LiquidTroll Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Οτι λεει η ερωτηση.Πολυ κοντινος συγγενης μου χτυπαει ασχημα τα παιδια. Ειναι πολυ σοβαρη ερωτηση.Την κατειγγειλα,και τωρα εκτος οτι βαζει τον αντρα της να με απειλει, εκτος οτι εχω γινει μισητος, θελει να μου κανει μηνυση κ μου λεει οτι θα με κανονισει.Εκανα σωστα? 4 3
_filippos_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Οι καταγγελίες δεν γίνονται και ανώνυμα; Για να γνωρίζουν πως η καταγγελία έγινε απο εσένα μάλλον την έκανες επώνυμα; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Ενημέρωσε την αστυνομία και για τα υπόλοιπα 1
korakios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 48 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Οτι λεει η ερωτηση.Πολυ κοντινος συγγενης μου χτυπαει ασχημα τα παιδια. Ειναι πολυ σοβαρη ερωτηση.Την κατειγγειλα,και τωρα εκτος οτι βαζει τον αντρα της να με απειλει, εκτος οτι εχω γινει μισητος, θελει να μου κανει μηνυση κ μου λεει οτι θα με κανονισει.Εκανα σωστα? Η σοβαρή ερώτηση είναι το αν έπραξες σωστά το αυτονόητο ?
basilis_k6 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 ανωνυμα αλλη φορα και μονο στο χαμογελο. καλο ειναι να βοηθας αλλα μπλεκεις ασχημα μερικες φορες.
haris_216 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Κανονικά, μετά την επώνυμη φαντάζομαι καταγγελία, θα έπρεπε να βάλει τον άντρα της να σε προσέχει γιατί αν σου συμβεί κάτι "περίεργο", ακόμα και αν μιλάμε απλά για βανδαλισμό αυτοκινήτου, μάντεψε ποιος θα φαίνεται σαν πιθανός δράστης. Ως προς το ερώτημα, ναι πολύ καλά έκανες και μπράβο σου. Αμάν πια με τις καταστάσεις που τις γνωρίζουν πολλοί, δεν λέει κανείς τίποτα και όταν εξελιχθεί σε κάτι δραματικό τα ρίχνουμε όλοι στην π....άνα την κενωνία (έτσι γενικά). 5
SilentVoice Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε Οτι λεει η ερωτηση.Πολυ κοντινος συγγενης μου χτυπαει ασχημα τα παιδια. Ειναι πολυ σοβαρη ερωτηση.Την κατειγγειλα,και τωρα εκτος οτι βαζει τον αντρα της να με απειλει, εκτος οτι εχω γινει μισητος, θελει να μου κανει μηνυση κ μου λεει οτι θα με κανονισει.Εκανα σωστα? Προσωπικά θα έκανα καταγγελία και στην γυναίκα μου αν εβλεπα αυτήν την συμπεριφορά. Ούτως ή αλλως, θα γίνει εισαγγελική παρέμβαση και θα κρίνει ο εισαγγελέας αν έκανες σωστά ή ήταν άσκοπο (σωστό είναι ούτως ή αλλως όταν υπάρχουν υποψίες)..
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Ενημέρωσε αστυνομία ότι έκανες καταγγελία για αυτόν τον λόγο, ώστε να είναι ενήμεροι σε πιθανότητα βανδαλισμού ή και βίας 4
LiquidTroll Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ηρθαν με απειλησανε στην αρχη,αφου τους ειπα οτι δεν προκειται να το αποσυρω,μετα με παρακαλαγανε οτι θα ξεκινησουν και οι 2 γονεις ψυχοθεραπεια,μου το υποσχοντε. "Αναγκαστηκα" να υποχωρησω,και να αποσυρω την καταγγελια,πηρα το Χαμογελο και το ακυρωσα. Μου ειπαν οτι εχω δικιο,και απλα ειναι τα παιδια ατιθασα,και αυτοι κουρασμενοι. Δεν ηθελα να βαλω τα παιδια σε διαδικασιες..... Δεν ξερω, ειμαι πολυ μπερδεμενος,δεν ξερω αν εκανα καλα,ασχημα,τι πρεπει να κανω.....ειλικρινα. Ευχομαι να μην υπαρξει ξανα βια. Υγ. Την αδερφη μου κατεγγειλα..... Υγ2. Δεν ειναι ωραιο να κοροιδευετε μερικοι,ειναι πολυ σοβαρο θεμα Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από LiquidTroll 5 3 3
basilis_k6 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Ευχομαι να μην υπαρξει ξανα βια δεν παιζει καλο κουραγιο
alx301 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Καλα εκανες και έδειξες οτι τουλάχιστον υπάρχει ενα οριο, αφου δεν το εχουν αυτοί. Ίσως αναλογιστούν τα λαθη τους. Μην αισθάνεσαι άσχημα, ίσως αύριο - μεθαύριο σου πουν και ευχαριστώ Φαντάζομαι τι κατάσταση έπαιζε για να κάνεις καταγγελία, ευγε. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Ηρθαν με απειλησανε στην αρχη,αφου τους ειπα οτι δεν προκειται να το αποσυρω,μετα με παρακαλαγανε οτι θα ξεκινησουν και οι 2 γονεις ψυχοθεραπεια,μου το υποσχοντε. "Αναγκαστηκα" να υποχωρησω,και να αποσυρω την καταγγελια,πηρα το Χαμογελο και το ακυρωσα. Μου ειπαν οτι εχω δικιο,και απλα ειναι τα παιδια ατιθασα,και αυτοι κουρασμενοι. Δεν ηθελα να βαλω τα παιδια σε διαδικασιες..... Δεν ξερω, ειμαι πολυ μπερδεμενος,δεν ξερω αν εκανα καλα,ασχημα,τι πρεπει να κανω.....ειλικρινα. Ευχομαι να μην υπαρξει ξανα βια. Υγ. Την αδερφη μου κατεγγειλα..... Υγ2. Δεν ειναι ωραιο να κοροιδευετε μερικοι,ειναι πολυ σοβαρο θεμα Εχε τους απο κοντά,στην πρωτη στραβή αμέσως καταγγελία ,και να τους το πεις να προσέχουν. Χαρα στο κουράγιο σου.Ολοι λέμε τι θα κάναμε αλλά αμφιβαλλω αν όντως θα το κάναμε σε ποσοστό πάνω απο 10% αν τύχαινε σε εμάς. 2 1
tyf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Ηρθαν με απειλησανε στην αρχη,αφου τους ειπα οτι δεν προκειται να το αποσυρω,μετα με παρακαλαγανε οτι θα ξεκινησουν και οι 2 γονεις ψυχοθεραπεια,μου το υποσχοντε. "Αναγκαστηκα" να υποχωρησω,και να αποσυρω την καταγγελια,πηρα το Χαμογελο και το ακυρωσα. Μου ειπαν οτι εχω δικιο,και απλα ειναι τα παιδια ατιθασα,και αυτοι κουρασμενοι. Δεν ηθελα να βαλω τα παιδια σε διαδικασιες..... Δεν ξερω, ειμαι πολυ μπερδεμενος,δεν ξερω αν εκανα καλα,ασχημα,τι πρεπει να κανω.....ειλικρινα. Ευχομαι να μην υπαρξει ξανα βια. Υγ. Την αδερφη μου κατεγγειλα..... Υγ2. Δεν ειναι ωραιο να κοροιδευετε μερικοι,ειναι πολυ σοβαρο θεμα εγω θα σου πω απλα ενα μπραβο . και με τον τροπο σου να μην επιτρεψεις να κακοποιουν τα παιδια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις