Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Αν δεν δω κατανάλωση 2 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα σούπερ... Δεν ψήνομαι. 

Τι να σε κανω εισαι και δύσκολος!

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, redhotstef είπε

Τα ζητήματα του s22 ultra όπως σήμα οθόνη κλπ θα επιλυθούν;

Πωπωπω ρε κάτι άνθρωποι.. Σιγά ρε μεγάλε τι περιμένεις και εσύ; με 1800 ευρώ θες και κινητό πένα; ρε κάτι τσαμπατζιδες... 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, redhotstef είπε

Πραγματικά δεν κοιτούν να ασχοληθούν με την απογοητευτική μπαταρία, το ανύπαρκτο GPS και την άθλια υπερθέρμανση (όχι μόνο πλάτης αλλά και οθόνης!) που αγόρασα ως... κατά τα άλλα flagship S22 Ultra, τα 200mp τους μάραναν. Καλές προς πολύ καλές (και πολλές) είναι ήδη οι κάμερες στο S22U, σε άλλα πολύ πιο βασικά θέματα πάσχει σε σημείο ντροπής.

• Like 2
Δημοσ.

περα απο τα πιξελ που ετσι κ αλλιως αν σου αρεσει η φωτογραφια κ σκαμπαζεις εστω λιγο γνωριζεις οτι οι Jpeg ειναι για τον λουτσο σε ολα τα κινητα κ οι αισθητηρες κλανιολες , αλλα πολυ καλο αποτελεσμα για την μαζα , οποτε οκ . 

οποιος εχει το 21u με exynos δεν αλλαζει σε αλλο , κ το 23 να βγει πρωτα να παρετε καλο feedback απο τα φορουμ κ μετα δινετε το 21U . 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgerapp είπε

περα απο τα πιξελ που ετσι κ αλλιως αν σου αρεσει η φωτογραφια κ σκαμπαζεις εστω λιγο γνωριζεις οτι οι Jpeg ειναι για τον λουτσο σε ολα τα κινητα κ οι αισθητηρες κλανιολες , αλλα πολυ καλο αποτελεσμα για την μαζα , οποτε οκ . 

οποιος εχει το 21u με exynos δεν αλλαζει σε αλλο , κ το 23 να βγει πρωτα να παρετε καλο feedback απο τα φορουμ κ μετα δινετε το 21U . 

Σίγουρα μία από τις πιο safe επιλογές το S21 Ultra και από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο smartphone του '21, αλλα η Sammy παρόλο που έχει βελτιώσει πολύ το λογισμικό της, τα stutters και τα lags σε εφαρμογές και σε μενού πολλές φορές, παίρνουν και δίνουν σε εκνευριστικο βαθμό.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Waiss είπε

Σίγουρα μία από τις πιο safe επιλογές το S21 Ultra και από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο smartphone του '21, αλλα η Sammy παρόλο που έχει βελτιώσει πολύ το λογισμικό της, τα stutters και τα lags σε εφαρμογές και σε μενού πολλές φορές, παίρνουν και δίνουν σε εκνευριστικο βαθμό.

Δεν την έχω, την εχει φίλος, εγώ βλέπω οτι αποδίδει σε όλα στο έπακρο , έχει αυτονομία καλή κ δεν ζεσταίνει, αυτη η μάστιγα, απο τοτε που τα τσιπακια γίνανε για laptop σε απόδοση !!!!

Κ χίλιες φορές να μην ζεσταίνει παρά να χανει στα bench. 

Έχετε κατι τέτοιο.....μην το αλλάζετε , θα ζήσει με υγεία χρόνια ολόκληρα. 

Εγω εχω ένα σκουπίδι Xperia 1iii που πήρα μεταχ . 

Καιει σαν σομπα , το βαζω αφτί κ μου το πεθάινει!!! 

Χανει σήμα .....και διάφορα αλλα ! 

Κρατήστε αυτο το τεφαρικι γιατί είδατε, η sammy το επόμενο το έκανε μαντάρα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgerapp είπε

Δεν την έχω, την εχει φίλος, εγώ βλέπω οτι αποδίδει σε όλα στο έπακρο , έχει αυτονομία καλή κ δεν ζεσταίνει, αυτη η μάστιγα, απο τοτε που τα τσιπακια γίνανε για laptop σε απόδοση !!!!

Και για το Xperia 1 IV τα ίδια διαβάζω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgerapp είπε

ΣΩΣΤΌΤΑΤΟΣ

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Mythoplasths είπε

Αφού είναι κονσουμερ. Και μιρορ λες.. Τι μας λες... Αν βάλουν τέτοιο αισθητήριο σε μεσαίας κατηγορίας κάμερα θα πάψει να είναι μεσαίας.. 1+1 = 2 Λόλα να ένα μήλο. Lola look an apple.. Εγώ θέλω φιατ τσικουετσεντο με μοτέρ από φερραρι στα 600 άλογα με κατανάλωση από παπάκι στα 8000 ευρώ. . Οι παλιό αλήτες δεν το κάνουν. Γουατ δε φακ δλδ. 

γουάτ;

Μαλλον δεν κατάλαβες τι λέω.

Δημοσ.

Να τα χιλιασει!

4 ώρες πριν, eliashan είπε

Πραγματικά δεν κοιτούν να ασχοληθούν με την απογοητευτική μπαταρία, το ανύπαρκτο GPS και την άθλια υπερθέρμανση (όχι μόνο πλάτης αλλά και οθόνης!) που αγόρασα ως... κατά τα άλλα flagship S22 Ultra, τα 200mp τους μάραναν. Καλές προς πολύ καλές (και πολλές) είναι ήδη οι κάμερες στο S22U, σε άλλα πολύ πιο βασικά θέματα πάσχει σε σημείο ντροπής.

Αφου πουλανε σανο με καμερες τα τελευταια χρονια αδερφε τι περιμενεις.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, redhotstef είπε

την μπαταρια που την βαζεις  LOL .το εχω για δευτερο μηλαρακι λεμε

20220609160347_d2dcea8c.jpeg

20220609160349_294d6780.jpeg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Waiss είπε

Σε εμάς με τον Εξυνος ούτε κατά διάνοια το καλύτερο του 21. Αμα το κάνεις import με σναπ , κάτι παίζει. Αλλιώς 13 pro max και rog phone 5 ultimate είναι οι βασιλιάδες του 21.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...