Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια έκανα αναβάθμιση σε vdsl. Λόγω αδυναμίας της γραμμής να δώσει ταχύτητες που μου έλεγε η Vodafone μου άφησαν ανοιχτό το συμβόλαιο με δυνατότητα αν θέλω να αποχωρήσω από τη εταιρία χωρίς κάποιες χρεώσεις . Δεν θυμάμαι αν μου είχαν πει για ποσό καιρό θα είναι ανοιχτό το συμβόλαιο.

Τον Ιούλιο ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό (που δεν του έδωσα σημασία  λέγοντας ότι το συμβόλαιο πρόκειται να λήξει 15/09. 

Πρόσφατα με κάλεσαν από τα κεντρικά λέγοντας μου ότι πρέπει να ανανεώσουμε με μια μικρή αύξηση από όσο θυμάμαι καλά και πρέπει να απαντήσω εντός της ημέρας .

Εν τελεί δεν δέχθηκα λόγω χαμηλής ταχύτητας (3 mbps download ) και συχνά προβλήματα .

Η συνέχιση στην εταιρία χωρίς συμβόλαιο τι χρεώσεις ισχύουν?  Μέχρι να δω αν αλλάξω εταιρία 

Δημοσ.

αν θεωρητικά, δίνεις τώρα κανεα 20αρικο υπολόγισε οτι εκτός συμβολαίου η ίδια χρεωση θα πάει 35-40 ευρώ. 

οπότε ή ανανεώνεις ή ψάξε αν τρέχει κάποια σοβαρή προσφορά σε Wind,OTE  μηπως κανεις φορητότητα 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

Εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια έκανα αναβάθμιση σε vdsl. Λόγω αδυναμίας της γραμμής να δώσει ταχύτητες που μου έλεγε η Vodafone μου άφησαν ανοιχτό το συμβόλαιο με δυνατότητα αν θέλω να αποχωρήσω από τη εταιρία χωρίς κάποιες χρεώσεις . Δεν θυμάμαι αν μου είχαν πει για ποσό καιρό θα είναι ανοιχτό το συμβόλαιο.

Τον Ιούλιο ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό (που δεν του έδωσα σημασία  λέγοντας ότι το συμβόλαιο πρόκειται να λήξει 15/09. 

Πρόσφατα με κάλεσαν από τα κεντρικά λέγοντας μου ότι πρέπει να ανανεώσουμε με μια μικρή αύξηση από όσο θυμάμαι καλά και πρέπει να απαντήσω εντός της ημέρας .

Εν τελεί δεν δέχθηκα λόγω χαμηλής ταχύτητας (3 mbps download ) και συχνά προβλήματα .

Η συνέχιση στην εταιρία χωρίς συμβόλαιο τι χρεώσεις ισχύουν?  Μέχρι να δω αν αλλάξω εταιρία 

48 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

Και σε εμένα το συμβόλαιό μου λήγει το Σεπτέμβρη έχω περίπου κανονικές ταχύτητες με είχαν πάρει τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου στην ίδια τιμή και είμαι τώρα 23,3 ευρώ φέτος απάντησε ακόμα γιατί θεώρησα ότι έχω χρόνο. Βλέπω πάντως ότι πολλοί έχουν πετύχει πολύ πιο χαμηλή τιμή. Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται αυτό.

Δημοσ.

28,80 € αν θυμάμαι καλά μου είπαν 

Σταθερό , internet , κινητά και εξωτερικό

Το κύριο θέμα εμένα είναι η ταχύτητα και το πρόβλημα δικτύου …

33 λεπτά πριν, sevant είπε

Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται αυτό.

Έχουν και κινητό ίσως στην ίδια εταιρία 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ronnie79 είπε

28,80 € αν θυμάμαι καλά μου είπαν 

Σταθερό , internet , κινητά και εξωτερικό

Το κύριο θέμα εμένα είναι η ταχύτητα και το πρόβλημα δικτύου …

Έχουν και κινητό ίσως στην ίδια εταιρία 

Όσες φορές είχα πρόβλημα με την ταχύτητα στη vodafone έβαζα μία εφαρμογή στον υπολογιστή που μετρούσε την ταχύτητα και την έστειλα σε αυτούς. Έτσι ήμουν κατοχυρωμένος ότι η ταχύτητα είναι πιο χαμηλή από αυτή που μου είχαν υποσχεθεί. Έτσι ίσως μπορείς να διεκδικήσεις λίγο περισσότερα πράγματα.

Δημοσ.

Το παραδεχόντουσαν ότι δεν έπιανα την ταχύτητα που μου είχαν

‘’υποσχεθεί’’. Αυτή την φορά όμως με έπιασαν απροετοίμαστο . Η δέχεσαι ανανέωση σήμερα με αυτό το ποσό η τέλος 

Θα πάρω απόγευμα να μιλήσω με κάποιον άλλο 

Δημοσ.

Διάβασα ότι αν δεν έχεις την ταχύτητα που σου υπόσχονται μπορείς να ζητήσεις internet με data. 

Τι μπορώ να κάνω εφόσον δεν μου κάνουν έκπτωση και η ταχύτητα δεν φτιάχνει? 3-5mbps download και κάποιες φορές χειρότερα

Επίσης επειδή έχω αγοράσει έξτρα αυτό https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/internet-pantou/usb-sticks/c-120209/ που μου το έστειλαν μαζί με modem ZTE σεταρισμένο να δουλεύει μόνο με αυτό μπορώ να "κόψω" το intenet από την σταθερή και να έχω μόνο το τηλέφωνο?

Δημοσ.

Eληξε το συμβολαιο μου, κάναμε ανανέωση στα ιδια λεφτα με επιπλεον Vodafone TV.  (Δε μου ειπανε ότι υπαρχει δυνατότητα χωρίς TV στα 22. ) Μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αλλη χρέωση

Τωρα βλεπω δόση εξοπλισμου 5€. 

Δηλ τι θα πληρωσω? Σκέφτομαι να τους κανω αναφορα στο συνηγορο του καταναλωτή

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κάνω σήμερα νέα σύνδεση στη vodafone σε πόσο καιρό θα εχω ίντερνετ στο νέο σπίτι? (μετακόμιση σε σπίτι που έχει ήδη ίντερνετ σε άλλο παροχο) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα με τη Vodafone δεν εχω προβλημα αλλα δε θα πληρωνουμε τα καρτελ οπως αυτοι θελουν. Ετσι λοιπον παιρνω στη νοβα για 100αρα στα 26 ευρω, ζηταω φορητοτητα κι την αλλη μερα σκαει η Vodafone με 100αρα γραμμη προσφορα στα 22,70. Ναι καλα το ειδατε. Παιξτε τους μπαλα οπως εσεις θελετε κι μια χαρα θα παρετε την τιμη που θελετε. Τωρα για τα τεχνικα, πρεπει αρχικα να δεις αν τα καλωδια στο σπιτι σου ειναι οπως πρεπει, κι να δεις ποσο μακρια ειναι η κοντινοτερη καμπινα σου. 

Επεξ/σία από AngelOfDeath7_GR
Δημοσ.
Στις 18/8/2022 στις 8:52 ΜΜ, grfurby είπε

Eληξε το συμβολαιο μου, κάναμε ανανέωση στα ιδια λεφτα με επιπλεον Vodafone TV.  (Δε μου ειπανε ότι υπαρχει δυνατότητα χωρίς TV στα 22. ) Μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αλλη χρέωση

Τωρα βλεπω δόση εξοπλισμου 5€. 

Δηλ τι θα πληρωσω? Σκέφτομαι να τους κανω αναφορα στο συνηγορο του καταναλωτή

Διάβασε το ανανεωτήριο.

Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 3:06 ΜΜ, sevant είπε

Όσες φορές είχα πρόβλημα με την ταχύτητα στη vodafone έβαζα μία εφαρμογή στον υπολογιστή που μετρούσε την ταχύτητα και την έστειλα σε αυτούς. Έτσι ήμουν κατοχυρωμένος ότι η ταχύτητα είναι πιο χαμηλή από αυτή που μου είχαν υποσχεθεί. Έτσι ίσως μπορείς να διεκδικήσεις λίγο περισσότερα πράγματα.

Και εμένα είναι χαμηλή η ταχύτητα. Δεν ξεπερνά τα 4 mbps. Ενώ έχω 24άρα γραμμή. Στο speedtest βλέπω την ταχύτητα άλλοτε 2mpbs, άλλοτε 3.59 mpbs όπως προηγουμένως. Αλλά και στο σάιτ της Vodafone εκεί που είναι το πεδίο για μέτρηση ταχύτητας, γράφει ότι η συνήθως διαθέσιμη είναι 4.29mbps. Εσύ έχει τύχει να διεκδικήσεις κάποια έκπτωση στο λογαριασμό σου  παραδείγματος χάριν; Και πώς τους έστελνες τις μετρήσεις ; Μέσω  chat;   

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Inci624 είπε

Εσύ έχει τύχει να διεκδικήσεις κάποια έκπτωση στο λογαριασμό σου  παραδείγματος χάριν; Και πώς τους έστελνες τις μετρήσεις ; Μέσω  chat;   

Στη δική μου περίπτωση, μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία, (6 τεχνικοί ήρθαν στο σπίτι μου),Επικοινώνησα μεσω τσάτ και ζήτησα μείωση τιμήςλόγω τεχνικού προβλήματος που δεν μπορέι να επιλυθεί. Μετά από 2 μέρες, ήρθε τεχνικός, επιβεβαίωσε το πρόβλημα, το έγραψε ως μη επιλύσιμο και από 28.66€ την 100άρα, πήγα στα 22.75€.

Το Φλεβάρη λήγει το συμβόλαιο με τη vodafone . Ελπίζω μέχρι τότε να είναι έτοιμες οι οπτικές ίνες της ΔΕΗ ,να δούμε σε ποιόν πάροχο θα πάω...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Inci624 είπε

Και εμένα είναι χαμηλή η ταχύτητα. Δεν ξεπερνά τα 4 mbps. Ενώ έχω 24άρα γραμμή. Στο speedtest βλέπω την ταχύτητα άλλοτε 2mpbs, άλλοτε 3.59 mpbs όπως προηγουμένως. Αλλά και στο σάιτ της Vodafone εκεί που είναι το πεδίο για μέτρηση ταχύτητας, γράφει ότι η συνήθως διαθέσιμη είναι 4.29mbps. Εσύ έχει τύχει να διεκδικήσεις κάποια έκπτωση στο λογαριασμό σου  παραδείγματος χάριν; Και πώς τους έστελνες τις μετρήσεις ; Μέσω  chat;   

Κοιτάξες αν υπάρχει διαθεσιμότητα για vdsl; Έχουν ανακοινώσει και δωρεάν αναβάθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...