Gavriella Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι έχω ένα ακίνητο όπου λόγο λάθος οριζόντιας ξανά γίνονται τα χαρτιά οριζόντιας από την αρχή η ερώτηση μου είναι η εξής εγώ έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου και την επικαρπία την έχει η γιαγιά μου για να μην μπορώ να το πουλήσω αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις όταν θα χρειαστεί να πάω στην συμβολαιογράφο για να οριστικοποιηθεί η οριζόντια θα πρέπει να υπογράψει και η γιαγιά μου η μονάχα εγώ μιας και έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ πολύ Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Gavriella
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, Gavriella είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι έχω ένα ακίνητο όπου λόγο λάθος οριζόντιας ξανά γίνονται τα χαρτιά οριζόντιας από την αρχή η ερώτηση μου είναι η εξής εγώ έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου και την επικαρπία την έχει η γιαγιά μου για να μην μπορώ να το πουλήσω ακόμα αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις όταν θα χρειαστεί να πάω στην συμβολαιογράφο για να οριστικοποιηθεί η οριζόντια θα πρέπει να υπογράψει και η γιαγιά μου η μονάχα εγώ μιας και έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ πολύ Η συμβολαιογράφος ξέρει να σου πει
Gavriella Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η συμβολαιογράφος ξέρει να σου πει Είπα να ρωτήσω πρώτα γιατί η αλήθεια ψιλό ανχωνομαι αν πάρω τηλέφωνο το μπορεί να μου πει η συμβολαιογράφος
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Gavriella είπε Είπα να ρωτήσω πρώτα γιατί η αλήθεια ψιλό ανχωνομαι αν πάρω τηλέφωνο το μπορεί να μου πει η συμβολαιογράφος Άμα σου πούμε ότι δεν χρειάζεται αλλά αυτή πει το αντίθετο ποιος λες να υπερισχύσει; Αυτή είναι η αρμοδια οπότε άσε το άγχος .
Gavriella Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Άμα σου πούμε ότι δεν χρειάζεται αλλά αυτή πει το αντίθετο ποιος λες να υπερισχύσει; Αυτή είναι η αρμοδια οπότε άσε το άγχος . Ευχαριστώ πολύ να ΣτΕ καλά
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Και ποιος ειναι ο λογος που ξεκίνησες τετοιες διαδικασιες, ασε να πεθάνει η γιαγιά και οταν έρθουν ολα στο ονομα σου τοτε κάντο 1
jtkar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Στις 5/8/2022 στις 4:23 ΜΜ, Gavriella είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι έχω ένα ακίνητο όπου λόγο λάθος οριζόντιας ξανά γίνονται τα χαρτιά οριζόντιας από την αρχή η ερώτηση μου είναι η εξής εγώ έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου και την επικαρπία την έχει η γιαγιά μου για να μην μπορώ να το πουλήσω αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου καλές σχέσεις όταν θα χρειαστεί να πάω στην συμβολαιογράφο για να οριστικοποιηθεί η οριζόντια θα πρέπει να υπογράψει και η γιαγιά μου η μονάχα εγώ μιας και έχω την υψηλή κυριότητα του ακινήτου αν μπορούσατε να μου απαντήσετε σας παρακαλώ πολύ Εννοειτε θα πρεπει να υπογραψει η γιαγια για οποιοδηποτε αλλαγη. Το ακινητο παρολο που πληρωνεις εσυ το μεγαλυτερο ποσοστο ενφια δεν σου ανηκει ακομα. Αρα για να γινει καποια αλλαγη χρειαζετε η υπογραφη
NikosKallithea Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Σιγα μην υπογραψει κι ο παππους της....🤣🤩😂 Με μπέρδεψες ρε συ, γιαγιά είναι οχι παππούς 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα