Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft θέλει να κάνει ακόμα πιο ελκυστικό το Xbox Game Pass Ultimate με την οικογενειακή έκδοση

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, Retromaniac said:

Και στο διπλάσιο να πάνε, δηλαδή 8 ευρώ ο καθένας, πάλι συμφέρει.

Ας πάνε. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας για το gaming, από τα πρώτα που θα κοπούν θα είναι 

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, eliasbesios03 είπε

Εγώ πάντως μαζί με ένα φίλο εδώ και περίπου τρία χρόνια κάνουμε gameshare και πληρώνουμε μία συνδρομή από κοινού

Και γω gameshare εχω με τον αδερφο μου αλλα καποιες δυνατοτητες τις εχει μονο ενας απο τους 2 μας, αυτος που ειναι στο ονομα του η συνδρομη. Για παραδειγμα το cloudgaming ειναι ενεργο μονο στον εναν, στον αλλον βγαζει οτι πρεπει να πληρωσει xbox game pass ultimate, παρολο που τα παιχνιδια τα μοιραζομαστε κανονικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τσιμπας 5,10 πιασαρικα παιχνιδια κ δεν πληρωνεις φραγκο ..συνδρομη

τωρα μπαινουμε κ σε πολεμο με ταιβαν κινα, λεφτα τελος μαικ

Επεξ/σία από Stefanos683
  • Confused 1

Όλα αυτά όμως για να λειτουργήσουν όπως το έχουν στο μυαλό τους χρειάζεται να κλείσουν τα παράθυρα με τα ξένα στο, gift cards και την μετατροπή του ένα ευρώ.

Θεωρώ ότι όσο υπάρχει αυτό όλοι αυτό θα βάζουν.

Καλό είναι,αλλά ακόμη πιο καλό και είδηση για gamers που δεν ξέρω πότε και αν θα αναρτηθεί το οτι επιτέλους ξεκλειδώνει και εδω το πρόγραμμα Xbox Rewards ! Και έρχεται και στήν Ελλάδα που βρίσκεται στίς 38 νέες χώρες που θα το ενεργοποιήσουν.

Για όσους δεν γνωρίζουν Είναι ένα πρόγραμμα με αμοιβές που θα παίρνεις κάνοντας Tasks/Quests παίζοντας παιχνίδια που ήδη έχεις,όταν ψάχνεις συγκεκριμένα πράγματα όταν αγοράζεις παιχνίδια online κλπ με αυτό το πρόγραμμα λοιπόν,μπορείς να πάρεις πολλές αμοιβές απο πόντους παιχνίδια ως και προιόντα όπως Controllers headsets ακόμγ και κονσόλα δωρεάν !  😺

• Like 1
  • Thanks 1

40 λεπτά πριν, mccrush2006 είπε

Και γω gameshare εχω με τον αδερφο μου αλλα καποιες δυνατοτητες τις εχει μονο ενας απο τους 2 μας, αυτος που ειναι στο ονομα του η συνδρομη. Για παραδειγμα το cloudgaming ειναι ενεργο μονο στον εναν, στον αλλον βγαζει οτι πρεπει να πληρωσει xbox game pass ultimate, παρολο που τα παιχνιδια τα μοιραζομαστε κανονικα

Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αλλά μπορείς να κοιτάξεις εάν μπορείς να αλλάξεις χρήστη δηλαδή αντί για σένα να μπεις με το λογαριασμό του αδερφού σου για παράδειγμα είναι ο λογαριασμός στο όνομά του ιδέα ρίχνω δεν το έχω δοκιμάσει, απλά ξέρω από μένα ότι για παράδειγμα όταν θέλω να πάρω τα Games with gold μπαίνω με το account του φίλου μου και και τα κατεβάζω και μετά τα βλέπουμε και οι δύο στην κοινή μας στη βιβλιοθήκη

3 ώρες πριν, nick_corobos είπε

ΑΚΡΙΒΏΣ την ιδια έκφραση έλεγαν τότε για το Netflix και να που τώρα ΔΕΝ συμφέρει. Οι απαντήσεις του κόσμου γίνονται προβλέψιμες πλέον.

Τι εννοείς δεν συμφέρει τώρα το netflix; Είμαι περίεργος να ακούσω.

2 ώρες πριν, vargas είπε

Έχω το series s από τον Νοέμβριο , δεν υπάρχει πιο vfm κονσόλα , και με την τακτική της ms θα σβήσει κάθε αντίπαλο από τον χαρτη

Δεν έχω κονσόλα. Δεν συμπαθώ την μικρομαλακη.. Αλλα αυτό που έκανε με το πας.. Είναι κίνηση ματ 

• Like 1

9 ώρες πριν, imvrios είπε

Επίσημα είναι τώρα 13€ αλλά με το γνωστό κόλπο της μετατροπής τρίμηνων gold συνδρομών μπορείς να έχεις τρεις μήνες ultimate με ~13,5€. Μη πληρώνετε άδικα.

Και πολλά λες. Έχει προσφορές για  3 μήνες xbox live στα 5 ευρώ και 0,79 λεπτά για να γίνει ultimate χωρίς να είναι καινούργιο account. Ήδη το έκανα ετήσιο με κόστος 22 ευρώ 

• Like 1
  • Thanks 2

10 ώρες πριν, marios02 είπε

ειλικρινά, με τοσα games από epic, ποιος θέλει gamepass?

αντε σε κονσολα μονο να το καταλάβω

πρεπει να ανοιξεις το launcher πρωτα για να τα παιξεις αυτα τα παιχνιδια, μακρια απτην επικ 1000 φορες

12 ώρες πριν, marios02 είπε

ειλικρινά, με τοσα games από epic, ποιος θέλει gamepass?

αντε σε κονσολα μονο να το καταλάβω

Με 10 ευρώ το μήνα έχεις στο πιάτο άπειρα παιχνίδια ΑΑΑΑΑΑΑ. Με 10 ευρώ. Δλδ κάτι κοντά 3000 δραχμές.. Τι είναι αυτό που σε απασχολεί και δεν καταλαβαίνεις; απ pc μέχρι ανδροιδ.. Είμαι κατά μικρομαλακης πάνω από 20 ετια. Δεν γουστάρω κονσόλες.. Αλλά ρε φίλε. Εδώ μιλάμε για προσφορά που αγγίζει τα όρια του τσάμπα. Και στο λέει πειρατής καθαρόαιμος... 

• Like 1

58 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Με 10 ευρώ το μήνα έχεις στο πιάτο άπειρα παιχνίδια ΑΑΑΑΑΑΑ. Με 10 ευρώ. Δλδ κάτι κοντά 3000 δραχμές.. Τι είναι αυτό που σε απασχολεί και δεν καταλαβαίνεις; απ pc μέχρι ανδροιδ.. Είμαι κατά μικρομαλακης πάνω από 20 ετια. Δεν γουστάρω κονσόλες.. Αλλά ρε φίλε. Εδώ μιλάμε για προσφορά που αγγίζει τα όρια του τσάμπα. Και στο λέει πειρατής καθαρόαιμος... 

Ορια του τζαμπα τα 10 ευρω για παιχνίδια που δεν κρατας;🤣🤣🤣

Εχω 200 παιχνιδια επικ για παντα δικα μ χωρις να δωσω μισο ευρω. Ακομα κ ενα ευρω να μου διναν τo gamepass δεν συμφερει. Μονο σε κονσολα επαναλαμβανω θα το σκεφτομουν.

• Confused 2

Στις 5/8/2022 στις 4:20 ΜΜ, nick_corobos είπε

ΑΚΡΙΒΏΣ την ιδια έκφραση έλεγαν τότε για το Netflix και να που τώρα ΔΕΝ συμφέρει. Οι απαντήσεις του κόσμου γίνονται προβλέψιμες πλέον.

Και να όμως που τώρα φεύγουν οι πελάτες επειδή δε συμφέρει. 

Χαχα. 

Έτσι πάει. Ότι συμφέρει το αγοράζουμε. Ότι δε συμφέρει, κλείνει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...