korakios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, dpolal είπε Ξαναδιάβασε καλύτερα το πρώτο μου post διότι δεν μίλησα για βλάβη, ούτε για κόστος, για την περίπτωση που κοπεί το ΦΑ ψάχνω εναλλακτική. ταχυθερμαντήρας είναι η λύση , φαντάζομαι δεν παίζει εγκατάσταση και για ηλιακό 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, dpolal είπε Ξαναδιάβασε καλύτερα το πρώτο μου post διότι δεν μίλησα για βλάβη, ούτε για κόστος, για την περίπτωση που κοπεί το ΦΑ ψάχνω εναλλακτική. Εσύ ξαναδιάβασε σε τι απάντησα, το εχω κάνει και παράθεση τι να διαβάσω καλη συνέχεια
AristidisZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, dpolal είπε Το πρόβλημα ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια που οι μισοί έχουν αντικαταστήσει το καλοριφέρ με air condition, αερόθερμα, θερμοπομπούς κλπ οπότε οι λίγοι που το χρησιμοποιούσαμε χρεωνόμασταν ουσιαστικά και κόστος για να ζεσταθεί το νερό που χρησιμοποιούσαν όλοι. Αποτέλεσμα είναι όσα διαμερίσματα έχουμε ακόμα το καλοριφέρ να πληρώνουμε τον χειμώνα κατά μ.ο. 140-180 ευρώ το μήνα για κοινόχρηστα. Άρα δεν έχετε μετρητές στις παροχες που φεύγουν από το κεντρικό boiler προς τις ιδιοκτησίες να φανταστώ Εξαρχής το σύστημα ήταν λάθος, ακόμα και όλοι να χρησιμοποιούσατε την κεντρική θέρμανση, θα έπρεπε προφανώς τα ζεστά νερά να χρεώνονται χωριστά και ανεξάρτητα με την θέρμανση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα