Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, afentiko είπε Να κάνω και γω το δικηγόρο του διαβόλου; Αφού λες ότι είναι ένα χρόνο μέσα και είναι τυπικός μέχρι τώρα στα πάντα, και αυτό το μισό ενοίκιο είναι η πρώτη του παρασπονδία τόσο καιρό, μήπως να τον πιάσεις στον μπλα μπλα ανθρώπινα και για το ενοίκιο και για το αέριο; και αν δεις ότι και τον επόμενο μήνα κάνει τα ίδια ΄τοτε ξεκινάς διαδικασίες. Να τον κάνεις, όμως η συμπεριφορά που έχει ο συγκεκριμένος είναι η κλασσική συμπεριφορά όσων έχουν σκοπό να πιστολιάσουν άσχημα, στην αρχή είναι κύριοι για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου ώστε όταν αρχίσουν το πιστόλιασμα να αργήσεις να αντιδράσεις και να σε μπήξουν όσο περισσότερο γίνεται. 3
afentiko Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Να τον κάνεις, όμως η συμπεριφορά που έχει ο συγκεκριμένος είναι η κλασσική συμπεριφορά όσων έχουν σκοπό να πιστολιάσουν άσχημα, στην αρχή είναι κύριοι για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου ώστε όταν αρχίσουν το πιστόλιασμα να αργήσεις να αντιδράσεις και να σε μπήξουν όσο περισσότερο γίνεται. ναι το ξέρω. Αλλά πιστεύω δε θα είναι τρομερή η χασούρα αν "ρισκάρει" άλλον έναν μήνα. Γιατί θα έχει μεγαλύτερη χασούρα να χάσεις έναν καλό νοικάρη(που έτσι δείχνει να είναι ένα χρόνο τώρα) και να ψάχνεις μετά για επόμενο που δε ξέρεις τι θα σου κάτσει. Αν πάει και το επόμενο νοίκι έτσι δε το συζητάμε, τα τυπικά.
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Στο πρωτο κομματι όπως έγραψα και πιο πάνω, πως να με κατηγορήσει; Επειδή θα κάνω διακοπή λογαριασμού που είναι στο όνομα μου; Στέκει νομικά αυτό; Μα δεν του απαγορεύω να έχει αέριο για να με κατηγορήσει για κάτι τέτοιο , εν το κόψω μπορεί εφοσον το επιθυμεί μετά από 10 λεπτά να κάνει επανασύνδεση και θα έχει πάλι αέριο στο ονόματο του, δεν του στερώ κάτι. Αυτή είναι η άποψη μου, άλλο αν δεν μπορείς να την καταλάβεις επειδή λαμβάνεις υπόψιν μόνο ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα σου και αγνοείς όλα τα υπόλοιπα. Πράξε όπως νομίζεις 1
Pwpwpw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτή είναι η άποψη μου, άλλο αν δεν μπορείς να την καταλάβεις επειδή λαμβάνεις υπόψιν μόνο ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα σου και αγνοείς όλα τα υπόλοιπα. Πράξε όπως νομίζεις Το καταλαβαίνω απλώς ρωτάω εάν στέκει νομικά ότι μπορεί να με κατηγορήσει ότι του στερώ το αέριο. Αφού και να κάνω διακοπή, εφοσον θέλει αέριο είναι ελεύθερος την άλλη μέρα να κάνει επανασύνδεση για αυτο το λεω! Ο τυπικός δρόμος ποιος είναι; Να του στείλω χαρτι από δικηγόρο που να του λέει άλλαξε το λογαριασμο στο όνομα σου; Απλα προσπαθώ να καταλάβω πως πρπει να το χειριστώ! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Πας δικηγορο το απογευμα και ρωτας. Simple as that. Του ζητας αν ειναι και ενα εξωδικο με διαταγη πληρωμης λογω του μισου ενοικιου, για να εισαι ετοιμος την 2η φορα που θα συμβει αυτο. 1
Ducatista Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Το καταλαβαίνω απλώς ρωτάω εάν στέκει νομικά ότι μπορεί να με κατηγορήσει ότι του στερώ το αέριο. Αφού και να κάνω διακοπή, εφοσον θέλει αέριο είναι ελεύθερος την άλλη μέρα να κάνει επανασύνδεση για αυτο το λεω! Ο τυπικός δρόμος ποιος είναι; Να του στείλω χαρτι από δικηγόρο που να του λέει άλλαξε το λογαριασμο στο όνομα σου; Απλα προσπαθώ να καταλάβω πως πρπει να το χειριστώ! Κανε διακοπή στο αέριο και καντου δώρο μια kumtel και καθαρισες
ekrepali Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Διακοπή στο αέριο άμεσα... κι αν δεις ότι το κόστος του αερίου και τα ενοίκια που σου χρωστάει πάνε να υπερκαλύψουν τον μήνα της εγγύησης, βρες δικηγόρο να σε συμβουλέψει και προετοιμάσου για έξωση. Ελπίζω να μην έχεις και τους άλλους λογαριασμούς στο όνομα σου (ρεύμα, νερό). 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, afentiko είπε ναι το ξέρω. Αλλά πιστεύω δε θα είναι τρομερή η χασούρα αν "ρισκάρει" άλλον έναν μήνα. Γιατί θα έχει μεγαλύτερη χασούρα να χάσεις έναν καλό νοικάρη(που έτσι δείχνει να είναι ένα χρόνο τώρα) και να ψάχνεις μετά για επόμενο που δε ξέρεις τι θα σου κάτσει. Αν πάει και το επόμενο νοίκι έτσι δε το συζητάμε, τα τυπικά. Καλός ήταν, δεν είναι πλέον 23 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Το καταλαβαίνω απλώς ρωτάω εάν στέκει νομικά ότι μπορεί να με κατηγορήσει ότι του στερώ το αέριο. Αφού και να κάνω διακοπή, εφοσον θέλει αέριο είναι ελεύθερος την άλλη μέρα να κάνει επανασύνδεση για αυτο το λεω! Ο τυπικός δρόμος ποιος είναι; Να του στείλω χαρτι από δικηγόρο που να του λέει άλλαξε το λογαριασμο στο όνομα σου; Απλα προσπαθώ να καταλάβω πως πρπει να το χειριστώ! Κατά την γνώμη μου στέκει, όπως επίσης κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κάτι να κάνεις τώρα ώστε να εξασφαλιστείς. Εξασφαλισμένος θα ήσουν αν το έκοβες την ίδια μέρα που συνδέθηκε, η ακόμα καλύτερα αν έβαζες απευθείας αυτον να το πάρει στο όνομα του. Και ξέρω, δεν σε καλύπτει η απάντηση μου, δεν είναι αυτό που περίμενες να ακούσεις, οπότε μια και έχεις ενδοιασμούς απευθύνσου καλύτερα σε δικηγόρο. 1
Pwpwpw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Καλός ήταν, δεν είναι πλέον Κατά την γνώμη μου στέκει, όπως επίσης κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κάτι να κάνεις τώρα ώστε να εξασφαλιστείς. Εξασφαλισμένος θα ήσουν αν το έκοβες την ίδια μέρα που συνδέθηκε, η ακόμα καλύτερα αν έβαζες απευθείας αυτον να το πάρει στο όνομα του. Και ξέρω, δεν σε καλύπτει η απάντηση μου, δεν είναι αυτό που περίμενες να ακούσεις, οπότε μια και έχεις ενδοιασμούς απευθύνσου καλύτερα σε δικηγόρο. Θα συμβουλευτώ δικηγόρο και θα πράξω αναλόγως από εβδομάδα να πάρει το δρόμο του το θέμα, έρχεται δύσκολος χειμώνας και είναι εντελως παράλογο να μείνει ως έχει η κατάσταση με το αέριο στο όνομα μου. Κατάλαβα ότι η άποψη σου είναι ότι μπορεί να μου δημιουργήσει θέμα ο ενοικιαστής εάν πάω και κάνω διακοπή του αερίου, αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως κατά την άποψη σου είναι το σωστα να χειριστώ το θέμα γιατί εφοσον λες ότι δεν υπάρχει κάτι να κάνω τώρα για να εξασφαλιστω ειναι σαν να μου λες άσε όπως είναι ολα στην τύχη τους και απλα κάνε το σταυρο σου να πληρώνει τους λογαριασμούς του αεριου ο ενοικιαστής .🙂 Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως κατά την άποψη σου είναι το σωστα μα χειριστώ το θέμα.🙂 Μια χαρά την κατάλαβες, άλλο που δεν σου άρεσε
Pwpwpw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μια χαρά την κατάλαβες, άλλο που δεν σου άρεσε Όποτε αν καταλαβα σωστα, η άποψη σου είναι ότι δεν μπορω να κάνω κάτι για το αέριο και πρέπει να το αφήσω ως έχει, φοβούμενος μην με κατηγορήσει οτι του το έκοψα και ταυτόχρονα να παρακαλάω μην τυχον αφήσει απλήρωτο λογαρισμο και αν αφήσει να τον πληρώνω εγω, γιατί προφανως εγω θα φαίνεται ότι χρωστάω το αέριο που εκαψε αυτός αφού είναι είναι όνομα μου; Αυτο θα έκανες εσυ δηλαδή στην θέση μου; Θα τα άφηνες ολα στην τύχη και ότι κάτσει; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Όποτε αν καταλαβα σωστα, η άποψη σου είναι ότι δεν μπορω να κάνω κάτι για το αέριο και πρέπει να το αφήσω ως έχει φοβούμενος μην με κατηγορήσει οτι του το έκοψα και ταυτόχρονα να παρακαλάω μην τυχον αφήσει απλήρωτο λογαρισμο και αν αφήσει να τον πληρώνω εγω, γιατί προφανως εγω τα χρωστάω το αέριο που εκαψε αυτός αφού είναι συο όνομα μου; Αυτο θα έκανες εσυ δηλαδή στην θέση μου; Θα τα άφηνες ολα στην τύχη και ότι κάτσει; Δεν κατάλαβες καλά, ξαναδιάβασε το post μου: 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Αν το είχες κάνει από την αρχή σίγουρα δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα, τώρα όμως μπορεί και να σου δημιουργήσει, σε κάθε περίπτωση όμως πιστεύω πως είναι προτιμότερο από το να έχεις το άγχος του αν θα πληρώνει. Επίσης για το θέμα του μισού ενοικίου αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να του στείλεις εξώδικο απειλώντας με έξωση, μόνο έτσι θα καταλάβει ότι δεν τον παίρνει να κάνει τέτοια. Με απλά λόγια η άποψη μου είναι να κάνεις διακοπή στο αέριο επειδή καλύτερα να κινδυνεύεις να σε κατηγορήσει για παράνομη προσπάθεια έξωσης, παρά να κινδυνεύεις μην τυχόν αφήσει το αέριο απλήρωτο. 1
Pwpwpw Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν κατάλαβες καλά, ξαναδιάβασε το post μου: Με απλά λόγια η άποψη μου είναι να κάνεις διακοπή στο αέριο επειδή καλύτερα να κινδυνεύεις να σε κατηγορήσει για παράνομη προσπάθεια έξωσης, παρά να κινδυνεύεις μην τυχόν αφήσει το αέριο απλήρωτο. Α οκ μου είχε ξεφύγει αυτό το ποστ, πραγματικά δεν είχα καταλάβει τι εννοούσες! Θα συμβουλευτώ δικηγόρο αρχικά να δω τι θα μου πει! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Pwpwpw 1
ekrepali Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Α οκ μου είχε ξεφύγει αυτό το ποστ, πραγματικά δεν είχα καταλάβει τι εννοούσες! Θα συμβουλευτώ δικηγόρο αρχικά μλνα δω τι θα μου πει! Στάκα 1 λεπτό... στην έχω την λύση. 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Α οκ μου είχε ξεφύγει αυτό το ποστ, πραγματικά δεν είχα καταλάβει τι εννοούσες! Θα συμβουλευτώ δικηγόρο αρχικά μλνα δω τι θα μου πει! Πως γίνεται να σου είχε ξεφύγει ενώ μου είχες απαντήσει κάνοντας quote στο συγκεκριμένο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα