Προς το περιεχόμενο

Μοναξιά!!!

andreas-mits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους είμαι καινούριο μέλος και βρήκα τυχαία αυτό το Forum όχι από οθόνες υπολογιστές κτλ, άλλα από ένα άλλο θέμα πολύ παλαιότερο που έχει να κάνει με την μοναξιά. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα της μοναξιάς, αισθάνομαι μόνος, βγαίνω για καφέ μόνος ή αλήθεια είναι ότι έχω μια παρέα άλλα αυτό το άτομο αν και το γνωρίζω πολλά χρόνια δεν με γεμίζει το κενό της μοναξιάς που αισθάνομαι μέσα μου. Έχω φτάσει πια στα 36 μου χωρίς φίλους άλλα και χωρίς δεσμό, αυτό που θέλω πραγματικά είναι να βρω φίλους (έστω και έναν) που να με γεμίζει οι παρέα τους να περνάμε καλά, να λέμε ενδιαφέροντα πράγματα, θα ήθελα επίσης και μια κοπέλα να φτιάξω την ζωή μου. Η αλήθεια όμως είναι ότι είμαι ντροπαλό άτομο και δεν πιάνω την κουβέντα εύκολα με τους άλλους και όπως είναι λογικό δυσκολεύομαι να προσεγγίσω και γυναίκα, επίσης κάθομαι συχνά μέσα στο σπίτι κάτι που σίγουρα δεν βοηθάει, αυτό είναι λοιπόν το πρόβλημα μου, κάθε συμβουλή- σχόλιο αποδεκτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Μοναξιά μπορεί να έχεις και με 500 άτομα δίπλα σου, αν δεν τα έχεις βρεί με τον εαυτό σου ενώ αντιθέτως αν έχεις ψάξει βαθιά μέσα σου, τι θές και τι σε κάνει χαρούμενο και μόνος σου να είσαι θα έχεις βρεί την ευτυχία. 

• Like 8

Παρε μερος σε εθελοντικα κινηματα οπως το save your hood για παραδειγμα.. Θα γνωρισεις ατομα εκει και θα κανεις και κατι χρησιμο απο το να καθεσαι στο σπιτι.

• Like 7
  • Thanks 2

Η γραψου σε χορο..Ειδικα κατι τμηματα swing..αναγκαστικα οι μισοι εκει ειναι γυναικες.Ακομα κ μουγκος νασαι βρισκεις νταμα κ κανεις γνωριμιες

Για να μιλάς με το υπόλοιπο είδος μας, απ' ό,τι μαθαίνω το discord είναι το νέο irc.

Για να μη βαριέσαι, να βρεις ενδιαφέροντα, είναι σαφές ότι δεν έχεις αρκετά.

Για να μη νοιώθεις μόνος, μάθε να περνάς καλά με τον εαυτό σου. Δεν εννοώ να τον παίζεις (απαραίτητα), εννοώ να βρεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και να το πράττεις, υπάρχουν απολαύσεις που είναι ατομικές ειδικά αν είσαι εσωστρεφής. Μην ψάχνεις δραστηριότητες, ψάξε συναισθήματα. Άλλους τους γεμίζει η τακτοποίηση και όλο και κάποιο μερεμέτι βρίσκουν να χαρούν, άλλους η ικανοποίηση ότι συντηρούν και συνδράμουν σε κάτι και μου έχουν γεμίσει το σπίτι φυτά, σε άλλους αρέσει απλώς η διαδικασία της μάθησης, σε άλλους η επαγγελματική ολοκλήρωση και πάει λέγοντας.

Τέσπα, αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι οι άνθρωποι είναι μεθαδόνη, η πραγματική πρέζα είναι πόσο γουστάρεις εσύ να κάνεις πράγματα με την πάρτη σου. Και συνήθως, εμπειρικά, όταν σταματάς να θες απελπισμένα ή να χρειάζεσαι κάτι, τότε σου έρχεται πιο εύκολα.

• Like 7
  • Thanks 1

23 λεπτά πριν, andreas-mits είπε

θα ήθελα επίσης και μια κοπέλα να φτιάξω την ζωή μου. 

πρωτον, καμια γυναικα, αντρας, οτι τελος παντων γουσταρει ο καθενας στο κρεββατι του δε θα σου "φτιαξει" τη ζωη

δευτερον,  υπαρχουν εκατονταδες ευκαιριες να κοινωνικοποιηθεις, αρπαξε τες. Απεκτησε ενδιαφεροντα που να σε υποχρεωνουν να συναναστραφεις κοσμο

τριτον μιλα με καποιον ψυχολογο για να βελτιωσεις τον εαυτο σου. Θα στο πω ωμα. Ο κοσμος για να σε κανει "παρεα" θελει να περναει καλα μαζι σου. Αυτο ισχυει και για φιλικες και για ερωτικες σχεσεις. Αμα βγαζεις μιρλα/απογνωση τι να σε κανει ο αλλος, να του χαλας τη διαθεση;

• Like 3
  • Thanks 1

Οτι λόγια παρηγοριάς και να σου πουν κάποιοι άγνωστοι σε ένα φόρουμ, εσύ ο ίδιος θα πρέπει να αναζητήσεις μέσα σου την αιτία που σου συμβαίνει όλο αυτό και να προσπαθήσεις να το αλλάξεις. Γιατι αλλιώς όπου και να πας,ότι δραστηριότητα και να κάνεις πάλι θα είσαι εσύ και οι άλλοι.. Εσύ στην γωνίτσα σου και οι άλλοι θα έχουν την κοινωνική τους ζωή. Επίσης αυτά που λες για την μοναξιά σου κτλ, προέκυψαν ξαφνικά στα 36 σου? πχ Πιο πριν στο σχολείο,στην σχολή σου,στον στρατό κτλ έκανες εύκολα φιλίες και σχέσεις με κοπέλες? Αν ναι,τότε άλλαξε το τώρα σου. Αν όχι και πάντα σου φαίνονταν βουνό όλα αυτά,όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο βουνό θα σου φαίνονται

3 λεπτά πριν, Lucifer είπε

και μου έχουν γεμίσει το σπίτι φυτά

What kind of people do you hate the most [UNORIGINAL POST] | Page 2 |  Hypixel - Minecraft Server and Maps

Εγω που θα παω το απογευμα να παρω 3η μονστερα γιατι την 1η την σακατεψα ως noobas 😂

• Sad 1

Κάπως έτσι είμαι κι εγώ... Θέλω να έχω κάποιον, αλλά επιλέγω να μένω μόνος μου (γιατί λίγο-πολύ όλοι πρήζουν/ τους πρήζω μπάλες).

1 ώρα πριν, dhmak είπε

Μοναξιά μπορεί να έχεις και με 500 άτομα δίπλα σου, αν δεν τα έχεις βρεί με τον εαυτό σου ενώ αντιθέτως αν έχεις ψάξει βαθιά μέσα σου, τι θές και τι σε κάνει χαρούμενο και μόνος σου να είσαι θα έχεις βρεί την ευτυχία. 

Σωστό κι αυτό.

1 ώρα πριν, gbras είπε

Παρε μερος σε εθελοντικα κινηματα οπως το save your hood για παραδειγμα.. Θα γνωρισεις ατομα εκει και θα κανεις και κατι χρησιμο απο το να καθεσαι στο σπιτι.

Είμαι σε μικρή πόλη και αυτά τα πράγματα δύσκολα να τα βρεις εδώ.

1 ώρα πριν, bbbb είπε

Οτι λόγια παρηγοριάς και να σου πουν κάποιοι άγνωστοι σε ένα φόρουμ, εσύ ο ίδιος θα πρέπει να αναζητήσεις μέσα σου την αιτία που σου συμβαίνει όλο αυτό και να προσπαθήσεις να το αλλάξεις. Γιατι αλλιώς όπου και να πας,ότι δραστηριότητα και να κάνεις πάλι θα είσαι εσύ και οι άλλοι.. Εσύ στην γωνίτσα σου και οι άλλοι θα έχουν την κοινωνική τους ζωή. Επίσης αυτά που λες για την μοναξιά σου κτλ, προέκυψαν ξαφνικά στα 36 σου? πχ Πιο πριν στο σχολείο,στην σχολή σου,στον στρατό κτλ έκανες εύκολα φιλίες και σχέσεις με κοπέλες? Αν ναι,τότε άλλαξε το τώρα σου. Αν όχι και πάντα σου φαίνονταν βουνό όλα αυτά,όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο βουνό θα σου φαίνονται

Η αλήθεια είναι πως πάντα ήμουν έτσι κλειστός και ντροπαλός!

1 ώρα πριν, mclein² είπε

δημοσιος υπαλληλος εισαι ; 

χαχα οχι!!!

• Confused 1

7 λεπτά πριν, andreas-mits είπε

χαχα οχι!!!

φυγε στο εξωτερικο, θα βρεις λυση σχεδον σε ολα σου τα προβληματα & θα αναθεωρησεις αυτα για τα οποια εχεις κομπλεξ.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 4

1 ώρα πριν, andreas-mits είπε

Είμαι σε μικρή πόλη και αυτά τα πράγματα δύσκολα να τα βρεις εδώ.

Και εδώ είναι το πρόβλημα. Δεν βγήκες ποτέ έξω από τη βόλεψη σου. Πέρα από το γεγονός ότι εμφανέστατα δεν τα βρήκες με τον εαυτό σου, το οποίο και αυτό έχει να κάνει με το παραπάνω, οι ευκαιρίες που έχει ένας άντρας σε μικρή πόλη είναι καμία εκτός και αν είσαι ο πρώτος του χωριού. 

Αν λοιπόν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος ή ο πρώτος του χωριού τότε ξεκινάς διαδικασίες για να φύγεις σούμπιτος μακριά από εκεί και σε μεγάλη σχετικά πόλη ή ακόμα και εξωτερικό. 

• Like 1

3 ώρες πριν, andreas-mits είπε

Γεια σε όλους είμαι καινούριο μέλος και βρήκα τυχαία αυτό το Forum όχι από οθόνες υπολογιστές κτλ, άλλα από ένα άλλο θέμα πολύ παλαιότερο που έχει να κάνει με την μοναξιά. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα της μοναξιάς, αισθάνομαι μόνος, βγαίνω για καφέ μόνος ή αλήθεια είναι ότι έχω μια παρέα άλλα αυτό το άτομο αν και το γνωρίζω πολλά χρόνια δεν με γεμίζει το κενό της μοναξιάς που αισθάνομαι μέσα μου. Έχω φτάσει πια στα 36 μου χωρίς φίλους άλλα και χωρίς δεσμό, αυτό που θέλω πραγματικά είναι να βρω φίλους (έστω και έναν) που να με γεμίζει οι παρέα τους να περνάμε καλά, να λέμε ενδιαφέροντα πράγματα, θα ήθελα επίσης και μια κοπέλα να φτιάξω την ζωή μου. Η αλήθεια όμως είναι ότι είμαι ντροπαλό άτομο και δεν πιάνω την κουβέντα εύκολα με τους άλλους και όπως είναι λογικό δυσκολεύομαι να προσεγγίσω και γυναίκα, επίσης κάθομαι συχνά μέσα στο σπίτι κάτι που σίγουρα δεν βοηθάει, αυτό είναι λοιπόν το πρόβλημα μου, κάθε συμβουλή- σχόλιο αποδεκτό.

Προτείνω να πας σε εναν ψυχολογο (οχι ψυχίατρο). Σκέψου τον σαν τον πρώτο σου φίλο στα 36 σου. Θα σε βοηθησει και θα σε καθοδηγήσει να βρεις αυτό που θέλεις.

Φυσικά, το να βρεις φίλους απαιτεί να έχεις και κοινωνικές δραστηριότητες. Δεν είσαι ο μόνος στα 36 εκει έξω που νιώθει μόνος του, πολλοί είναι σε αυτήν την κατάσταση, καθώς είναι η φάση της ζωής ετσι, όπου εχουν αλλάξει οι ανάγκες σου και οι υποχρεώσεις σου και όλων γύρω σου.

Επίσης, αν έχεις οικογένεια ακόμα, δεν θα πρέπει να τους αποφευγείς. Το αίμα νερό δεν γίνεται, και σίγουρα η οικογενειά σου, σε ξέρει καλύτερα απο όλους.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...