Manolo7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 μια χαρα τα λεει ο macosj. κυκλοφορει πολυ χρημα εκει εξω, οι πραγματικοι φτωχοι που ειναι να τους λυπασαι ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.εχω εναν στη γειτονια μου, και αν δεν τον βοηθουσαμε οι γειτονες και η προνοια μπορει και να μην την εβγαζε. αλλα το 99% εχει τη καβατζα του στην ελλαδα. μπαινουν στο εξοικονομω κανουν ανακαινιση σε 200 τ.μ. κτισμα(που αντε παει στο καλο το κληρονομησαν), προετοιμαζουν τον χειμωνα, πανε διακοπες 2 βδομαδες,πληρωνουν το ρευμα 5 φορες πανω, και κυκλοφορουν με iphone το καινουριο το προ, με εναν μισθο σε ολη την οικογενεια. Αν πειτε οτι δεν ξερετε τετοιο παραδειγμα θα μεγαλωσει η μυτη σας προσοχη. Ποσο χαμηλη αυτοεκτιμηση πρεπει να εχει ενας ανθρωπος για να προσποιειται τον κακομοιρη? 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 17 minutes ago, AKATADIOKTOS said: Αδερφέ συμπεριφέρεσαι σαν ψυχολογός.Κάθεσαι στην άνετη καρεκλίτσα σου,έχεις τον πελάτη απεναντί σου και τους λες αμπελοφιλοσοφίες.Κατέβα στην Φλώρινα,μείνε άφραγκος και προσπάθησε να επιβιώσεις τον χειμώνα του 2022-23.Όταν το καταφέρεις τότε φόρεσε το κοστούμι του ψυχολόγου και δώσε την τεχνογνωσία σου για το πως θα λυθεί το πρόβλημα της μοναξιάς,της αφραγκίας και της αγαμίας.Για αυτό ακριβώς τους ψυχολόγους τους έχω για μπουκέτα.Γιατί σου προτείνουν λύσεις για προβλήματα που δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι ίδιοι και δεν ξέρουν την υφή τους.Μου είσαι στην Εσπερία και προτείνεις λύσεις για την Φλώρινα; Είσαι στα μπουζούκια και μου προτείνεις λύσεις για το τι πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος που είναι κλεισμένος στην φυλακή για να περάσει καλά πίσω απο τα σίδερα; δεν προτεινουν λυσεις.different way of thinking.λυση δεν υπαρχει αμα δεν θες να help urself. αλλα ελλαδα 2022. ντροπη να πας ψυχολογο:p . δεν σε υποχρεωνει επισης κανεις να πας. κανρις δεν θα σου λυσει τα θεματα σου παρα μονο εσυ.ψυχολογος ειναι οχι δεν ξερω ποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Κατά πρώτον, ανησυχία για το ρεύμα υπάρχει από τους περισσότερους. Αρκετοί δεν ακούνε ειδήσεις και δεν ενημερώνονται, προτιμούν να έρχονται από την δουλειά να πάνε να κάνουν μπάνιο να φάνε και να χαλαρώσουν στο σπίτι, δεν έχουν ακούσει για τα τιμολόγια που έρχονται και τι παιζει, έχω πολλούς φίλους με έλλειψη ενημέρωσης και διαβάσματος ειδήσεων. Ότι ρεύμα έρχεται το πληρώνουν. Για τον Χειμώνα και άγχος να υπάρξει, δεν πρόκειται κανένας να ακυρώσει τις διακοπές του από την στιγμή που έχει τα χρήματα στην άκρη. Για το ρεύμα έχουν εξαγγείλει επιδοτήσεις διότι με τα υπάρχοντα τιμολόγια έτσι κι αλλιώς θα το κόψουν στην μισή Ελλάδα λόγω αδυναμίας πληρωμής ή πριν από αυτό θα έχει πτωχεύσει η ΔΕΗ και οι υπόλοιποι προμηθευτές. Αρκετοί που φεύγουν για διακοπές είτε έχουν εξοχικά είτε φιλοξενουνται από συγγενείς στην επαρχία, δεν πάνε σε ξενοδοχεία. Γενικά το επιχείρημα ότι δεν αγχώνεσαι για το ρεύμα οπότε είσαι άνετος είναι άκυρο. Μαύρο χρήμα προφανώς και υπάρχει και αυτό φαίνεται από την φοροδιαφυγή το θέμα σε ποιών τα χέρια πέφτει και διακινείται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 2 hours ago, Macosj said: Αυτά είναι πολιτικά θέματα. Δεν έχουν όλοι την έννοια πόσο να πάει η κιλοβατώρα. Εγώ προσωπικά θέλω να αυξηθεί και αυτή και το νερό. Η ανθρωπότητα αν συνεχίσει να καταναλώνει με αυτό τον τρόπο θα καταστρέψει το περιβάλλον που ευνοεί την ανθρώπινη ύπαρξη κατά 100%. Αλλά και όποιος δεν είναι ευαίσθητος με αυτά τα θέματα(99,999% του πληθυσμού δηλαδή) δεν νομίζω ότι ασχολείται με τέτοια. Οι περισσότεροι έχουν να ζήσουν. Έμαθα ότι όλοι η Ελλάδα είναι σε διακοπές. Που τα βρίσκουν τόσα λεφτά? Εδώ που είμαι με το ζόρι πάνε διακοπές κάτι μέρες. Εγώ δεν θα πάω πουθενά φέτος λόγω φόρτου εργασίας. Το θέμα είναι οτι ένα 60% έχει και ένα 40% δεν θα έχει ούτε για θέρμανση. Στους τελευταίους 40% συστήνω να μη ψηφίζουν ότι το 60% Εγώ δεν είμαι. Άρα αμέσως αμέσως δεν είναι όλη η Ελλάδα σε διακοπές. Που είναι αυτό το μέρος που πάνε με το ζόρι διακοπές? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις