Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιλογή Φορτιστή για iPhone 13
Έχω τον Φορτιστή  ( link ΕΔΩ )και θα ήθελα να πάρω για να έχω μέσα στο σπίτι αλλά και στο εξοχικό μ για να μην ψάχνω κάθε φορά η μεταφέρω από πρίζα σε πρίζα.

Μέχρι 20 ευρώ το κάθε κομματι (μαζί με έξοδα) υπάρχει κάτι καλύτερο ;  Θα πάρω 4 τεμάχια για να καλύψω τους χώρους που θέλω

Επεξ/σία από venuets
Δημοσ.
1 ώρα πριν, venuets είπε

Επιλογή Φορτιστή για iPhone 13
Έχω τον Φορτιστή  ( link ΕΔΩ )και θα ήθελα να πάρω για να έχω μέσα στο σπίτι αλλά και στο εξοχικό μ για να μην ψάχνω κάθε φορά η μεταφέρω από πρίζα σε πρίζα.

Μέχρι 20 ευρώ το κάθε κομματι (μαζί με έξοδα) υπάρχει κάτι καλύτερο ;  Θα πάρω 4 τεμάχια για να καλύψω τους χώρους που θέλω

Τι πιο καλύτερο από τον δικό του ανταπτορα, όπως παραθέτεις...?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kormos είπε

Τι πιο καλύτερο από τον δικό του ανταπτορα, όπως παραθέτεις...?

Δεν είμαι χρήστης iphone οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει με τους φορτιστές. Επίσης παίζουν και άλλως εταιριών όπως  ανκερ που είναι πολύ καλή. Επειδή όμως δεν έχω ιδέα για τους συγκεκριμένους είπα να ρωτήσω 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, venuets είπε

Δεν είμαι χρήστης iphone οπότε δεν έχω ιδέα τι παίζει με τους φορτιστές. Επίσης παίζουν και άλλως εταιριών όπως  ανκερ που είναι πολύ καλή. Επειδή όμως δεν έχω ιδέα για τους συγκεκριμένους είπα να ρωτήσω 

Απογοήτευση.... 

Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στην εταιρεία αυτή αλλά το προϊόν είναι για κλάματα...

Ο συγκεκριμένος που αναφέρεις δεν έχει να κάνει αν έχεις ή όχι iPhone, αν και το θέμα το έχεις βάλει στην κατηγορία Apple 🤪, ποιοτικά θεωρώ είναι αρκετά καλοί 

Μφχ

Δημοσ.

Δεν ήμουν χρήστης μέχρι σήμερα για βασική χρήση. Απλά βρήκα σε καλή τιμή το 13 και το τσίμπησα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, venuets είπε

Δεν ήμουν χρήστης μέχρι σήμερα για βασική χρήση. Απλά βρήκα σε καλή τιμή το 13 και το τσίμπησα 

Ναι βρε, δεν υπάρχει θέμα. Εφόσον κιόλας τον έχεις αυτόν στην κατοχή σου και δεν παρατηρείς κάποιο θέμα που να μην σε καλύπτει προχώρα :) 

Μφχ

Δημοσ.

Απλά είπα να ρωτήσω γιατί γενικά παίζουν καλή φορτιστές. Αλλά σίγουρα δεν τους ξέρω όλους. 

Δημοσ.

Φίλε @venuets

Θα πρέπει να προσέξεις διότι για το μοντέλο που θέλεις να αγοράσεις, θα χρειαστείς καλώδιο USB-C to Lightning. Επειδή όπως λες δε θέλεις να ψάχνεσαι με τον φορτιστή (άρα υποθέτω ούτε και με το καλώδιό του), φαντάζομαι ότι μαζί με τον φορτιστή θα αγοράσεις και αντίστοιχο καλώδιο. Το USB-C to Lightning έχει σχεδόν διπλάσια τιμή από το USB-A to Lightning:

https://www.skroutz.gr/s/21381548/Apple-Regular-USB-3-0-Cable-USB-C-male-Lightning-1m-MX0K2ZM-A.html?from=catspan

https://www.skroutz.gr/s/15606680/Apple-Regular-USB-to-Lightning-Cable-Λευκό-1m-MQUE2ZM-A.html?from=catspan

Εάν δε σε πειράζει να είσαι με ένα καλώδιο, τότε ΟΚ. Ο φορτιστής που θέλεις είναι μια χαρά. Διαφορετικά, ίσως να κοιτάξεις έναν φορτιστή ipad 12W με κόστος 15€ (μαζί με τα μεταφορικά):

https://www.skroutz.gr/s/19941684/Apple-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-A-12W-Λευκός-USB-Power-Adapter.html?from=catspan

΄Όσο για τους Anker, θεωρούνται ποιοτικοί για 3rd party, δεν έχω όμως καθόλου εμπειρία. Προσωπικά θα πήγαινα σε Apple για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...