andreas1gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε ανωνυμα αλλη φορα και μονο στο χαμογελο. Όχι στην ΜΚΟ Αλλά μόνο στον εισαγγελέα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Συγνώμη φίλε μου γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενη η πράξη καταγγελίας στο χαμόγελο του παιδιού ή στις αρχές επειδή είναι συγγενείς του? Εμένα μια φορά ο πατέρας της ανιψιάς μου τόλμησε να την χτυπήσει γιατί έκανε κάτι που δεν έπρεπε και του έπιασα το χέρι και του το ξεκαθάρισα ότι την επόμενη φορά θα έχει να κάνει μαζί μου και δεν θα του αρέσει καθόλου. και πίστεψε με δεν φταίει καμία κρίση για τις γυναικοκτονίες που αναφέρεις αλλά η μαλακία που δέρνει τέτοιους άντρες και ξεσπάνε στις γυναίκες τους (ότι σχέση έχουν με αυτές) ξέρεις πόσες οικογένειες μεγαλώνουν παιδιά αυτή την χρονική περίοδο που περνάει και υπάρχει ο ιός και η οικονομική κρίση και το αβέβαιο μέλλον και όχι μόνο δεν τα χτυπάνε αλλά τα παιδιά έχουν ότι χρειάζονται για να μεγαλώσουν σωστά.
LiquidTroll Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Εχω τσακωθεί μαζί της 'απειρες φορές, και αλλη φορα που τα εχει χχτυπησει, της ειπα μην σε ξαναδω να χτυπας παιδι, μα τω Θεω θα σε καταγγείλω! Την εχω διώξει απο το πατρικό άλλη μια φορά, γιατί πάλι τα χτύπησε. Οταν λέω "Χτυπησε" εννοω ασχημο τραβηγμα μαλλιών και κουνημα το κεφάλι περα δώθε, και μετά χτύπημα στο κεφάλι Για αυτούς που μιλανε για "σφαλιαρίτσες" που κάνουν και καλό.... 1
tollisth Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Αν όντως το θέμα είναι αληθινό όπως αναφέρεις και υπάρχει συστηματική κακοποίηση παιδιών έπρεπε εχθές κιόλας να υπάρξει παρέμβαση αλλιώς δυστυχώς είναι καταδίκασμενα από πολλές απόψεις μόνο κακό θα έχουν μπροστά τους όσο μεγαλώνουν δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για το μέλλον τους,ήδη έχουν πάθει ζημιά.
AristidisZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Εν τω μεταξύ οι μισοί παίζει να μην έχετε διαβάσει τι γράφει ο Troll… Η αδερφή βαράει την μικρή, όχι ο πατέρας Συν τοις άλλοις από ότι έγραψε, έχει ασκήσει σωματική βία στον σύζυγο της…
liakjim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δύσκολη απόφαση, με άγνωστες προεκτάσεις και για τις 2 επιλογές. Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει ποια ήταν η σωστή απόφαση. Προσωπικά έτσι όπως έχει προχωρήσει το πράγμα, νομίζω ότι είναι η καλύτερη δυνατή προσέγγιση στο θέμα.
Klausx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Πολύ ψύχραιμα και από μία μεριά σωστά έπραξες και όταν λέω από μία μεριά εννοώ πως τόσο κοντά που έχεις αυτά τα παιδιά και δεν τους έχεις στείλει καμία βδομάδουλα σε νοσοκομείο είσαι ήρωας...Μην τους αφήσεις βλέπεις τι γίνεται καθημερινά...Να ζητήσεις το νούμερο του ψυχολόγου που θα πάει για να ενημερώνεσαι ότι πηγαίνει αφού σταμάτησες την καταγγελία. 2
Dimi00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στον εισαγγελέα, οχι στο χαμογελο του παιδιού. Το χαμογελο του παιδιου ειναι απλα μια μκο. 1 1
vasilllis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δεν θα μιλσω για το ηθικο του θεματος ,για το αν εκανες σωστο ή λαθος.Μαλλον η ιστορια θα το κρινει αυτο.Ισως καποια τηλεφωνα υποστηριξης ( http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3707&Itemid=421&lang= ) ( https://www.hamogelo.gr/gr/el/paidia-thimata-vias:sos-1056/ ) είναι πειρσσοτερο αρμοδία να κρινουν αν υπάρχει κακοποίηση ή υπερβαλλων ζήλος. Δεν μπορει κανεις να σου απαντησει αν εκανες σωστο ή λαθος αν δεν γνωριζει λεπτομερειες της καταστασης..
basilis_k6 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) εγω παντως δεν θα περίμενα να συμβει κανα κακο. η αδερφη σου θελει γιατρο και τα παιδια προστασια. κακώς δεν άφησες την καταγγελία. πιθανον να σε ευγνωμονει και η ιδια στο μέλλον. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από basilis_k6
Dereki2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, LiquidTroll είπε . Την αδερφη μου κατεγγειλα..... Ωχ... χοντρό... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Οταν λέω "Χτυπησε" εννοω ασχημο τραβηγμα μαλλιών και κουνημα το κεφάλι περα δώθε, και μετά χτύπημα στο κεφάλι Για αυτούς που μιλανε για "σφαλιαρίτσες" που κάνουν και καλό.... Απορώ με κάτι τέτοιους γονείς. Αν το παιδί κάνει φασαρία και του συμπεριφερθεις έτσι μόνο να σταματήσει δεν θα το κάνεις, θα κλαίει και θα φωνάζει περισσότερο. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Basilhs23___ 1
NickTG Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 hours ago, oreco5 said: Όλοι μάγκες εδώ μέσα,καλά έκανες και άηδιες Αν σε ενδιέφερε πραγματικά το μέλλον της οικογένειας , θα έπρεπε να μιλήσεις μαζί,με τους λοιπούς συγγενείς (παππούδες κτλ) Τώρα τους πέταξες μια χειροβομβίδα και τους κατέστρεψες Καθόλου ύποπτο που δικαιολογείς κακοποίηση παιδιών. 3 1
kage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Κάποιοι γονείς δεν πρέπει να έχουν παιδιά... Δεν ξέρω αν είστε οικογένεια Ρομά τσιγγάνων που εκεί τα θεωρούν φυσιολογικά αλλα κάτι δεν πάει καλά εκεί μέσα κ στα 2 σπίτια.. Έχεις βίντεο με κάποια τέτοια ξεσπασματα από την προβληματική αδερφή ή γαμπρό σ?βρες βιντεακια την επόμενη φορά ή βαλε κάμερα με sd card 25$ στο πατρικό αφού όλη μέρα εκεί τα παρκάρουν απ' οτι κατάλαβα κ το παίζουν μετα κουρασμένοι... τηλεφωνική καταγγελία μπορούμε να κάνουμε στην 24ωρη Εθνική Γραμμή Παιδικής Προστασίας 1107 του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην τηλεφωνική γραμμή «Μαζί για το Παιδί» 11525,
dstilio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Χοντρό. τραβηξε βίντεο αν μπορείς. Ανέβασε το σε cloud να μην είναι στη συσκευή σου. σωσε τα παιδιά μετά το βίντεο. Σταμάτησε την. πες της ήρεμα να βρεθεί με ψυχολόγο. Εν τω μεταξύ εσυ μιλάς με χαμόγελο ξανά για λύση κοινωνικού λειτουργού. αν είναι τόσο άσχημα όσο λες να μιλήσετε με τους γονεισ Σου μήπως πάρετε την επιμέλεια εσεις. Εάν συμφωνείτε, πήγαινε δικηγόρο πρωτα και μετά μαζί εισαγγελέα και δικαστικως. Τόσα γίνονται γύρω μας πλέον με τη φτώχεια και τη κλεισούρα. Έχει σαλέψει ο κόσμος. Μην σας δούμε κι εσάς στις ειδήσεις να ΚΚΕ ρε γιατί δεν το προλάβατε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις