Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Οτι λεει η ερωτηση.Πολυ κοντινος συγγενης μου χτυπαει ασχημα τα παιδια. Ειναι πολυ σοβαρη ερωτηση.Την κατειγγειλα,και τωρα εκτος οτι βαζει τον αντρα της να με απειλει, εκτος οτι εχω γινει μισητος, θελει να μου κανει μηνυση κ μου λεει οτι θα με κανονισει.Εκανα σωστα?

Σε ποιον φορέα έκανες καταγγελία,

Αναφέρεις δημόσια κάτι για το χαμόγελο του παιδιού?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Ειπα επανηλημενως ότι εχω μιλησει με τους ιδιους, το εχω συζητησει με φιλες της αδερφης μου που ημαστε κοντα, με την μητερα μου, με όλους.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ?

Η μανα μου τα κραταγε τοσα χρονια, και τα κραταει ακομα, η δικια μου φαμιλια τα μεγάλωσε, τα βλέπω σχεδόν καθημερινα, και μου εχουν πει πολλα.....

Συνεχως πηγαινω στο σπιτι της αδερφης μου, μενει κοντα. Και εχω υπαρξει μαρτυρας σε πολλα περιστατικα!

Λετε να μου καυλωσε έτσι απλα να κανω καταγγελία?

Και μόνο με τον τρόπο που απαντάς λέει πολλά και για την δικιά σου ψυχολογία.

• Confused 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1nsom-n1k είπε

Όλοι μας όμως έχουμε φάει τις σφαλιάρες μας όταν είμασταν παιδιά, για να μην πω πόσες φάγαν οι γονείς μας. 

Ενας ψυχολόγος απάντησε πολύ ωραία σε τέτοιου είδους δήλωση (δυστηχώς δεν μπορώ να το βρω να το ποστάρω), εν συντομία έλεγε: 

Οχι δεν είμαστε μια χαρά. Η πληθώρα των 30+ δεν έχει αυτοπεποίθηση γιατι οι γονείς τους "γνώριζαν καλύτερα τι ήθελε το παιδί", η πληθώρα των 30+ χρειάζονται ψυχολογο για να αντιμετωπίσουν τις κρίσεις πανικού & το άγχος του, ελάχιστοι είναι δημιουργικοί και σε δουλειές που τους αρέσει και τους γεμίζει και τέλος και πιο σημαντικό το ποσοστό διαζυγίων είναι λίγο πάνω απο 50%, διότι δεν έχουμε μάθει να λύνουμε τα προβλήματα μας και στην πρώτη δυσκολία το σκάμε!

• Thanks 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oreco5 είπε

Η απάντηση θα σου έρθει από τα ίδια τα παιδιά σε μερικά χρόνια

Πίστεψε με ,δεν θα σου αρέσει

Επίσης να ξες ότι οι γονείς θα πρέπει να σου κάνουν μια μήνυση,από την στιγμή που πας να καταστρέψεις την οικογένεια τούς

Εσύ τι νομίζεις ότι τα παιδιά θα είναι καλύτερα στο χαμόγελο του παιδιού?

επίσης λες ότι το συζητήσες,όλοι οι άσχετοι μαζεύτηκατε σαν κουτσομποληδες?Τι βαθμό συγγένειας έχετε με την οικογένειά?

Άκου τώρα τι έκανε ο ts. Έπρεπε να τα αφήσει να τα σπάνε στο ξύλο, αλλωστε έτσι μεγαλώνει σωστά το παιδί. 

Θα τους καταστρέψει την τέλεια οικογένεια, και εγώ μήνυση θα έκανα στον ts. Δεν του πέφτει λόγος που δέρνουν τα ανήψια του.

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Ότι στο Χαμόγελο του Παιδιού έχουν υπαναχώρηση 14 ημερών όπως στον Κωτσόβολο;

Να ενημερώσουμε το χαμόγελο ότι τελικά ήταν αληθινή η καταγγελία και να σταλθεί ξανά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, oreco5 είπε

Επίσης να ξες ότι οι γονείς θα πρέπει να σου κάνουν μια μήνυση,από την στιγμή που πας να καταστρέψεις την οικογένεια τούς

επίσης λες ότι το συζητήσες,όλοι οι άσχετοι μαζεύτηκατε σαν κουτσομποληδες?Τι βαθμό συγγένειας έχετε με την οικογένειά?

Διαβασε πρώτα όλο το θεμα και μετά απάντα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, oreco5 είπε

Φίλε δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις, ούτε να υπάρχεις, δοκίμασε να συστήσεις ένα ξυλόσφυρο στα @@ σου μπας και κοπεί σε σένα το κακό!

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Οτι λεει η ερωτηση.Πολυ κοντινος συγγενης μου χτυπαει ασχημα τα παιδια. Ειναι πολυ σοβαρη ερωτηση.Την κατειγγειλα,και τωρα εκτος οτι βαζει τον αντρα της να με απειλει, εκτος οτι εχω γινει μισητος, θελει να μου κανει μηνυση κ μου λεει οτι θα με κανονισει.Εκανα σωστα?

Καλά έκανες και σε τιμάει ότι προσπάθησες να σώσεις ένα παιδί ρισκαροντας όλα τα υπόλοιπα. 

Θα προχωρούσα σε καταγγελία σίγουρα αν μπορούσα να το κάνω ανώνυμα. Θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ αν έπρεπε υποχρεωτικά να γίνει επώνυμα για τους λόγους ακριβώς που ανέφερες και περνάς τώρα.

Βάλε δικηγόρο να στείλεις εξώδικο η να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα μετά τις απειλές που σου έριξε ο νταής να του κόψεις την φορα όσο μπορείς γιατί προβλέπω να έχεις πρόβλημα. 

Μήνυση μπορεί να σου κάνει για το οτιδήποτε. Αν σου κάνει για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά αυτός θα πρέπει να αποδείξει στο δικαστήριο πως δεν κακοποιεί το παιδί του. Αν ο ιατροδικαστής και ο πσιδοψυχολογος δεν εκδοσουν θετικές διαγνώσεις ως προς την κακοποίηση σωματικά και ψυχολογικά, αν φέρει και μαρτυρες ότι μια χαρά γονέας είναι κτλ, τότε ετοιμάσου να πληρώσεις την νύφη. Δικηγόροι, χρήματα, χρόνος, μαρτυρες, δικαστήρια και αναβολές, κατηγοριες και απειλές και χεσε μέσα..... 

4 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Ηρθαν με απειλησανε στην αρχη,αφου τους ειπα οτι δεν προκειται να το αποσυρω,μετα με παρακαλαγανε οτι θα ξεκινησουν και οι 2 γονεις ψυχοθεραπεια,μου το υποσχοντε. "Αναγκαστηκα" να υποχωρησω,και να αποσυρω την καταγγελια,πηρα το Χαμογελο και το ακυρωσα. Μου ειπαν οτι εχω δικιο,και απλα ειναι τα παιδια ατιθασα,και αυτοι κουρασμενοι. Δεν ηθελα να βαλω τα παιδια σε διαδικασιες.....

Δεν ξερω, ειμαι πολυ μπερδεμενος,δεν ξερω αν εκανα καλα,ασχημα,τι πρεπει να κανω.....ειλικρινα. Ευχομαι να μην υπαρξει ξανα βια.

Υγ. Την αδερφη μου κατεγγειλα.....

Υγ2. Δεν ειναι ωραιο να κοροιδευετε μερικοι,ειναι πολυ σοβαρο θεμα

Πω ρε φίλε.... Αδερφή..... νόμιζα κανέναν ξάδερφο η θείο κοντινό μακρυνο. Η γνώμη μου είναι πως η κακή συμπεριφορά απέναντι στο παιδί δεν πρόκειται να αλλάξει και θα επανέλθει πάλι. Αφου απέσυρες την καταγγελία, απλά έχουν κρατήσει ένα ιστορικό στο χαμόγελο του παιδιού, δεν θα γίνει τίποτε άλλο. 

Αυτά με τις ψυχοθεραπειες κτλ που σου είπαν τα ακούω βερεσέ, δεν θα πάνε καθόλου είναι η γνώμη μου. 

33 λεπτά πριν, oreco5 είπε

Μάλλον δεν είσαι σωστά ενημερωμένος. Το ότι θα κάνεις καταγγελία και θα αποδειχτεί πως υπάρχει πρόβλημα, δεν σημαίνει πως θα πάρουν τα παιδιά στο χαμόγελο του παιδιού ούτε ότι θα επέμβει εισαγγελέας να τα κλείσουν σε ίδρυμα, για να φτάσουμε εκεί πρέπει να συμβαίνουν τραγικές καταστάσεις διαβίωσης και ανημποριας από πλευράς γονέων και κίνδυνος της ζωής των παιδιών, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, συνήθως γίνεται μια διαδικασία με την συνδρομή ειδικού, κοινωνικού λειτουργού, ψυχιάτρου που θα πηγαίνουν οι γονείς με τα παιδιά και θα ελέγχεται η βελτίωση τους. 

Αλίμονο αν λογίζεται ως καταστροφή της οικογένειας η καταγγελία για βία κατά των παιδιών στο χαμόγελο του παιδιού. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 3
Δημοσ.

τα έχεις πολύ βαριά...καλά έκανες φυσικά.  Δεν θα λύσει ως δια μαγείας το πρόβλημα αλλά είναι ένα πολυ μικρό βήμα προς το καλύτερο.

νομίζω πως το σημαντικότερο τωρα είναι να διατηρηθεί η σχέση σου με τα παιδιά για να μπορείς να τα έχεις από κοντά, όσο είναι αυτό δυνατόν.

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα που μάλλον τρολλαρεις .

Δεν σε τιμάει που πήρες πίσω την καταγγελία,

Μια φορά σηκώνεις χέρι πάντα θα το σηκώνεις.

Και θα το σηκώνεις παντού γυναίκα, παιδιά , κατοικίδια , αν σε θυμώσει κάποιος στον δρόμο και σε παίρνει.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, makis269 είπε

Πέρα από την πλάκα που μάλλον τρολλαρεις .

Δεν σε τιμάει που πήρες πίσω την καταγγελία,

Μια φορά σηκώνεις χέρι πάντα θα το σηκώνεις.

Και θα το σηκώνεις παντού γυναίκα, παιδιά , κατοικίδια , αν σε θυμώσει κάποιος στον δρόμο και σε παίρνει.

Ναι τρολλαρω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απλά θα πω κάποιοι καλύτερα να διαβάζετε πρώτα - να σκέφτεστε και μετά να γράφετε το σχόλιο σας/απάντηση σας.

Επίσης άντρας οποίος σηκώνει το χέρι και χτυπάει τα ίδια του τα παιδιά και την γυναίκα απλά δεν είναι άντρας και δεν τιμάει τα παντελόνια που φοράει.

Είναι σαν αυτόν τον ΥΠΑνθρωπο που κακοποιεί ζώα (σκυλιά/γάτες) το επόμενο επίπεδο αυτού είναι να χτυπήσει γυναίκες/παιδιά.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά έκανες και κάνε και καταγγελία για τον πατέρα ότι σε απείλησε. Αν δεν ήθελε παιδιά που προφανώς φωνάζουν, κλαίνε, πεινάνε, διψάνε όταν δουλεύουν οι γονείς που κάπως πρέπει να επιβιώσει μια οικογένεια οικονομικά ας τον έκοβε από τη ρίζα εξ αρχής. Άλλο να πατήσεις μια φωνή σε μια αταξία και άλλο να σηκώσεις χέρι. 

Επεξ/σία από jimis_vts
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όχι δεν θα έκανα καταγγελία σε ΜΚΟ σαν το "χαμόγελο του παιδιού".

Αλλά σε αστυνομία ή εισαγγελία 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Ναι τρολλαρω....

Είναι πολύ σοβαρό αυτό που αναφέρεις σε φόρουμ δημόσια μετά από τα αιματηρα τρία χρόνια στην Ελλάδα με τόσες γυναικοκτονιες,

Πιστεύω να έχεις την επίγνωση του τι αναφέρεις δημόσια για Κακοποίηση ανηλίκων από τους γονείς τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...