Me_My_Self_And_I Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 thelw na parw to alcatel SpeedTouch 510 alla den kserw an kanei gia vivodi. akousa kati gia asymbatotites sxetika me diafora modem kai kolosa. an to exete dokimasei parakalw peite mou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tipos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Έχω το SpeedTouch 510 (όχι το USB) με σύνδεση Vivodi και σε πληροφορώ ότι δουλεύει τέλεια !!! Είναι πολύ απλό στην ρύθμισή του και χωρίς προβλήματα στην λειτουργία του. Έχει και ένα ωραίο προγραμματάκη που τρέχει στο SystemTray και σου δείχνει ανά πάσα στιγμή χρήσιμες πληροφορίες για την σύνδεσή σου, (ταχύτητα Up/Down, MB Total Send/Rec, Status ) . Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asterakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Φίλε έχω δοκιμάσει κάμποσα αλλά είναι μακράν το καλύτερο ... και κατά ένα περίεργο τρόπο δίνει καλύτερες ταχύτητες, πράγμα που δεν ξέρω αν και κατά πόσο οφείλεται σε αυτό ... δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει... και δεν είναι Load του δικτύου... Το έχω δοκιμάσει σε όλες τις συνδέσεις χωρίς κανένα πρόβλημα ... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Asterakias ennoeis to makran kalytero apo auta pou exeis dokimasei...oxi apo auta pou kukloforoun sthn ellhnikh agora...pantws egw ta alcatel 8a 8ewrw (akrws upokeimeniko) ws bacatel kai 8a protimousa Zyxel h Cisco... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asterakias Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 συμφωνώ απόλυτα... από αυτά που δίνει βασικά ο ΟΤΕ και έχω δοκιμάσει το καλύτερο με διαφορά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.