AKATADIOKTOS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε Μετά από μία ηλικία είναι ξεφτίλα ο άντρας να παίρνει βασικό μισθό, να μένει με τη μάνα του και να μην έχει αμάξι. Πως φαίνεται ο άνθρωπος που είναι εκτός τόπου και χρόνου και νομίζει πως ζει στο 1990.Τον Χειμώνα δεν θα έχει ο φούρνος ψωμάκι να σου πουλήσει,θα καις καρέκλες για να ζεσταθείς (ήδη οι Γερμανοί δουλεύουν πάνω στη ιδέα του καρεκλοκαψίματος) και εσύ του λες του ανθρώπου είναι ξεφτίλα να παίρνει βασικό μισθό,να μένει στην μάνα του και να μην έχει αμάξι; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dereki2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλέ μου φίλε με τις μετανάστριες από Συρία ή Ουκρανία (οχι tinder σε αυτες ισως πεσεις σε απατη)που γυρίζουν μόνες χωρίς σπίτι άντρα και παιδιά, είναι εύκολο να βρεις μια. Εγω παντρεμένος αλλά βρήκα μια κούκλα να γυρίζει στα αεροδρόμια ανάμεσα σε χώρες. Πανέξυπνη πανέμορφη μορφωμένη και μόνη πλέον. Κανε καμια βόλτα και μην βαριέσαι. Βρέχει νημου. ΥΓ κανε και όλα τα ΆΛΛΑ που είπαμε. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Dereki2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, AKATADIOKTOS είπε Πως φαίνεται ο άνθρωπος που είναι εκτός τόπου και χρόνου και νομίζει πως ζει στο 1990.Τον Χειμώνα δεν θα έχει ο φούρνος ψωμάκι να σου πουλήσει,θα καις καρέκλες για να ζεσταθείς (ήδη οι Γερμανοί δουλεύουν πάνω στη ιδέα του καρεκλοκαψίματος) και εσύ του λες του ανθρώπου είναι ξεφτίλα να παίρνει βασικό μισθό,να μένει στην μάνα του και να μην έχει αμάξι; Νομίζω ότι του λέει τι πιστεύει ο μέσος άνθρωπος. Μην κοροϊδευομαστε, εγώ θυμάμαι από φοιτητής που ήμουν η πρώτη ερώτηση από τα γκομενάκια ήταν αν έχει αμάξι. Οποίος δεν είχε του έκαναν ban😁. Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η σημερινή κοινωνία, για αυτό είναι σίγουρο ότι είτε θα αλλάξουμε είτε θα βουλιάξουμε ( στο μόνο που είχε δίκιο) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, SilentVoice είπε Προτείνω να πας σε εναν ψυχολογο (οχι ψυχίατρο). Σκέψου τον σαν τον πρώτο σου φίλο στα 36 σου. Θα σε βοηθησει και θα σε καθοδηγήσει να βρεις αυτό που θέλεις. Φυσικά, το να βρεις φίλους απαιτεί να έχεις και κοινωνικές δραστηριότητες. Δεν είσαι ο μόνος στα 36 εκει έξω που νιώθει μόνος του, πολλοί είναι σε αυτήν την κατάσταση, καθώς είναι η φάση της ζωής ετσι, όπου εχουν αλλάξει οι ανάγκες σου και οι υποχρεώσεις σου και όλων γύρω σου. Επίσης, αν έχεις οικογένεια ακόμα, δεν θα πρέπει να τους αποφευγείς. Το αίμα νερό δεν γίνεται, και σίγουρα η οικογενειά σου, σε ξέρει καλύτερα απο όλους. Γιατι οχι σε Ψυχιατρο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, xgol είπε Γιατι οχι σε Ψυχιατρο; Ειναι μικρος για να ροχαλίζει απ τα xanax 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος σε τέτοια φάση. Σε παρόμοια φάση είμαι κι εγώ μόνο που ευτυχώς η δουλειά με απασχολεί σχεδόν όλη τη μέρα και ξεχνιέμαι. Και δεν παίζει ρόλο ότι είσαι σε μικρή πόλη. Να ξερες πόσοι είναι έτσι και στην Αθήνα. Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ. Σίγουρα μετά τα 30 οι ευκαιρίες για νέους φίλους είναι ανύπαρκτες. Αν δεν μπορείς να ανοίξεις κύκλο από τη δουλειά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μόνο αν βρεις σύντροφο και κάνεις παρέα με τον κύκλο της (αν έχει). Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Έχω βρει διάφορες σειρές και ταινίες που με ενδιαφέρουν. Εξάλλου κάνει και υπερβολική ζέστη για εξω. Δεν τους ζηλεύω καθόλου που λιώνουν στα καφέ! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από 1comment 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Macosj είπε Νομίζω ότι του λέει τι πιστεύει ο μέσος άνθρωπος. Μην κοροϊδευομαστε, εγώ θυμάμαι από φοιτητής που ήμουν η πρώτη ερώτηση από τα γκομενάκια ήταν αν έχει αμάξι. Οποίος δεν είχε του έκαναν ban😁. Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η σημερινή κοινωνία, για αυτό είναι σίγουρο ότι είτε θα αλλάξουμε είτε θα βουλιάξουμε ( στο μόνο που είχε δίκιο) Ολες οι γυναίκες που θα γνωρίσει κάποιος, κάποια στιγμή θα ρωτήσουν για το οικονομικό status έμμεσα ή άμεσα. Και μόνο που θα πεις αν εργάζεσαι η όχι και τι επάγγελμα, ο άλλος έχει καταλάβει στο περιπου. Από εκεί και πέρα όμως. Και να είχα μια Ferrari. Αν ακούσω τέτοιες ερωτήσεις από γυναίκα με το καλημέρα, μακριά και αγαπημένοι δεν πάει που να με κυνηγάει από πίσω. Βέβαια φοιτητικά χρόνια λες, οκ. Μετά τα 30-35 πολλές χαζογκομενες γκρινιαζουν επειδή δεν μπορουν να βρουν κάποιον της προκοπής. Καλά να πάθουν θα πω εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, 1comment είπε Μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος σε τέτοια φάση. Σε παρόμοια φάση είμαι κι εγώ μόνο που ευτυχώς η δουλειά με απασχολεί σχεδόν όλη τη μέρα και ξεχνιέμαι. Και δεν παίζει ρόλο ότι είσαι σε μικρή πόλη. Να ξερες πόσοι είναι έτσι και στην Αθήνα. Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ. Σίγουρα μετά τα 30 οι ευκαιρίες για νέους φίλους είναι ανύπαρκτες. Αν δεν μπορείς να ανοίξεις κύκλο από τη δουλειά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μόνο αν βρεις σύντροφο και κάνεις παρέα με τον κύκλο της (αν έχει). Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Έχω βρει διάφορες σειρές και ταινίες που με ενδιαφέρουν. Εξάλλου κάνει και υπερβολική ζέστη για εξω. Δεν τους ζηλεύω καθόλου που λιώνουν στα καφέ! Πολλοί πάντως εκτός από δουλειά βρίσκουν από χόμπυ βέβαια κυρίως όσοι δεν έχουν παιδιά κτλ. Δηλαδή είτε αθλήματα η σε μπάντες παίζουν μουσική κτλ η πιο καμένα πράγματα με anime κτλ. Λέω για ηλικίες 30+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, 1comment είπε Μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος σε τέτοια φάση. Σε παρόμοια φάση είμαι κι εγώ μόνο που ευτυχώς η δουλειά με απασχολεί σχεδόν όλη τη μέρα και ξεχνιέμαι. Και δεν παίζει ρόλο ότι είσαι σε μικρή πόλη. Να ξερες πόσοι είναι έτσι και στην Αθήνα. Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ. Σίγουρα μετά τα 30 οι ευκαιρίες για νέους φίλους είναι ανύπαρκτες. Αν δεν μπορείς να ανοίξεις κύκλο από τη δουλειά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μόνο αν βρεις σύντροφο και κάνεις παρέα με τον κύκλο της (αν έχει). Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Έχω βρει διάφορες σειρές και ταινίες που με ενδιαφέρουν. Εξάλλου κάνει και υπερβολική ζέστη για εξω. Δεν τους ζηλεύω καθόλου που λιώνουν στα καφέ! Πολύ σωστη προσέγγιση κατ' εμέ. Να βρει έστω μια δουλειά ασχέτως κούρασης για να εξασφαλίσει τα βασικά και να περνάει τον χρόνο του. Κατά τα άλλα, όσα άτομα γνωρίζω με πάρα πολλές δουλειές από χαμηλού ως υψηλού μισθού, μέσα στα προβλήματα είναι όλοι, δεν θα αλλάξει κάτι για τον ts, αυτό που μπορεί να γίνει και είναι αρκετά ρεαλιστικό είναι να βρει δουλειά και να ασχολείται με αυτό αντί να μένει κλεισμένος μέσα στο σπίτι και να στεναχωριέται. Αν δεν μπορεί να βρει τίποτα εκεί που μένει, η αλλαγή τόπου διαμονης είναι μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Καλυτερα μόνος σου...Δεν υπαρχει ανθρωπιά εκει εξω....Εγω παντρευτηκα και μιας και δεν μπορεσαν τα πεθερικά μου να μου κανουν ελεγχο στο σπιτι με κυνηγησαν δικαστικά...Για να σταματήσουν ολα αυτα συμφωνησα σε ενα εκβιαστικό συναινετικο να βλεπω το 1παιδι που εχω 1 ωρα την εβδομαδα και να δινω 300 ευρω...Με τον καιρο το εκρυψαν και δεν το βλεπω καθολου... Φεύγοντας πηγα στην μανα μου που ειχε κρυφα φτιάξει την ζωη της με καποια πολυ νεωτερη σχέση και την ταιζα μιας και δεν ειχε να φαει αφου τα εδινε ολα στο τεκνό... Καποια στιγμη της ζήτησε σπίτι και σκηνοθέτησε ληστεια χανοντας ολες μου τις οικονομιες ετων... Τωρα ειμαι μονος σε ενα υπογειο και κοιταω το κενό.. Καλυτερα μονος σου φίλε μου....πολυ απανθρωπιά εκεί εξω....πολυ απανθρωπιά... 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apaleytos80 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Για αρχη χρειάζεσαι εργασία πρώτα από όλα για την αξιοπρέπεια σου. Οσο μεγαλώνουμε "βαραίνουμε" στο θέμα νέες γνωριμίες/φίλους οπότε γίνεται ποιο δύσκολο. Για το θεμα γυναικα ειναι και αυτο "social skill" το οποιο το αποκτάς μεγαλώνοντας με "προπόνηση". Σαν ντροπαλoς άνθρωπος χρειάζεσαι κανα κονε, καθώς και να χωθείς σε κύκλους (εργασιακούς κτλ). Αρα βελτιώνεις την "εικόνα" σου και βγαίνεις από το "safe zone",κανε καινούργια πράγματα. Αυτά για ψυχολόγους τα ακούω βερεσέ. Κλεισμένος στο σπίτι και άφραγκος γυρνάς στο φαυλο κύκλο δυστυχώς, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, stefan123 είπε Καλυτερα μόνος σου...Δεν υπαρχει ανθρωπιά εκει εξω....Εγω παντρευτηκα και μιας και δεν μπορεσαν τα πεθερικά μου να μου κανουν ελεγχο στο σπιτι με κυνηγησαν δικαστικά...Για να σταματήσουν ολα αυτα συμφωνησα σε ενα εκβιαστικό συναινετικο να βλεπω το 1παιδι που εχω 1 ωρα την εβδομαδα και να δινω 300 ευρω...Με τον καιρο το εκρυψαν και δεν το βλεπω καθολου... Φεύγοντας πηγα στην μανα μου που ειχε κρυφα φτιάξει την ζωη της με καποια πολυ νεωτερη σχέση και την ταιζα μιας και δεν ειχε να φαει αφου τα εδινε ολα στο τεκνό... Καποια στιγμη της ζήτησε σπίτι και σκηνοθέτησε ληστεια χανοντας ολες μου τις οικονομιες ετων... Τωρα ειμαι μονος σε ενα υπογειο και κοιταω το κενό.. Καλυτερα μονος σου φίλε μου....πολυ απανθρωπιά εκεί εξω....πολυ απανθρωπιά... Χμμμ. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχω ξαναδιαβάσει την ίδια ιστορία σε κάποιο post πριν μήνες. Μπορει να ήσουν και εσύ ο ίδιος. Τραγική ιστορία πέρασες πάντως..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkailas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stefan123 είπε Καλυτερα μόνος σου...Δεν υπαρχει ανθρωπιά εκει εξω....Εγω παντρευτηκα και μιας και δεν μπορεσαν τα πεθερικά μου να μου κανουν ελεγχο στο σπιτι με κυνηγησαν δικαστικά...Για να σταματήσουν ολα αυτα συμφωνησα σε ενα εκβιαστικό συναινετικο να βλεπω το 1παιδι που εχω 1 ωρα την εβδομαδα και να δινω 300 ευρω...Με τον καιρο το εκρυψαν και δεν το βλεπω καθολου... Φεύγοντας πηγα στην μανα μου που ειχε κρυφα φτιάξει την ζωη της με καποια πολυ νεωτερη σχέση και την ταιζα μιας και δεν ειχε να φαει αφου τα εδινε ολα στο τεκνό... Καποια στιγμη της ζήτησε σπίτι και σκηνοθέτησε ληστεια χανοντας ολες μου τις οικονομιες ετων... Τωρα ειμαι μονος σε ενα υπογειο και κοιταω το κενό.. Καλυτερα μονος σου φίλε μου....πολυ απανθρωπιά εκεί εξω....πολυ απανθρωπιά... Δηλαδη ξυπνησαν μια μερα και ειπαν, "θα τον κυνηγησουμε δικαστικα σημερα";. Δεν υπονοω οτι κατι εκανες, απο περιεργεια ρωταω Εντιτ: Τραγικο οπως και να χει Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από kkailas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
throwawayyy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Πηγαινε διακοπες μονος σου, κατα προτιμηση στο εξωτερικο επειδη ειναι αρκετα πιο ανοιχτομυαλοι. Εδω θα σε κοιτανε και θα λενε "αυτος ειναι τρελος". Μεινε σε χοστελ, θα πιασεις κουβεντα με αλλους ανθρωπους θες δε θες. Πηγαινε 2-3 ταξιδια και θενκ μι λειτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δηλαδή κάποιος και καλά 36 χρόνων, Παρασκευή ανακάλυψε ότι έχει μοναξιά, βρήκε τυχαία το ινσομνια και είπε δεν γράφω μια ιστορία έτσι να περάσουμε την ώρα μας και οι ειδήμονες γέμισαν τάκα τάκα πέντε σελίδες με συμβουλές. Ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις