Macosj Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Athina13 είπε Αν θες να γινεις ευτυχισμενος πραγματικά..μαθε να εισαι ευτυχισμενος με τον εαυτο σου.Κανε πραγματα για σενα δημιουργησε διαβασε πολυ ωστε να καλλιεργηθεις κ τοτε θα δεις να ανοιγεται ενας αλλος κοσμος μπροστα σου που δεν θα αντεχεις κανεναν.Οσον αφορα τους φιλους , ετσι που εγινε η ελληνικη κοινωνια ο περισσοτερος κοσμος εχει φουλ τοξικοτητα κ προβληματα να σε φορτωσει.Πας να χαλασεις την ηρεμια.σου κ να βαλεις μπελα στο κεφαλι σου.Και για σχεση δυσκολα θα βρεις κατι υγιες. Η τρελλα κ τα ψυχολογικα απειρα.Στο εξωτερικο , επειδη αναφερθηκε να πω κι εγω που εζησα Αγγλια, οτι ο κοσμος ηταν ο καθενας μονος του. Τρωνε μονοι καφε πινουν μονοι ..μονο ελλαδα υπαρχει κομπλεξ αν σε δουν να πινεις το καφεδακι μονος η να τρως καπου με ενα βιβλιο στο χερι.Ξερω οτι εχεις αναγκες σαν νεο ατομο θες να εχεις σχεση κ ισως δικη σου οικογενεια, ομως οσο το ψαχνεις τοσο θα απομακρυνεται..οταν σταματησεις να ψαχνεις θα ερθουν ολα.. Εσύ ξέρεις πολλά. Πράγματι έτσι είναι. Στην Μπανανια υπάρχει πολύ ρατσισμός. Φυλετικός, οικονομικός και κοινωνικός. Οι ελλεηνες είναι με διαφορά οι πιο αναρχοκαπιταλιστες με ρατσιστικό πρόσημο στην ΕΕ. Πάντα αναρωτιόμουν αν τα στατιστικά είναι σωστά, όσο αφορά τα ΑΜΕΑ. Στο μπανανισταν δεν έβλεπα σχεδόν ποτέ. Μετά κατάλαβα ότι η στατιστική δεν κάνει ποτέ λάθος, απλά τα Αμεα στο ελλαδισταν υφίστανται τεράστιο ρατσισμό. Στην Αθήνα παίζει να μην έχω δει ποτέ άνθρωπο σε καρότσι. Ήρθα στην Γαλλία και αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν, μπορούν να βγουν έξω και τα καλύτερο είναι ότι κανένας δεν τους κοιτάει-μιλάει υποτιμητικά. Αν το κάνουν αυτό οι ελλεηνες στα ΑΜΕΑ δεν θα το κάνουν στους αντικοινωνικούς? 7 λεπτά πριν, ModernAthenian είπε Τέτοιες ακραίες νεοκαπιταλίστικες ασυναρτισίες χτυπάνε βαθιά τον περισσότερο δυτικό κόσμο δυστυχώς. Στη Νότια Κορέα κατά μέσο όρο 40 άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε μέρα. Η σύγχρονη Μέκκα της καπιτάλας βλέπεις εκεί. Διάβαζα πρόσφατα οτι το πιο ανερχόμενο επάγγελμα στη Νότια Κορέα είναι projected οτι θα είναι οι ψυχολόγοι και οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας από το 2030. Ο άνθρωπος έχει δίκιο, έτσι είναι. Όσο κακό και αν είναι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο μέσος άνθρωπος προτιμά τον καταναλωτισμό και την ψεύτικη διασκέδαση, παρά την ηρεμία και την σιγουριά του μέλλοντος με λιτότητα αλλά ότι χρειάζεται και ταυτόχρονα την υγιή ψυχαγωγία. Τα πρότυπα στην δυτική κοινωνία είναι τραγουδιστές, εκδιδωμενες, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες κτλ δηλαδή άνθρωποι που ΔΕΝ παράγουν απολύτως τίποτα και δεν τους έχει ανάγκη η κοινωνία Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από Macosj 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, oneiricocelot είπε Θεωρώ δεν κατάλαβες τι εννοώ στο μήνυμά μου. Άντρας που μένει με τους γονείς του; Μαμάκιας. Άντρας που δουλεύει ντελίβερι; Αποτυχημένος. Άντρας που δεν έχει επιτυχία στα ερωτικά; Αποτυχημένος στο τετράγωνο. Οι γυναίκες αντίθετα στηρίζουν η μία την άλλη ακόμα και στα ακραία θέματα σωματικής βίας. Αν τον άνδρα τον κακοποιεί λεκτικά ή σωματικά η γυναίκα του, εμείς οι άντρες τον χαρακτηρίζουμε ως κακομοίρη που τρώει φάπες στην κουζίνα. Αν ο νηματοθέτης ήταν γυναίκα θα γράφατε τα ίδια άραγε; Οκ. Δεν ξέρω πως θα έγραφα αν ο ts ήταν γυναίκα. Σχεδόν το ίδιο θεωρώ. Στο αν και κατά πόσο υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών κράτα μικρό καλάθι. Φαίνεται πως υπάρχει, δεν ξέρω αν είναι και πραγματική. Από έφηβος ακόμα ξέρω ότι τόσο άνδρες με άνδρες όσο και γυναίκες με γυναίκες, ο καθένας προσπαθεί να βγαλει το μάτι του άλλου για διάφορα ζητήματα, ο ανταγωνισμός μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου υπάρχει άνετα. Αυτά με τον άντρα και πότε θεωρείτε αποτυχημένος η μη τα θεωρώ πιο πολύ στερεότυπα παλαιών εποχών. Μάλλον πλέον ο επιτυχημένος είναι αυτός που έχει την ησυχία του την ηρεμία του και ανάγκη κανέναν να τον ορίζει για τον οτιδήποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneiricocelot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αυτό με τα εστιατόρια και τον καφέ ξαναπέστο. Οπότε θέλω να πάω έξω να φάω σουβλάκια μόνος μου ακούω του κόσμου τις παπαριες από την μάνα μου και λίγους γνωστούς. Πως θα πας έξω σε μαγαζί αφού δεν έχεις κοπέλα, σιγά ρε φίλε δεν πάμε σε κανένα club για σουβλάκι πάω. Η το ίδιο ακριβώς για φίλους. Που πας έτσι μόνος θα σε βλέπουν θα σε κοροϊδεύουν οι άλλοι που έχουν παρέες. Στα τέτοια μου ας δουν τα μούτρα τους στον καθρέπτη. Συμφωνώ. Υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι σε κοιτούν και σε κοροιδευόυν όλοι. Μόλις σχόλασα και ήρθα να πιω μια μπύρα λόγου χάρη, που το πρόβλημα; Γιατί να εξαρτάσαι από τους άλλους για το αν θα βγεις έξω ή οχι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Αυτο το οταν σταματησα να ψάχνω τα βρήκα ολα,ειναι μεγαλη φιλοσοφία...Στην αρχή ελεγα πόσο μπουρδα είναι αλλα δυστυχως επιβεβαιώνεται στην πραξη....Μεγάλη αληθεια 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, oneiricocelot είπε Συμφωνώ. Υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι σε κοιτούν και σε κοροιδευόυν όλοι. Μόλις σχόλασα και ήρθα να πιω μια μπύρα λόγου χάρη, που το πρόβλημα; Γιατί να εξαρτάσαι από τους άλλους για το αν θα βγεις έξω ή οχι; Το θεμα ειναι οτι τους επισημαίνω, αυτα και αυτά. Αυτοί στον χαβά τους κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athina13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, oneiricocelot είπε Άλλος ένας άντρας μόνος, με συναισθήματα μοναξιάς, έλλειψης συντροφιάς από το άλλο φύλο, μη αναμενόμενη επίδοση στα επαγγελματικά του. Αλλά μάντεψε, η ίδια η κοινωνία δεν νοιάζεται διότι είσαι άντρας. Βλέπεις ήδη τι συμβαίνει στις απαντήσεις της ερώτησής σου. Αρκετοί το θεωρούν αστείο. Πάρε σκύλο ο ένας που είναι γκομενομαγνήτης, μπες στο tinder ο άλλος, ξεκίνα γυμναστήριο κτλ. Κάτι στο οποίο μας έχουν κερδίσει κατά κράτος οι γυναίκες είναι η στήριξη μεταξύ τους, όπως στα φεμινιστικά κινήματα. Από την άλλη άντρας να στηρίξει άντρα ούτε λόγος. Man up λοιπόν. Επειδη σας εχουν κερδισει οπως λες κ.αδικησει οι γυναικες γιαυτο τις σκοτωνετε μερα παρα μερα απο μια. 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Obvious troll is obvious, αλλά και εσάς το τραβάει ο οργανισμός σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneiricocelot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Athina13 είπε Επειδη σας εχουν κερδισει οπως λες κ.αδικησει οι γυναικες γιαυτο τις σκοτωνετε μερα παρα μερα απο μια. Δεν έγραψα κάτι τέτοιο και μην γενικεύεις. Αν θεωρείς κάθε άντρα που γνωρίζεις ως δολοφόνο είναι δικό σου θέμα. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από oneiricocelot 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Ωραία, τώρα θα μας την πέσουν τα φεμινιστικά παραληρήματα (ομάδα στο fb είναι, μην βαράτε), δεν θα πάρω ευχαριστώ. Καληνύχτα troll και άνθρωποι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athina13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, oneiricocelot είπε Δεν έγραψα κάτι τέτοιο και μην γενικεύεις. Αν θεωρείς κάθε άντρα που γνωρίζεις ως δολοφόνο είναι δικό σου θέμα. Εχετε δικιο εγω παρανοησα ..φυσικα κ δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.Προς θεου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει λόγος για φεμινιστικα κινήματα πλέον, αυτά ανήκουν στο 1920. Πλέον το θηλυκό έχει μεγαλύτερη αξία, αυτό διότι το αρσενικό( το 1% από αυτούς) έχει ακόμα την συντριπτική πλειοψηφία του πλούτου. Έτσι αυτό καθορίζει τι θα έχει αξία. Πλέον η γυναίκες έχουν περισσότερα δικαιώματα, πολύ περισσότερες δυνατότητες εργασίας, αναβάθμιση κτλ. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να έχουν BMI κάτω από 25 και να βάφονται. Αυτό για την πλειοψηφία των γυναικών, ιδίως 20-30 ετών. Μετά αρχίζει η πτώση γιατί οι καπιτάλες θέλουν μικρές. Τοτε βλέπουν τον ίδιο που θεωρούσαν λουζερ ως κελεπούρι. Είχα κάνει τους υπολογισμούς και δεν έβγαιναν τα νούμερα. Σχεδόν όλες ήταν σε σχέση και πάνω από τους μίσους άνδρες είναι μπακουρια. Οκ, υπάρχουν 5% παραπάνω άνδρες στην περιοχή 20-40 ετών, αλλά τέτοια διαφορά δεν εξηγείται αν σκεφτούμε φυσιολογικά. Η εξήγηση είναι ότι πολλοί μάγκες, καπιτάλες, έχουν 3-4 απο δαύτες. Επίσης, πολλές 50+ είναι μόνες Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από Macosj 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKATADIOKTOS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Macosj είπε Νομίζω ότι του λέει τι πιστεύει ο μέσος άνθρωπος. Μην κοροϊδευομαστε, εγώ θυμάμαι από φοιτητής που ήμουν η πρώτη ερώτηση από τα γκομενάκια ήταν αν έχει αμάξι. Οποίος δεν είχε του έκαναν ban😁. Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η σημερινή κοινωνία, για αυτό είναι σίγουρο ότι είτε θα αλλάξουμε είτε θα βουλιάξουμε ( στο μόνο που είχε δίκιο) Να σου θέσω έναν προβληματισμό; Αν ήσουν 36 χρονών και ζούσες στην Φλώρινα όπου έχεις 6 μήνες Χειμώνα θα έμπαινες στο φόρουμ να ανοίξεις θέμα γιατί σε δέρνει η μοναξιά,η αφραγκία και η απουσία γυναίκας ή θα άνοιγες θέμα γιατί σε δέρνει η απελπισία για το πως θα ζεσταθείς τα Χριστούγεννα και δεν θα ξεπαγιάσεις; Αυτή την στιγμή ο μισός εργένικος αντρικός πληθυσμός της χώρας τον δέρνει η μοναξιά,η αφραγκία και η αγαμία και το κάνουμε θέμα; Έχεις καταλάβει οτι τουλάχιστον εγώ κάνω κουβεντούλα για χαβαλέ και όχι πως έχω δώσει βαρύτητα στο ύφος του θέματος; Ρε σεις,η κιλοβατώρα τα Χριστούγεννα θα έχει πιάσει το 1 ευρώ,το πετρέλαιο θέρμανσης θα έχει πιάσει κανα 2ευρω και καθόμαστε και μιλάμε σοβαρά γιατι δεν έχουμε "ραβανί" να γλείψουμε και κολλητό να παίξουμε τάβλι; Για ποιο αμάξι μου μιλάς; Για αυτό που περιμένεις να βγει το fuelpass για να το κινήσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, AKATADIOKTOS είπε Να σου θέσω έναν προβληματισμό; Αν ήσουν 36 χρονών και ζούσες στην Φλώρινα όπου έχεις 6 μήνες Χειμώνα θα έμπαινες στο φόρουμ να ανοίξεις θέμα γιατί σε δέρνει η μοναξιά,η αφραγκία και η απουσία γυναίκας ή θα άνοιγες θέμα γιατί σε δέρνει η απελπισία για το πως θα ζεσταθείς τα Χριστούγεννα και δεν θα ξεπαγιάσεις; Αυτή την στιγμή ο μισός εργένικος αντρικός πληθυσμός της χώρας τον δέρνει η μοναξιά,η αφραγκία και η αγαμία και το κάνουμε θέμα; Έχεις καταλάβει οτι τουλάχιστον εγώ κάνω κουβεντούλα για χαβαλέ και όχι πως έχω δώσει βαρύτητα στο ύφος του θέματος; Ρε σεις,η κιλοβατώρα τα Χριστούγεννα θα έχει πιάσει το 1 ευρώ,το πετρέλαιο θέρμανσης θα έχει πιάσει κανα 2ευρω και καθόμαστε και μιλάμε σοβαρά γιατι δεν έχουμε "ραβανί" να γλείψουμε και κολλητό να παίξουμε τάβλι; Για ποιο αμάξι μου μιλάς; Για αυτό που περιμένεις να βγει το fuelpass για να το κινήσεις; Αυτά είναι πολιτικά θέματα. Δεν έχουν όλοι την έννοια πόσο να πάει η κιλοβατώρα. Εγώ προσωπικά θέλω να αυξηθεί και αυτή και το νερό. Η ανθρωπότητα αν συνεχίσει να καταναλώνει με αυτό τον τρόπο θα καταστρέψει το περιβάλλον που ευνοεί την ανθρώπινη ύπαρξη κατά 100%. Αλλά και όποιος δεν είναι ευαίσθητος με αυτά τα θέματα(99,999% του πληθυσμού δηλαδή) δεν νομίζω ότι ασχολείται με τέτοια. Οι περισσότεροι έχουν να ζήσουν. Έμαθα ότι όλοι η Ελλάδα είναι σε διακοπές. Που τα βρίσκουν τόσα λεφτά? Εδώ που είμαι με το ζόρι πάνε διακοπές κάτι μέρες. Εγώ δεν θα πάω πουθενά φέτος λόγω φόρτου εργασίας. Το θέμα είναι οτι ένα 60% έχει και ένα 40% δεν θα έχει ούτε για θέρμανση. Στους τελευταίους 40% συστήνω να μη ψηφίζουν ότι το 60% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKATADIOKTOS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Macosj είπε Αυτά είναι πολιτικά θέματα. Δεν έχουν όλοι την έννοια πόσο να πάει η κιλοβατώρα. Εγώ προσωπικά θέλω να αυξηθεί και αυτή και το νερό. Η ανθρωπότητα αν συνεχίσει να καταναλώνει με αυτό τον τρόπο θα καταστρέψει το περιβάλλον που ευνοεί την ανθρώπινη ύπαρξη κατά 100%. Αλλά και όποιος δεν είναι ευαίσθητος με αυτά τα θέματα(99,999% του πληθυσμού δηλαδή) δεν νομίζω ότι ασχολείται με τέτοια. Οι περισσότεροι έχουν να ζήσουν. Έμαθα ότι όλοι η Ελλάδα είναι σε διακοπές. Που τα βρίσκουν τόσα λεφτά? Εδώ που είμαι με το ζόρι πάνε διακοπές κάτι μέρες. Εγώ δεν θα πάω πουθενά φέτος λόγω φόρτου εργασίας. Το θέμα είναι οτι ένα 60% έχει και ένα 40% δεν θα έχει ούτε για θέρμανση. Στους τελευταίους 40% συστήνω να μη ψηφίζουν ότι το 60% Όταν έχεις λυμένο το πρόβλημα της επιβίωσης (τρελός φόρτος εργασίας γαρ) λογικό είναι να θεωρείς πολιτικό θέμα την τιμή της κιλοβατώρας.Για ρώτα όμως το παλικάρι που ζει στην Φλώρινα πόσους τόνους ξύλα ή πόσους τόνους πετρέλαιο θέρμανσης χρειάζεται για να αντέξει τους 6 μήνες χειμώνα; Απο την μια δεν έχεις έννοια πόσο να πάει η κιλοβατώρα και απο την άλλη μας λες που τα βρίσκουν οι Έλληνες τα λεφτά και είναι σε διακοπές; Εσύ που τα βρίσκεις τόσα λεφτά και δεν σε νοιάζει πόσο θα πάει η κιλοβατώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Macosj είπε Εγώ φίλε μου, ήμουν σε παρόμοια φάση με την Φλώρινα, απλά αντί για - 30 είχαμε - 20. Τον χειμώνα 2 μπουφάν και 5 κουβέρτες. Δεν ξέρεις τι έχω ζησει σε αυτή την Μπανανια. Ξέρω πως είναι να μην έχεις να πληρώσεις το ρεύμα, για αυτό ακριβώς ξέρω ότι ΑΝ δεν έχεις να το πληρώσεις ΔΕΝ πας διακοπές. Οι περισσότεροι Έλληνες πάνε διακοπές άρα δεν ανησυχούν για το ρεύμα με τόσα επιδόματα πως να ανησυχούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις