουλεύει και με το Windows Scan and Fax. Ευχαριστώ πάντως γιατί φαίνεται καλό προγραμμα. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα