Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το αεριο για θερμανση και ζεστο νερο το εβαλες υποθετω,δεν εχεις κουζινα αεριου.........αν κοπει το αεριο μπορει να αναψει το θερμοσιφωνο με το ρευμα......

τωρα που ειναι καλοκαιρι κανεις οτι κανεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasbm είπε

το αεριο για θερμανση και ζεστο νερο το εβαλες υποθετω,δεν εχεις κουζινα αεριου.........αν κοπει το αεριο μπορει να αναψει το θερμοσιφωνο με το ρευμα......

τωρα που ειναι καλοκαιρι κανεις οτι κανεις

Ακριβώς για την χρήση που λες είναι το αέριο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Τι πρόβλημα ακριβώς να μου δημιουργήσει; Δεν έχω δικαίωμα να κάνω διακοπή λογαριασμού που είναι στο όνομα   μου; Εάν αυτός αύριο μεθαύριο σταματήσει να πληρώνει από εμένα θα τα ζητήσει η εταιρία αερίου αυτός δεν φαίνεται πουθενα. Τι είδους πρόβλημα να κάνει, θα κάνω διακοπή και από εκεί και περα ας κάνει αυτός ότι θέλει με το αέριο είναι δικό του θέμα, αυτός μένει μέσα.

Όσον αφορά τη σχέση σου με την εταιρεία αερίου φυσικά και έχεις δικαίωμα να κάνεις διακοπή μια και εσύ έχεις υπογράψει τη σύμβαση, αυτός όμως από τη μεριά του μπορεί να σε κατηγορήσει για παράνομη προσπάθεια έξωσης, μπορεί να υποστηρίξει ότι το έκανες μόνο και μόνο για να τον εξαναγκάσεις πλαγίως να φύγει.

Αυτό είναι το πρόβλημα που - μπορεί να - σου δημιουργήσει.

Δημοσ.

Θα πρότεινα το εξής

Απο τη στιγμή που έκοψε ένα 100ευρω (χωρίς καν να επικοινωνήσει ανθρώπινα για τυχών στενότητα) , βάλε δικηγόρο για διαδικασία έξωσης "εξπρές" (λίγους μήνες)

και παράλληλα τον ενημερώνεις και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα οτι θα κάνεις αίτηση διακοπής και πρέπει να πάρει το αέριο στο όνομά του

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Όσον αφορά τη σχέση σου με την εταιρεία αερίου φυσικά και έχεις δικαίωμα να κάνεις διακοπή μια και εσύ έχεις υπογράψει τη σύμβαση, αυτός όμως από τη μεριά του μπορεί να σε κατηγορήσει για παράνομη προσπάθεια έξωσης, μπορεί να υποστηρίξει ότι το έκανες μόνο και μόνο για να τον εξαναγκάσεις πλαγίως να φύγει.

Αυτό είναι το πρόβλημα που - μπορεί να - σου δημιουργήσει.

Θα με κατηγορήσει για παράνομη προσπάθεια έξωσης επειδή τον παρακαλάω 2 μήνες μα βάλει τον λογαρισμο στο ονόμα του και δεν το κάνει και δεν φτανει αυτό έβαλε και μισό ενοίκιο τον Αύγουστο χωρίς καν να με ενημερώσει, εγω τον πηρα τηλέφωνο να του ζητήσω εξηγήσεις μόλις είδα την λειψή κατάθεση. Μήπως είναι καλύτερα μα συμβουλευτώ δικηγόρο πριν κάνω κάποια κίνηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Θα με κατηγορήσει για παράνομη προσπάθεια έξωσης επειδή τον παρακαλάω 2 μήνες μα βάλει τον λογαρισμο στο ονόμα του και δεν το κάνει

ο λόγος του vs το δικό σου

Μήπως είναι καλύτερα μα συμβουλευτώ δικηγόρο πριν κάνω κάποια κίνηση;

ναι , τα χιλιάρικα για το αέριο φέτος είναι πολλά , δεν παίζουν με τέτοια πράγματα

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Θα πρότεινα το εξής

Απο τη στιγμή που έκοψε ένα 100ευρω (χωρίς καν να επικοινωνήσει ανθρώπινα για τυχών στενότητα) , βάλε δικηγόρο για διαδικασία έξωσης "εξπρές" (λίγους μήνες)

Όχι μόνο δεν ενημερώσε, η απαντήσει του ήταν ότι είναι πολύ στενά τον Αύγουστο με τις υποχρεώσει που έχει ξαι συμπλήρωσε αυτόβουλος ότι «και να καθυστερήσω και λιγακι δεν έγινε τίποτα» χωρίς μα ρωτήσει την δίκη μου οικονομική κατάσταση. Το αστείο είναι οτι στο λογαρισμο που μπαινει το ενοικίο έχω βάλει πάγια πληρωμή κάθε 10 του μήνα για πληρωμή μιας δόσης όποτε όλο το ποσό πάει εκεί.

Δημοσ.

Να κάνω και γω το δικηγόρο του διαβόλου; Αφού λες ότι είναι ένα χρόνο μέσα και είναι τυπικός μέχρι τώρα στα πάντα, και αυτό το μισό ενοίκιο είναι η πρώτη του παρασπονδία τόσο καιρό, μήπως να τον πιάσεις στον μπλα μπλα ανθρώπινα  και για το ενοίκιο και για το αέριο; και αν δεις ότι και τον επόμενο μήνα κάνει τα ίδια ΄τοτε ξεκινάς διαδικασίες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Όχι μόνο δεν ενημερώσε, η απαντήσει του ήταν ότι είναι πολύ στενά τον Αύγουστο με τις υποχρεώσει που έχει ξαι συμπλήρωσε αυτόβουλος ότι «και να καθυστερήσω και λιγακι δεν έγινε τίποτα» χωρίς μα ρωτήσει την δίκη μου οικονομική κατάσταση. Το αστείο είναι οτι στο λογαρισμο που μπαινει το ενοικίο έχω βάλει πάγια πληρωμή κάθε 10 του μήνα για πληρωμή μιας δόσης όποτε όλο το ποσό πάει εκεί.

Βγαλε τον άμεσα, αν απο το 2ο μηνα βαζει μισο νοικι απο μονος του στο εξαμηνο (το χειμωνα δλδ) δε θα σου βαζει καθολου νοικι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Θα με κατηγορήσει για παράνομη προσπάθεια έξωσης

Καμια προσπαθεια. Ηδη εβαλε αυτος μισο ενοικιο χωρις ενημερωση. Εχεις καθε νομιμο δικαιωμα και δεν μπορει να κανει τπτ

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, korakios είπε

ο λόγος του vs το δικό σου

Μα για πιο λόγο vs λόγο  μιλάμε; Δεν του απαγορεύω να έχει αέριο και  στο όνομα μου δεν ειναι λογικο μα έρχονται οι δικοί του λογαριασμοί προφανως .

Αφού και να κάνω διακοπή την άλλη μέρα εάν επιθυμεί κάνει επανασύνδεση στο όνομα του και έχει πάλι αέριο, για τι ακριβώς μα με κατηγορήσει;

4 λεπτά πριν, afentiko είπε

Να κάνω και γω το δικηγόρο του διαβόλου; Αφού λες ότι είναι ένα χρόνο μέσα και είναι τυπικός μέχρι τώρα στα πάντα, και αυτό το μισό ενοίκιο είναι η πρώτη του παρασπονδία τόσο καιρό, μήπως να τον πιάσεις στον μπλα μπλα ανθρώπινα  και για το ενοίκιο και για το αέριο; και αν δεις ότι και τον επόμενο μήνα κάνει τα ίδια ΄τοτε ξεκινάς διαδικασίες. 

Μα 2 μήνες αυτό κάνω, τον παρακαλάω να πάμε να κάνουμε αλλαγή στον λογαρισμο του αερίου  στε να έρχεται στο ονομα του και το πάει από 15νθημερο σε 15νθημερο,  ποσό ακόμη να κάθομαι να τον παρακαλάω πριν πάω να διακόψω τον λογαρισμο που είναι στο όνομα μου;

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Θα με κατηγορήσει για παράνομη προσπάθεια έξωσης επειδή τον παρακαλάω 2 μήνες μα βάλει τον λογαρισμο στο ονόμα του και δεν το κάνει και δεν φτανει αυτό έβαλε και μισό ενοίκιο τον Αύγουστο χωρίς καν να με ενημερώσει, εγω τον πηρα τηλέφωνο να του ζητήσω εξηγήσεις μόλις είδα την λειψή κατάθεση. Μήπως είναι καλύτερα μα συμβουλευτώ δικηγόρο πριν κάνω κάποια κίνηση;

Κάτσε κάτσε, το ότι τον παρακαλάς 2 μήνες είναι δικός σου ισχυρισμός που δεν μπορεί να αποδειχτεί. Για αυτό το θέμα σου έγραψα την άποψη μου για το πως να κινηθείς.

Όσο για το μισό ενοίκιο τον Αύγουστο είναι άλλο θέμα, και για αυτό σου είπα την άποψη μου για το πως να κινηθείς (εξώδικο), για το οποίο ούτως ή άλλως εμπλέκεται δικηγόρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κάτσε κάτσε, το ότι τον παρακαλάς 2 μήνες είναι δικός σου ισχυρισμός που δεν μπορεί να αποδειχτεί. Για αυτό το θέμα σου έγραψα την άποψη μου για το πως να κινηθείς.

Όσο για το μισό ενοίκιο τον Αύγουστο είναι άλλο θέμα, και για αυτό σου είπα την άποψη μου για το πως να κινηθείς (εξώδικο), για το οποίο ούτως ή άλλως εμπλέκεται δικηγόρος.

Στο πρωτο κομματι όπως  έγραψα  και πιο πάνω, πως να με κατηγορήσει; Επειδή θα κάνω διακοπή λογαριασμού που είναι στο όνομα μου; Στέκει νομικά αυτό;
Μα δεν του απαγορεύω να έχει αέριο για να με κατηγορήσει για κάτι τέτοιο , εαν το κόψω μπορεί εφοσον το επιθυμεί μετά από 10 λεπτά  να κάνει επανασύνδεση και θα έχει πάλι αέριο στο ονόματο του, δεν του στερώ κάτι.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Στειλε γραπτα οτι επιθυμεις την αλλαγη ονοματος λοιπον μεχρι τελη του μηνα, αλλιως διακοπη, για να μην ειναι λογος σου vs δικος του

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

το ότι τον παρακαλάς 2 μήνες είναι δικός σου ισχυρισμός που δεν μπορεί να αποδειχτεί.

Δεν καταλαβαινω γιατι να μην μπορει να αποδεχτει. Το οτι του λεει προφορικα, ναι οκ προφανως. Αλλα ποσο λογικο ειναι ο λογαριασμους του ακινητου του μισθωτη να εκδιδεται στο ονομα του εκμισθωτη? 

• Like 1
Δημοσ.

Μα 2 μήνες αυτό κάνω, τον παρακαλάω να πάμε να κάνουμε αλλαγή στον λογαρισμο του αερίου και να έρχεται στο ονομα του,  ποσό ακόμη να κάθομαι να τον παρακαλάω πριν πάω να διακόψω τον λογαρισμο που είναι στο όνομα μου;

Ναι κατάλαβα. Ντάξει για το αέριο για να είσαι και τυπικά καλυμένος ας πούμε στείλε του επίσημη ειδοποίηση μέσω δικηγόρου (που θα την του επιδώσει) ότι τον  ειδοποιείς ότι έχει περιθώριο 30 ημερών από την ημέρα που του επιδόθηκε το σχετικό ειδοποιητήριο για να αλλάξει το αέριο στο όνομα του, ειδάλλως μετά θα κοπεί και όποτε θέλει το επανασυνδέει στο όνομα του. Ειδικά αφού δε θα του στερήσει και κάποια απαραίτητη ανάγκη (θέρμανση μέσω ηλεκτρισμού πχ) δε θα έχεις θέμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...