Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι έχω ένα ακίνητο όπου λόγο λάθος οριζόντιας ξανά γίνονται τα χαρτιά οριζόντιας από την αρχή η ερώτηση μου είναι η εξής εγώ έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου και την επικαρπία την έχει η γιαγιά μου για να μην μπορώ να το πουλήσω  αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις όταν θα χρειαστεί να πάω στην συμβολαιογράφο για να οριστικοποιηθεί η οριζόντια θα πρέπει να υπογράψει και η γιαγιά μου η μονάχα εγώ μιας και έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ πολύ

Επεξ/σία από Gavriella
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Gavriella είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι έχω ένα ακίνητο όπου λόγο λάθος οριζόντιας ξανά γίνονται τα χαρτιά οριζόντιας από την αρχή η ερώτηση μου είναι η εξής εγώ έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου και την επικαρπία την έχει η γιαγιά μου για να μην μπορώ να το πουλήσω ακόμα αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις όταν θα χρειαστεί να πάω στην συμβολαιογράφο για να οριστικοποιηθεί η οριζόντια θα πρέπει να υπογράψει και η γιαγιά μου η μονάχα εγώ μιας και έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ πολύ

Η συμβολαιογράφος ξέρει να σου πει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η συμβολαιογράφος ξέρει να σου πει

Είπα να ρωτήσω πρώτα γιατί η αλήθεια ψιλό ανχωνομαι αν πάρω τηλέφωνο το μπορεί να μου πει η συμβολαιογράφος 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gavriella είπε

Είπα να ρωτήσω πρώτα γιατί η αλήθεια ψιλό ανχωνομαι αν πάρω τηλέφωνο το μπορεί να μου πει η συμβολαιογράφος 

Άμα σου πούμε ότι δεν χρειάζεται αλλά αυτή πει το αντίθετο ποιος λες να υπερισχύσει; Αυτή είναι η αρμοδια οπότε άσε το άγχος .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Άμα σου πούμε ότι δεν χρειάζεται αλλά αυτή πει το αντίθετο ποιος λες να υπερισχύσει; Αυτή είναι η αρμοδια οπότε άσε το άγχος .

Ευχαριστώ πολύ να ΣτΕ καλά 

Δημοσ.

Και ποιος ειναι ο λογος που ξεκίνησες τετοιες διαδικασιες, ασε να πεθάνει η γιαγιά και οταν έρθουν ολα στο ονομα σου τοτε κάντο 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 4:23 ΜΜ, Gavriella είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι έχω ένα ακίνητο όπου λόγο λάθος οριζόντιας ξανά γίνονται τα χαρτιά οριζόντιας από την αρχή η ερώτηση μου είναι η εξής εγώ έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου και την επικαρπία την έχει η γιαγιά μου για να μην μπορώ να το πουλήσω  αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις όταν θα χρειαστεί να πάω στην συμβολαιογράφο για να οριστικοποιηθεί η οριζόντια θα πρέπει να υπογράψει και η γιαγιά μου η μονάχα εγώ μιας και έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ πολύ

Εννοειτε θα πρεπει να υπογραψει η γιαγια για οποιοδηποτε αλλαγη. Το ακινητο παρολο που πληρωνεις εσυ το μεγαλυτερο ποσοστο ενφια δεν σου ανηκει ακομα. Αρα για να γινει καποια αλλαγη χρειαζετε η υπογραφη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...