Προς το περιεχόμενο

Μοναξιά!!!

andreas-mits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποιος εγραψε ποιο πανω να ξεκινήσεις γυμναστήριο.Πλακα, πλακα με βοήθησε αφάνταστα το γυμναστήριο εκανα 3 χρονιά ειχα γινει και μυώδεις, δεν κουραζόμουν εύκολα αλλα με βοήθησε ποιο πολυ στα θεματα στεναχώριας και άγχους που ειχα ποιο πολυ. Οσο για την μοναξιά?.
Η μοναξια μπορει να γινει "φιλος" σου, μπορεις να κανεις πολλα πράγματα για να καλύψεις τον χρονο σου. Πχ εγω οταν δεν εχω τι να κάνω πλακώνω τα μερεμέτια στο σπίτι, βαψίματα,κατασκευές,επισκευές, κτλπ. Χαλάρωσε και προχωρά..

ΥΓ. Και εγω στην ιδια πλευρά της οχθης ειμαι.. και ειμαι και μια 10ετια μεγαλύτερος, βεβαια εχω 2 παιδια, που τα οποια τα αγαπω πολυ. Γυναικά οχι, δεν εχω. Όποτε "πρακτικά" δεν ειμαι μονος μου πλέον.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

8 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε

Γιατί τι του λείπει του Αγρινίου; 

Το τρίπτυχο "ψάρ', μνί, και κνούπι" έτυχε να το ακούσεις ποτέ; 

Γειτονάκια, μην νομίζετε ότι το λέω προσβλητικά, διαφήμιση σας κάνω. 😄

Εγω ξέρω το ζαχρ', μνι, κνούπι από κει. Και όταν πήγα μόνο το κνούπι είδα... 

2 ώρες πριν, ModernAthenian είπε

Ένας έμπειρος ψυχολόγος θα μπορέσει να βοηθήσει αλλά ultimately το μεγάλο πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζεις είναι αυτή η έλλειψη connectedness με άλλους ανθρώπους

Ψυχολόγος; Ποιο απατεωνίστικο επάγγελμα απο το επάγγελμα του ψυχολόγου δεν υπάρχει.
Πίστωσε κάθε μήνα του κάθε παλικαριού που βρίσκεται σε αυτή την θέση στον τραπεζικό του λογαριασμό 3-5 χιλιάρικα και θα γίνει περδίκι σε χρόνο dt.Η αφραγκία γεννά όλα τα ψυχολογικά προβλήματα με εξαίρεση την περίπτωση της δυσλειτουργίας των ορμονών.Χωρίς λεφτά χεσμένο σε έχουν όλοι.Αν έχεις λεφτά κάνεις τα πάντα.Με τα φράγκα αγοράζεις και φίλους και γκόμενες και ευτυχία και οτι θες

Τί λύσεις θα δώσει ένας ψυχολόγος σε έναν άφραγκο που τον έχει διαλύσει η μοναξιά και η αγαμία;Πως θα πάρει τα πάνω του ο άφραγκος αν δεν έχει δίπλα του ένα ωραίο νι-νι;Το ωραίο το νι-νι θέλει χρήμα να το συντηρήσεις.Που θα βρει το χρήμα ο άφραγκος;Πως θα πάρει τα πάνω του ο άφραγκος αν δεν έχει δίπλα του έναν κολλητό με τον οποίο θα κάνει δραστηριοτήτες που εξ'ορισμού χρειάζονται χρήμα;Να του λέει ο κολλητός έλα να πάμε διακοπές να μαμήσουμε κανα γκομενάκι και ο άφραγκος να απαντά "Που να πάμε ρε συ,δεν υπάρχει σάλιο όχι για διακοπές αλλά ουτε για προφυλακτικά"

Ο καλύτερος ψυχολόγος είναι το χρήμα.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαζί με το tinder πήγαινε σε ένα ψυχίατρο ή ψυχολόγο οτι θες εσυ. Best of luck

4 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Στο λεω και στο υπογραφω,οσες γυναικες και να βρεις και οσους φιλους και να κανεις,παλι ετσι θα νιωθεις.Οικονομικα πως εισαι?

Γιατί ψήνεσαι; στειλτου pm

Επεξ/σία από Dereki2

2 ώρες πριν, punky είπε

Κάποιοι προλαλήσαντες έδωσαν ήδη τις καλές συμβουλές.

Στο κομμάτι του εθελοντισμού και της κοινωνικοποίησης μέσω αυτού πάντως γιατί δεν περνάς μια βόλτα από εδώ;

https://www.arcturos.gr

Στη γειτονιά σου είναι.

Επειδη ειμαι απο την περιοχη, οχι δεν αξιζει. Οι εθελοντες ειναι <26, μενουν σε ενα σπιτι μεχρι 10 ατομα, και δεν ξερω αν θεωρουνται εθελοντες ή δουλοι.

• Like 2

16 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

ΥΓ. Και εγω στην ιδια πλευρά της οχθης ειμαι.. και ειμαι και μια 10ετια μεγαλύτερος, βεβαια εχω 2 παιδια, που τα οποια τα αγαπω πολυ. Γυναικά οχι, δεν εχω. Όποτε "πρακτικά" δεν ειμαι μονος μου πλέον.

Εσύ ανήκεις σε άλλη κατηγορία.Εσύ είσαι στο ίδιο club με τον Τσετσένογλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, AKATADIOKTOS είπε

Ψυχολόγος; Ποιο απατεωνίστικο επάγγελμα απο το επάγγελμα του ψυχολόγου δεν υπάρχει.
Πίστωσε κάθε μήνα του κάθε παλικαριού που βρίσκεται σε αυτή την θέση στον τραπεζικό του λογαριασμό 3-5 χιλιάρικα και θα γίνει περδίκι σε χρόνο dt.Η αφραγκία γεννά όλα τα ψυχολογικά προβλήματα με εξαίρεση την περίπτωση της δυσλειτουργίας των ορμονών.Χωρίς λεφτά χεσμένο σε έχουν όλοι.Αν έχεις λεφτά κάνεις τα πάντα.Με τα φράγκα αγοράζεις και φίλους και γκόμενες και ευτυχία και οτι θες

Τί λύσεις θα δώσει ένας ψυχολόγος σε έναν άφραγκο που τον έχει διαλύσει η μοναξιά και η αγαμία;Πως θα πάρει τα πάνω του ο άφραγκος αν δεν έχει δίπλα του ένα ωραίο νι-νι;Το ωραίο το νι-νι θέλει χρήμα να το συντηρήσεις.Που θα βρει το χρήμα ο άφραγκος;Πως θα πάρει τα πάνω του ο άφραγκος αν δεν έχει δίπλα του έναν κολλητό με τον οποίο θα κάνει δραστηριοτήτες που εξ'ορισμού χρειάζονται χρήμα;Να του λέει ο κολλητός έλα να πάμε διακοπές να μαμήσουμε κανα γκομενάκι και ο άφραγκος να απαντά "Που να πάμε ρε συ,δεν υπάρχει σάλιο όχι για διακοπές αλλά ουτε για προφυλακτικά"

Ο καλύτερος ψυχολόγος είναι το χρήμα.

Μαλλις περιέγραψες την νεοκαπιταλιστική ( αναρχοκαπιταλιστική) κοινωνία. Δυστυχώς, σε ένα βαθμό έτσι είναι. Ο καθένας πρεπει να αποδεχτεί ότι είτε για να μην νιώθει μόνος θα συμβιβαστεί με αυτήν την νοοτροπία, είτε θα κάνει την επανάσταση του και θα είναι μονος. Στην δυτική κοινωνία άφραγκος σημαίνει ότι είναι έξω από την κοινωνία, αυτοί το λένε αποτυχημένο. Ο άνθρωπος είπε ότι δεν έχει δουλειά. Αυτο και μόνο θα τον κάνει μόνο 100%, ειδικά σε ηλικίες 30+. Στο ελλαντα, πρώτα μαθαίνει η γειτόνισσα την οικονομική σου κατάσταση και μετά εσύ. Αν κάνεις χρήμα, κελεπούρι σε βλέπουν. 

Στον ψυχολόγο δεν έχει καμία δουλειά, είναι πλεονασμός και μόνο που τους λένε ψυχολογους και κάποιοι νομίζουν ότι είναι ιατροι. Πρέπει να πάει σε έναν ψυχίατρο, αν θέλει κουβέντα και ο ψυχίατρος μπορεί να κάνει και πολύ καλύτερα από ψυχολόγο. Απλά αυτός θα κρίνει και  αν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 2

Μάθε να ζεις και να περνάς καλά έτσι όπως εισαι τώρα, δεν θα αλλάξει πολύ η ζωή μελλοντικά, ίσως γίνει και χειρότερη.

Κάνε κάτι στο σπίτι. Μαγείρεψε ένα φαγητό ωραίο και δες αν σου αρέσει. Ελπίζω ότι μένεις μόνος σου. Οτιδήποτε θετικό προκύψει το κρατάς και προχωράς. 

Φίλους πολλούς δεν έχουν ούτε αυτοί που μένουν Αθήνα, μετά τα 30 με δουλειές και υποχρεώσεις όσο μάλλον με παντρειες και οικογένειες σχεδόν εκμηδενιζονται οι συναναστροφές, οι περισσότεροι έχουμε λίγους φίλους από σχολή στρατό αντε και σχολείο, αν έχουμε αλλάξει μέρος διαμονής μόνο από δουλειά ότι προκύψει. 

Οι γνωριμίες με το άλλο φύλλο είναι πολύ δύσκολες, με την έννοια όχι τόσο του να βγεις έξω αλλά κάτι που θα κρατήσει και θα ταιριάζεις με την άλλη και θα σε βοηθήσει ψυχολογικά. Αν είσαι αρνητικός και δεν εκπέμπεις ασφαλεια και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου, δεν θα σε θέλουν οι γυναίκες και θα έχεις πρόβλημα. 

Τα χόμπι ωραία είναι, δυστυχώς όπως αποδείχτηκε σε εμένα, έχουν ημερομηνία λήξης. Εκεί που καταλήγω είναι πως τα χομπυ βοηθάνε αν κάνεις πολλά άλλα πράγματα μαζί και αλλάξεις ώστε να βελτιωθεις, το χομπυ δεν είναι φάρμακο που μόλις το ξεκινήσεις θα νιώσεις καλύτερα η θα φύγουν τα προβλήματα. Η γυμναστική αποδεδειγμένα καταπολεμάει την κατάθλιψη και την κακή ψυχολογία. 

Για το αν βοηθάει η όχι ο ψυχολόγος, είμαι της άποψης πως βοηθάει στο 50% όσων απευθύνονται σε αυτούς για διάφορους λόγους που δεν φταίει απαραίτητα ούτε ο ψυχολόγος ούτε ο πελάτης. Κρίνε και αποφάσισε εσύ αν θα πας. 

Εγω σου χω κι αλλη λυση! Παρε σκυλο! Γκομενομαγνητης και καλη παρέα. Το μονο ζωο που δε θα σε αφησει να πεσεις σε καταθλιψη, ειναι το πιο επικοινωνιακο. Τωρα για εξοδα συντηρησης........ Άλλο αυτό. Κοστιζει κατι λιγα. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, nick_gr2 είπε

Για όλους τους υπόλοιπους κι εσύ ανήκεις στο "ο κόσμος".

Chills Literal GIF - Chills Literal GIFs
...Και εγω ΓΤΠ ειμαι ...

Επεξ/σία από gorge18

Άντε να κάνω το ψυχικό και να σου δώσω μερικές συμβουλές.

Αρχικά, αν δεν θέλεις να καταστρέψεις την εναπομείνουσα αξιοπρέπεια/αυτοεκτίμηση σου, μη διανοηθείς και χρησιμοποιήσεις tinder. Είναι προφανές πως δεν είσαι alpha ή μοντέλο, επομένως ανήκεις στο 85% των αντρών, οπότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τονώσεις το εγώ κάποιων γυναικών και να μην κάνεις κανένα match (ίσως μόνο με κάποιο bot).

Για τους ψυχολόγους δεν έχω καθόλου καλή γνώμη αφού έχω γνωρίσει αρκετούς από το συνάφι τους και είδα πως συνήθως έχουν ακόμα πιο πολλά ψυχολογικά από τους πελάτες τους. Είναι δύσκολο να πέσεις σε σωστό επαγγελματία, καλύτερα να δοκιμάσεις κάποια δραστηριότητα που να φέρνει σε ψυχανάλυση (π.χ. θεατρικές ομάδες) παρά να σκας λεφτά (που δεν έχεις) σε κάποιον μόνο και μόνο για να σε ακούσει και να σου προτείνει blue pilled σαχλαμάρες.

Έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει γυμναστήριο ή κάποια πολεμική τέχνη. Ακόμα και να μην αγαπάς τη γυμναστική, μόνο οφέλη θα δεις στο σώμα σου και στην ψυχολογία σου. Όμως σε καμία περίπτωση μην πας και την πέσεις στις υπόλοιπες γκόμενες που αθλούνται. Να θυμάσαι πως αν ήσουν ωραίος θα σε είχαν προσεγγίσει αυτές, τώρα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φανείς creepy/πέφτουλας. Δεν μπορείς να έχεις νεαρές, αδύνατες γυναίκες (εκτός και αν αυτές έχουν πολλά θέματα). Το game σου πρέπει να είναι είτε φτωχές μετανάστριες, είτε -ας το πω κομψά- ασχημούλες. Τι να σε κάνει εσένα μια εμφανίσιμη 25αρα όταν μπορεί να έχει στο πιάτο της άντρες με πολλαπλάσια αξία από εσένα;

Επίσης, κοίτα να διορθώσεις άμεσα την αξία σου, όχι για τις γυναίκες όμως αλλά για εσένα. Μετά από μία ηλικία είναι ξεφτίλα ο άντρας να παίρνει βασικό μισθό, να μένει με τη μάνα του και να μην έχει αμάξι. Κάποιοι θα σου πουν πως δεν μετράνε αυτά κ.λπ. Εσύ μούτζωσε τους και βγάλτους από τη ζωή σου διότι ηλίθια άτομα δεν θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά. Διαχρονικά, ο άντρας έχει αξία βάσει του στάτους του και η γυναίκα βάσει της εμφάνισης της. Αυτό δεν αλλάζει και είναι βαθιά ριζωμένο όσα χρόνια και να περάσουν, όσα ηθικοπλαστικά νοήματα του κώλου να προωθούνται στα socials (μην κοιτάς τι λένε κάποιοι, πάντα να βλέπεις τι κάνουν).

Κάνε αιματολογικές εξετάσεις διότι κάτι μου λέει πως η τεστοστερόνη σου θα είναι στα τάρταρα. Χωρίς καλό ύπνο, φαγητό και υγεία δεν πας πουθενα. Π Ο Υ Θ Ε Ν Α

Κλείνοντας, κάνε πράγματα επειδή σε χαροποιούν και όχι με απώτερους σκοπούς. Π.χ. μαθήματα μαγειρικής θα κάνεις επειδή σε ενδιαφέρει το αντικείμενο, όχι για κάνεις νέους φίλους η να πιάσεις γκόμενα. Αυτά μπορεί να έρθουν στην πορεία, όμως δεν είναι ο αυτοσκοπός. 

Τέλος, είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα απολύτως και να συνεχίσεις να βιώνεις μια μίζερη και ανούσια ζωή. Κάποιοι άνθρωποι είναι καμμένα χαρτιά και όσο και να τους νουθετήσεις δεν αλλάζουν. Αποφάσισε αν θέλεις να ακούς δυσάρεστες αλήθειες ή βολικά ψέματα.

Bonus: Πάρε σκύλο, nuff said.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 2

17 λεπτά πριν, Macosj είπε

Μαλλις περιέγραψες την νεοκαπιταλιστική ( αναρχοκαπιταλιστική) κοινωνία. Δυστυχώς, σε ένα βαθμό έτσι είναι. Ο καθένας πρεπει να αποδεχτεί ότι είτε για να μην νιώθει μόνος θα συμβιβαστεί με αυτήν την νοοτροπία, είτε θα κάνει την επανάσταση του και θα είναι μονος. Στην δυτική κοινωνία άφραγκος σημαίνει ότι είναι έξω από την κοινωνία, αυτοί το λένε αποτυχημένο. Ο άνθρωπος είπε ότι δεν έχει δουλειά. Αυτο και μόνο θα τον κάνει μόνο 100%, ειδικά σε ηλικίες 30+. Στο ελλαντα, πρώτα μαθαίνει η γειτόνισσα την οικονομική σου κατάσταση και μετά εσύ. Αν κάνεις χρήμα, κελεπούρι σε βλέπουν. 

Στον ψυχολόγο δεν έχει καμία δουλειά, είναι πλεονασμός και μόνο που τους λένε ψυχολογους και κάποιοι νομίζουν ότι είναι ιατροι. Πρέπει να πάει σε έναν ψυχίατρο, αν θέλει κουβέντα και ο ψυχίατρος μπορεί να κάνει και πολύ καλύτερα από ψυχολόγο. Απλά αυτός θα κρίνει και  αν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα 

Ούτε σε ψυχίατρο πας,ούτε σε ψυχολόγο.Ο ένας θα σου δώσει κανα χαπάκι και θα σε κάνει εσαεί ζόμπι και ο άλλος θα σε γεμίσει με θεωρητικοπαπαρολογίες που δεν φέρνουν ουσιαστική λύση όταν εφαρμοστούν.Η λύση είναι το εξής τρίπτυχο

Ενδοσκόπηση-Αυτογνωσία-Προσαρμοστικότητα

Αλλά αν δεν έχεις μάθει απο μικρό παιδί να δουλεύεις πάνω σε αυτό το τρίπτυχο,μην περιμένεις να κάνεις δουλειά στα 40

Οι αφραγκίες και οι αγαμίες είναι παιδική χαρά μπροστά σε αναπηρίες και σε απώλειες αισθήσεων.Και εκεί που έχεις τα φράγκα,τους φίλους και τα γκομενάκια και κάνεις τις βουτιές σου,σκας στο πάτο της θάλασσας με τέτοιο τρόπο και μένεις απο το κεφάλι και κάτω ανάπηρος χωρίς να μπορείς να κάνεις κιχ.

Εκεί να σε δω.Δεν σώζεσαι με τίποτα εκτός απο το τρίπτυχο Ενδοσκόπηση-Αυτογνωσία-Προσαρμοστικότητα

• Like 1

3 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Άντε να κάνω το ψυχικό και να σου δώσω μερικές συμβουλές.

Αρχικά, αν δεν θέλεις να καταστρέψεις την εναπομείνουσα αξιοπρέπεια/αυτοεκτίμηση σου, μη διανοηθείς και χρησιμοποιήσεις tinder. Είναι προφανές πως δεν είσαι alpha ή μοντέλο, επομένως ανήκεις στο 85% των αντρών, οπότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τονώσεις το εγώ κάποιων γυναικών και να μην κάνεις κανένα match (ίσως μόνο με κάποιο bot).

Για τους ψυχολόγους δεν έχω καθόλου καλή γνώμη αφού έχω γνωρίσει αρκετούς από το συνάφι τους και είδα πως συνήθως έχουν ακόμα πιο πολλά ψυχολογικά από τους πελάτες τους. Είναι δύσκολο να πέσεις σε σωστό επαγγελματία, καλύτερα να δοκιμάσεις κάποια δραστηριότητα που να φέρνει σε ψυχανάλυση (π.χ. θεατρικές ομάδες) παρά να σκας λεφτά (που δεν έχεις) σε κάποιον μόνο και μόνο για να σε ακούσει και να σου προτείνει blue pilled σαχλαμάρες.

Έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει γυμναστήριο ή κάποια πολεμική τέχνη. Ακόμα και να μην αγαπάς τη γυμναστική, μόνο οφέλη θα δεις στο σώμα σου και στην ψυχολογία σου. Όμως σε καμία περίπτωση μην πας και την πέσεις στις υπόλοιπες γκόμενες που αθλούνται. Να θυμάσαι πως αν ήσουν ωραίος θα σε είχαν προσεγγίσει αυτές, τώρα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φανείς creepy/πέφτουλας. Δεν μπορείς να έχεις νεαρές, αδύνατες γυναίκες (εκτός και αν αυτές έχουν πολλά θέματα). Το game σου πρέπει να είναι είτε φτωχές μετανάστριες, είτε -ας το πω κομψά- ασχημούλες. Τι να σε κάνει εσένα μια εμφανίσιμη 25αρα όταν μπορεί να έχει στο πιάτο της άντρες με πολλαπλάσια αξία από εσένα;

Επίσης, κοίτα να διορθώσεις άμεσα την αξία σου, όχι για τις γυναίκες όμως αλλά για εσένα. Μετά από μία ηλικία είναι ξεφτίλα ο άντρας να παίρνει βασικό μισθό, να μένει με τη μάνα του και να μην έχει αμάξι. Κάποιοι θα σου πουν πως δεν μετράνε αυτά κ.λπ. Εσύ μούτζωσε τους και βγάλτους από τη ζωή σου διότι ηλίθια άτομα δεν θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά. Διαχρονικά, ο άντρας έχει αξία βάσει του στάτους του και η γυναίκα βάσει της εμφάνισης της. Αυτό δεν αλλάζει και είναι βαθιά ριζωμένο όσα χρόνια και να περάσουν, όσα ηθικοπλαστικά νοήματα του κώλου να προωθούνται στα socials (μην κοιτάς τι λένε κάποιοι, πάντα να βλέπεις τι κάνουν).

Κάνε αιματολογικές εξετάσεις διότι κάτι μου λέει πως η τεστοστερόνη σου θα είναι στα τάρταρα. Χωρίς καλό ύπνο, φαγητό και υγεία δεν πας πουθενα. Π Ο Υ Θ Ε Ν Α

Κλείνοντας, κάνε πράγματα επειδή σε χαροποιούν και όχι με απώτερους σκοπούς. Π.χ. μαθήματα μαγειρικής θα κάνεις επειδή σε ενδιαφέρει το αντικείμενο, όχι για κάνεις νέους φίλους η να πιάσεις γκόμενα. Αυτά μπορεί να έρθουν στην πορεία, όμως δεν είναι ο αυτοσκοπός. 

Τέλος, είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα απολύτως και να συνεχίσεις να βιώνεις μια μίζερη και ανούσια ζωή. Κάποιοι άνθρωποι είναι καμμένα χαρτιά και όσο και να τους νουθετήσεις δεν αλλάζουν. Αποφάσισε αν θέλεις να ακούς δυσάρεστες αλήθειες ή βολικά ψέματα.

Bonus: Πάρε σκύλο, nuff said.

Για κάποιο λόγο έχει σκαλωσει και είναι και 36 αυτά που λέει δείχνει ωριμότητα σα 14. 

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κάνει κάτι μου φαίνεται πως χρειάζεται να κανει υπερπροσπάθεια να φτύσει αίμα για να καταφέρει κάτι και δε μου φαίνεται διατεθειμένος να κάνει κάτι ... σα να περιμένει να γίνουν από μόνα τους ολα

6 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Επίσης, κοίτα να διορθώσεις άμεσα την αξία σου, όχι για τις γυναίκες όμως αλλά για εσένα. Μετά από μία ηλικία είναι ξεφτίλα ο άντρας να παίρνει βασικό μισθό, να μένει με τη μάνα του και να μην έχει αμάξι. Κάποιοι θα σου πουν πως δεν μετράνε αυτά κ.λπ.

Θα συμφωνησω σε ολα. Φαινεται εισαι γνωστης του ρεντπιλ παρολαυτα δεν συμφωνω μονο σε ενα. Ο κοσμος παει κατα διαολου δν γινεται να λες οτι ειναι ξεφτιλα ακομα και με βασικο μισθο τι αλλο να κανει καποιος χωρις μεσο  στην καλυτερη. Πρεπει να εισαι ρεαλιστης. Σε αυτο φταιει η κοινωνια οχι εσυ.

• Like 1
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...