ekrepali Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Όποτε αν καταλαβα σωστα, η άποψη σου είναι ότι δεν μπορω να κάνω κάτι για το αέριο και πρέπει να το αφήσω ως έχει, φοβούμενος μην με κατηγορήσει οτι του το έκοψα και ταυτόχρονα να παρακαλάω μην τυχον αφήσει απλήρωτο λογαρισμο και αν αφήσει να τον πληρώνω εγω, γιατί προφανως εγω θα φαίνεται ότι χρωστάω το αέριο που εκαψε αυτός αφού είναι είναι όνομα μου; Λοιπόν δώσε βάση... Φτιάχνεις μια υπεύθυνη δήλωση στο GOV: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses Γράφεις ότι: Αναφορά σε κείμενο "Αγαπητέ, κ. τάδε. Παρά τις συνεχείς προτροπές μου απ'την αρχή της μίσθωσης, δεν έχετε πάρει ακόμα τον μετρητή του αερίου στο όνομα σας όπως οφείλετε. Σας ενημερώνω ότι στις 30/8 θα καλέσω την ΕΔΑ και αν διαπιστώσω ότι ο μετρητής βρίσκεται ακόμα στο όνομα μου, θα προχωρήσω σε διακοπή της παροχής. Που σημαίνει ότι πρέπει να προβείτε άμεσα σε αίτημα εκπροσώπησης, ώστε αυτή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30/8. Επίσης ως απάντηση στο γεγονός ότι αντιμετωπίζετε οικονομικό πρόβλημα και δεν έχετε χρήματα να πληρώσετε την εγγύηση, σας ενημερώνω ότι η ΔΕΗ έχει τα "φτηνότερα" τιμολόγια της αγοράς αυτή (όλα τα τιμολόγια αερίου είναι φυσικά 6 φορές ακριβότερα συγκριτικά με τα περασμένα χρόνια λόγω των πρόσφατων εξελίξεων). Συγκεκριμένα η ΔΕΗ έχει τo σταθερό πρόγραμμα Gas Control με 0.12Ε/KWH και το κυμαινόμενο πρόγραμμα Gas Benefit με χρέωση (ΤΤF+0.04)-30%. Kαι τα 2 αυτά προγράμματα έχουν μηδενική εγγύηση. Σας προωθώ τη δήλωση μ'αυτό το τρόπο (θα το πράξω και εγγράφως κάτω απ'τη πόρτα σας) για να εξασφαλίσω την έγκαιρη ειδοποίηση σας, καθώς και για δική μου προστασία ότι σας έχω όντως ειδοποιήσει." Αφού προχωρήσεις τη δήλωση, θα γράψεις το όνομα του σ'αυτό το πεδίο: Spoiler Αφού ολοκληρώσεις τη δήλωση, κάτω δεξιά στη σελίδα θα δεις που γράφει "Κοινοποίηση" Spoiler Πατάς τα στοιχεία του ενοικιαστή (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ) και το έγγραφο θα πάει στη θυρίδα του (θα λάβει και ειδοποίηση με email) Spoiler Aντιστοίχως συμπλήρωσε στη παραπάνω δήλωση ότι άλλο θες να του πεις για το ενοίκιο καθώς και για το χρωστούμενο ποσό που θα έρθει στον τελικό λογαριασμό του αερίου. 7 3
Pwpwpw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Πως γίνεται να σου είχε ξεφύγει ενώ μου είχες απαντήσει κάνοντας quote στο συγκεκριμένο? Τι να σου πω! Εστίασα μόνο στο κομματι του «μπορεί να με κατηγορήσει ότι του έκοψα το αέριο», εάν παρατηρήσεις και στο quote που κάνω μόνο πάνω σε αυτό σου απαντάω, δεν έκανα κανένα σχόλιο για το δεύτερο μισό της παραγράφου! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw 1
dtk-386 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στο αέριο έχετε δίκιο αλλά ρε παιδιά με μισό νοίκι καθυστέρηση κατευθείαν έξωση? Τι είστε εσείς ρε....που ζείτε? Εχετε ιδέα εκεί έξω τι γίνεται ή ζείτε στην φούσκα σας? Μισό νοίκι ενώ ήταν τυπικός. Αντε το σφάλμα του ήταν που δεν ενημέρωσε αλλά και πάλι κατευθείαν στην κρεμάλα? 1
Pwpwpw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Στο αέριο έχετε δίκιο αλλά ρε παιδιά με μισό νοίκι καθυστέρηση κατευθείαν έξωση? Τι είστε εσείς ρε....που ζείτε? Εχετε ιδέα εκεί έξω τι γίνεται ή ζείτε στην φούσκα σας? Μισό νοίκι ενώ ήταν τυπικός. Αντε το σφάλμα του ήταν που δεν ενημέρωσε αλλά και πάλι κατευθείαν στην κρεμάλα? Για το ενοικι συμφωνώ και εγω μαζί σου,αλλά θα έπρεπε πρώτα να ενημερώσει, ο τροπος που το έκανε δεν μου άρεσε όχι τόσο η πράξη.Επισης μια φορά να το δεχτώ αν το επαναλάβει πάλι καπάκι στον επόμενο μήνα προφανως θα πάρω μέτρα και για αυτό. Στο θέμα του αερίου είναι απαράδεχτος γιατί τον παρακαλάω 2 μήνες τώρα, αν το συνεχίσει προφανως θα λάβω μέτρα γιατί δεν είναι δυνατόν να ρθει χειμώνας και να έρχονται οι λογαριασμοί από το αέριο που καταναλωνει αυτός στο δικό μου όνομα. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw
korakios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Στο αέριο έχετε δίκιο αλλά ρε παιδιά με μισό νοίκι καθυστέρηση κατευθείαν έξωση? Τι είστε εσείς ρε....που ζείτε? Εχετε ιδέα εκεί έξω τι γίνεται ή ζείτε στην φούσκα σας? Μισό νοίκι ενώ ήταν τυπικός. Αντε το σφάλμα του ήταν που δεν ενημέρωσε αλλά και πάλι κατευθείαν στην κρεμάλα? δε σημαίνει οτι θα τον διώξει φυσικά μιας και δεν είναι έξωση , η διαταγή απόδοσης μισθίου απλά ζητάει να τηρηθεί ότι υπογράφτηκε και βοηθά την πιο άμεση διαδικασία έξωσης (αν χρειαστεί) αν ήθελε μπορούσε ανθρώπινα να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη πρώτα , αυτό συν το οτι δεν αναλαμβάνει να πάρει το αέριο στο όνομά του σημαίνει οτι ετοιμάζονται πιστολιές γιαυτό καλύτερα να είναι προετοιμασμένος νομικά 1
SR20DET Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 56 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Για το ενοικι συμφωνώ και εγω μαζί σου,αλλά θα έπρεπε πρώτα να ενημερώσει, ο τροπος που το έκανε δεν μου άρεσε όχι τόσο η πράξη.Επισης μια φορά να το δεχτώ αν το επαναλάβει πάλι καπάκι στον επόμενο μήνα προφανως θα πάρω μέτρα και για αυτό. Στο θέμα του αερίου είναι απαράδεχτος γιατί τον παρακαλάω 2 μήνες τώρα, αν το συνεχίσει προφανως θα λάβω μέτρα γιατί δεν είναι δυνατόν να ρθει χειμώνας και να έρχονται οι λογαριασμοί από το αέριο που καταναλωνει αυτός στο δικό μου όνομα. Πάω στοιχημα οτι τον επόμενο μήνα θα στο βάλει ολόκληρο (χωρις να καλύπτει το μισό του προηγούμενου) και με καθυστέρηση 5-6 μέρες. Τον παραεπόμενο οι 5-6 μέρες θα γίνουν +5-10, αναλόγως πόσο θα τον έχεις παρακαλέσει, ενώ θα κλαίγεται για τον δύσκολο χειμώνα (που έρχεται). Μετά θα αφήσει και κανα μήνα ακόμα απλήρωτο γιατί θα είναι βαριά άρρωστος και δεν δούλεψε, η μάνα του θα έχει μπει χειρουργείο, τράκαρε άσχημα με το αμάξι και γενικά είναι και ο πόλεμος που έχει δημιουργήσει προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα.. Κάπου στο εξάμηνο θα συνειδητοποίησεις ότι σ΄ έχει περάσει για μ*****. Θα πάρει και κανα 6μηνο να τον βγάλεις. Καλά θα πάει αυτό. Πέρα από την πλάκα, αν ήθελε να είναι σωστός και όντως έχει οικονομικά στενέματα, θα σου έλεγε "κόφτε το κύριε εκμισθωτή το αέριο και αν το χρειαστώ θα πάω να το συνδέσω εγώ ξανά αργότερα αν το χρειάζομαι." Για το ενοίκιο ρώτα τον ακριβή ημερομηνία που θα βάλει το υπόλοιπο και ενημέρωσε τον πως αν τη ξεπεράσει ή ξαναγίνει αντίστοιχη καθυστέρηση θα αναγκαστείς να ξεκινησεις διαδικασία έξωσης γιατί έχεις ανάγκη και εσύ τα χρήματα .
ekrepali Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Στο αέριο έχετε δίκιο αλλά ρε παιδιά με μισό νοίκι καθυστέρηση κατευθείαν έξωση? Τι είστε εσείς ρε....που ζείτε? Εχετε ιδέα εκεί έξω τι γίνεται ή ζείτε στην φούσκα σας? Μισό νοίκι ενώ ήταν τυπικός. Αντε το σφάλμα του ήταν που δεν ενημέρωσε αλλά και πάλι κατευθείαν στην κρεμάλα? Απ'τη μια έχεις δίκιο, απ΄'την άλλη ο ενοικιαστής χρωστάει μέχρι στιγμής: - Μισό ενοίκιο - Λογαριασμό αερίου 4μήνου (ίσως 6μήνου αν δεν έγινε καταμέτρηση τον Μάιο απ'την ΕΔΑ). - 100 ευρώ εγγύση αερίου του νοικάρη (που στον τελικό λογαριασμό θα καλύψει μέρος της κατανάλωσης του ενοικιαστή). Επίσης έχει γίνει φαινόμενο οι ενοικιαστές να ρίχνουν κανόνι στους λογαριασμούς ύδρευσης... και μετά οι υπηρεσίες αρνούνται να αλλάξουν όνομα στο ρολόι αν δε ξοφληθούν οι οφειλές απ'τον ιδιοκτήτη (ενώ στο ρεύμα τουλάχιστον η οφειλή μένει στο ΑΦΜ αυτουνού που έριξε το φέσι). Κι ο ιδιοκτήτης έχει τα δικά του έξοδα για το ακίνητο... πχ ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος, δάνεια. Ή μπορεί με τα λεφτά απ'το ενοίκιο να πληρώνει δόση αγοράς αυτοκινήτου ή κάτι άλλο. Δηλαδή για μισό ενοίκιο δε χάθηκε κι ο κόσμος... αλλά τον άλλον τον ρωτάς αν αυτά τα χρήματα τα έχει ανάγκη ή όχι; Φυσικά και δε πάει κρεμάλα ο ενοικιαστής επειδή έχει οικονομική στενότητα. Απλά πρέπει να υπάρξει μια συνεννοήση μεταξύ τους στο τι θέλει ο ένας και τι μπορεί ο άλλος... πριν ξεφύγει η κατάσταση. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από ekrepali 1
Pwpwpw Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ηρθα σε τηλεφωνικη επικοινωνια σημερα με τον ενοικιαστη και τον ρωτησα τι θα γινει τελικα με το θεμα του αεριου και ποτε θα κανουμε την αλλαγη ονοματος..Μου απαντησε οτι ναι θα το κανουμε οπως ειπαμε και του λεω ναι οκ το ειπαμε, αλλα πες μου μια μια συγκεκριμενη ημερομηνια να ξερω και οτι αν περασει ξανα η ημερομηνια, αυτη τη φορα να να ξερει πως θα κανω διακοπη της συνδεσης αεριου του λεω.Αμεσως σηκωνει τον τονο της φωνης και αρχιζει να λεει οτι τον βγαζω απο τα ρουχα του με αυτο το θεμα του αεριου και οτι τον πιεζω ενω μου εχει εξηγησει την οικονομικη του στενοτητα.Του απαντω και εγω σε αναλογο υφος οτι αν καποιος θα επρεπε να βγει απο τα ρουχα του αυτος ειμαι εγω, που παρακαλαω 2 μηνες και με ακυρωνει πηγαινοντας με απο απο μηνα σε μηνα. Μου λεει ξανα για οικονομικες δυσκολιες που αντιμετωπιζει και οτι μου ειχε αναφερει στην προηγουμενη επικοινωνια μας προς τα τελη Ιουλιου (τον ειχα παρει τοτε με το που διαπιστωσα οτι δεν εβαλε ολοκληρο το νοικι χωρις καμια ενημερωσει και πηρα να ρωτησω τον λογο που το εκανε και επι της ευκαιριας αναφερθηκα ξανα στο θεμα του αεριου) οτι θα το κανουμε μεσα αυγουστου και οτι δεν με κοροιδεψε.Του απαντω οτι φυσικα και με κοροιδεψε γιατι ενω αρχικα ειχε πει αρχες ιουλιου θα κανουμε την αλλαγη , μετα αυτο εγινε μεσα Ιουλιου, στην συνεχειο εγινε μεσα Αυγουστου και τωρα που πλησιαζει μεσα Αυγουστου δεν μου δινει ημερομηνια. Επισης του λεω εκτος του αεριου ειναι και το θεμα του ενοικιου του Αυγουστου το οποιο και δεν εχει βαλει ολοκληρο και μου ειπε την Δευτερα θα βαλει τα υπολοιπα-για να δοουμε.- Για το αεριο μετα απο επιμονη μου να μου δωσει συγκεκριμνη ημερομηνια ειπε οτι θα το κανουμε 16-17 αυγουστου, του ειπα οκ αλλα αν ξανα δεν...να ξερει οτι θα προχωρησω σε διακοπη και οτι δεν παιρνει αλλη αναβολη αυτη η δουλεια και ηδη εχει τραβηξει παρα πολυ. Μετα απο 10 λεπτα με πηρε πισω τηλεφωνο και συζητησαμε σε ηρεμο τονο αυτη την φορα και μου ειπε να παω να προχωρησω σε διακοπη για να κανει και αυτος ερευνα αγορας και οτι ισως παει σε αλλο παροχο ετσι και αλλιως καλοκαιρι ειναι τωρα λεει, του λεω οκ οποτε προχωραω εγω σε διακοπη και εσυ απο εκει και περα πηγαινε σε οποιο παροχο επιθυμεις του λεω, ειναι δικο σου θεμα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, dtk-386 είπε Στο αέριο έχετε δίκιο αλλά ρε παιδιά με μισό νοίκι καθυστέρηση κατευθείαν έξωση? Τι είστε εσείς ρε....που ζείτε? Εχετε ιδέα εκεί έξω τι γίνεται ή ζείτε στην φούσκα σας? Μισό νοίκι ενώ ήταν τυπικός. Αντε το σφάλμα του ήταν που δεν ενημέρωσε αλλά και πάλι κατευθείαν στην κρεμάλα? Ολοι ζουμε στον ιδιο κοσμο, και θελουμε να προστατεψουμε τις ιδιοκτησιες μας και τα εισοδηματα μας. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Στις 5/8/2022 στις 1:51 ΜΜ, Pwpwpw είπε Καλησπέρα στην παρέα, να κάνω μια ερώτηση. Νοίκιασα ένα διαμέρισμα και έχω ενημέρωσει από τα μέσα Ιουνίου τον ενοικιαστή μου να πάμε από την εταιρία αερίου να γίνει αλλαγή του ονόματος στον λογαριασμό και να έρχονται οι λογαριασμοί στο δικό του όνομα. Μου το πάει από 15νθημερο σε 15νθημερο με την αιτιολογία της οικονομικής στενότητας, επειδή στην αλλαγή λογαριασμού η εταιρία ζητά εγγύηση 100 ευρώ, τα οποία προφανως στα δίνουν πίσω όταν μελλοντικά κανείς διακοπή. Πλέον έχει πάει 2 μήνες αυτή ιστορία που τον παρακαλάω να αλλάξουμε το όνομα και έχω κουραστεί πλέον να ασχολουμε με αυτό το θέμα.Tο κερασάκι στην τούρτα ηρθε όταν στο ενοίκιο Αύγουστου πηρε πρωτοβουλία και το έβαλε μισό χωρίς καν να με ενημερώσει, μόλις είδα την κατάθεση τον πηρα τηλεφωνο να ζητήσω εξηγήσεις και έλεγε πάλι για οικονομική στενότητα. Εάν πάω στην εταιρία αερίου και κάνω διακοπή του λογαριασμού που ειναι στο όνομα μου και από εκεί και περα ας κανει αυτός επανασύνδεση αερίου όταν και εάν θέλει θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Έχω δικαίωμα να κάνω διακοπή ; Δεν γίνετε να έρθει ο χειμώνας, να έρχονται οι λογαριασμοί αερίου στο όνομα μου και να είμαι με το άγχος εάν έχει πληρώσει αυτός η χρωστάει. Πας και το κόβεις άμεσα. Τώρα βέβαια να περιμένεις πιστολιασματα γενικά !!
Pwpwpw Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, costas1973 είπε Πας και το κόβεις άμεσα. Τώρα βέβαια να περιμένεις πιστολιασματα γενικά !! Δευτέρα θα κάνω διακοπή , άλλωστε εάν διαβάσεις το τελευταίο μου ποστ το ζήτησε και ο ίδιος αυτό. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε άλλωστε εάν διαβάσεις το τελευταίο μου ποστ Στο ινσομνια με το ζόρι διαβάζουμε τίτλο και αντε το 1ο ποστ 1
Pwpwpw Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια μια ερωτηση επειδη αυριο θα παω στην εταιρια αεριου για διακοπη, θα ρωτησω και εκει βεβαια αλλα ας ρωτησω και εδω εαν γνωριζει καποιος. Εαν κανω διακοπη, και ο ενοικιαστης παει να κανει καποια στιγμη επανασυνδεση-ειτε στην ιδια εταιρεια ειτε σε διαφορετικη- υπαρχει καποιο κοστος το οποιο επιβαρυνεται ο ιδιοκτητης? Για παραδειγμα καποιο χαρτι εγκαταστασης απο μηχανικο, καποιο σχεδιο η οτιδηποτε τελος παντων? Διαφερει το κοστος διακοπης-επανασυνδεσης απο την αλλαγη ονοματος της παροχης?Επισης με την εγγυηση που ειχα πληρωσει εγω οταν εγινε η συνδεση, τι γινονται αυτα τα χρηματα ειτε σε περιπτωση διακοπης ειτε σε περιπτωση αλλαγης ονοματος? Προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον ενημερωμενος μην μου προκυψουν αλλα εξοδα μελλοντικα το οποια πανε στο ιδιοκτητη και μου λεει μετα ο ενοικιαστης αφου το εκοψες πληρωσε για τα ταδε πραγματα, Εαν υπαρχει οποιοδηποτε κοστος επανασυνδεσης που επιβαρυνει τον ιδιοκτητη θα τον ενημερωσω απο τωρα οτι δεν προκυτε να πληρωσω ουτε ενα ευρω, του δινω την δυνατοτητα αλλαγης ονοματος την οποια συνεχως την μεταθετει και δεν την κανει. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw
ekrepali Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Εαν κανω διακοπη, και ο ενοικιαστης παει να κανει καποια στιγμη επανασυνδεση-ειτε στην ιδια εταιρεια ειτε σε διαφορετικη- υπαρχει καποιο κοστος το οποιο επιβαρυνεται ο ιδιοκτητης? Για παραδειγμα καποιο χαρτι εγκαταστασης απο μηχανικο, καποιο σχεδιο η οτιδηποτε τελος παντων? Διαφερει το κοστος διακοπης-επανασυνδεσης απο την αλλαγη ονοματος της παροχης?Επισης με την εγγυηση που ειχα πληρωσει εγω οταν εγινε η συνδεση, τι γινονται αυτα τα χρηματα ειτε σε περιπτωση διακοπης ειτε σε περιπτωση αλλαγης ονοματος? - Τέλος επανασύνδεσης χρεώνεται αυτός που ζητάει ενεργοποίηση της παροχής. Νομίζω είναι κάνα 30άρια. - Πιστοποιητικό επανελέγχου στεγανότητας κανονικά βγάζεις κάθε 4 χρόνια (επιβαρύνεται ο ιδιοκτήτης). Αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις, η ΕΔΑ στέλνει ειδοποίηση δίνοντας 6 μήνες περιθώριο... αλλά και πάλι να μη το πας, πάλι βαριούνται να έρθουν να κόψουν τη παροχή. Πάντως αυτό κοστίζει μόνο κάνα 25άρι. - Η αλλαγή ονόματος δε κοστίζει τίποτα. Αυτό που κοστίζει είναι η επανασύνδεση που είπα πάνω και φυσικά η εγγύηση (αν ο πάροχος χρεώνει εγγύηση). - Η εγγύηση που είχες πληρώσει εσύ θα καλύψει το κόστος της κατανάλωσης του τρέχοντος λογαριασμού αν είναι χρεωστικός. Δηλαδή αν είχες δώσει εγγύηση 100 ευρώ και ο λογαριασμός είναι 120 ευρώ, τότε ο λογαριασμός θα έρθει χρεωστικός 20 ευρώ (και ο ενοικιαστής θα πρέπει να σου δώσει τα 100). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα