THICC Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Διότι δεν γνωρίζω τι προσόντα μπορούν να χρειάζονται?. Ηθελα να φτιάξω αυτό το post για να μου πείτε εάν δέχονται ή όχι. Φυσικά κατέχω επαγγελματικο πτυχίο τεχνικού Υπολογιστών και Δικτύων. Έχω πλήρη γνώσεις με hardware και software και ξέρω λίγο παραπανω από τα βασικά πράγματα στον προγραμματισμό. Το αγαπημένο μου από όλα μάλιστα είναι να modαρω windows η αλλιώς debloat και να φτιάχνω custom εκδόσεις. Έχω αρκετες γνώσεις που πιστεύουν υπερκαλύπτουν αυτά που χρειάζονται :). Περιμένω απαντήσεις
vaggos231 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 χρειαζεσαι τουλαχιστον 2 μανικια τατου, και αριστες γνωσεις κρουπιερας. Απεριοριστη υπομονη θα θεωρηθει προσον και μισθος πενιχρος (παρασκευουλα ζαχαρη, παρασκευουλα μελι) 3
velociraptoras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, THICC είπε Διότι δεν γνωρίζω τι προσόντα μπορούν να χρειάζονται?. Ηθελα να φτιάξω αυτό το post για να μου πείτε εάν δέχονται ή όχι. Φυσικά κατέχω επαγγελματικο πτυχίο τεχνικού Υπολογιστών και Δικτύων. Έχω πλήρη γνώσεις με hardware και software και ξέρω λίγο παραπανω από τα βασικά πράγματα στον προγραμματισμό. Το αγαπημένο μου από όλα μάλιστα είναι να modαρω windows η αλλιώς debloat και να φτιάχνω custom εκδόσεις. Έχω αρκετες γνώσεις που πιστεύουν υπερκαλύπτουν αυτά που χρειάζονται :). Περιμένω απαντήσεις καφέδες ξέρεις να φτιάχνεις? και να βοηθήσεις κανα πιτσιρίκι αν του κολλήσει το παιχνίδι? Να κρατάς το χρόνο του καθενός και να μη σου φευγουν οι πελάτες χωρις να πληρώσουν. Είχα δουλεψει σε δυο παλιοτερα. Στο ένα ήταν κλασικό ιντερνετ καφέ με πιτσιρικια που επαιζαν και παπουδες που έκαναν τσατ, ησυχα ήταν δεν είχε κούραση αλλά μου εδινε 15 τη μερα ενω ειχαμε πει 30. Εφυγα στη βδομάδα. Το άλλο είχε παράνομα φρουτάκια, πληρωνε καλα, 5 καφέδες τη μερα εφτιαχνα και ερχονταν και οι φιλες μου και αράζαμε, (κερασμενα για να φαίνεται εξω οτι είναι κανονική καφετέρια), για το τζόγο είχε άλλο άτομο που επέβλεπε σε κρυφό χωρο. Εμεινα 3 μήνες, μετά του το εκλεισε η αστυνομία ευτυχως όχι στη βάρδια μου. Αν θες τη γνώμη μου ψάξε καλύτερα σε πολυκαταστηματα ηλεκτρονικών που παρέχουν και τεχνική υποστήριξη ή σε τηλεφωνικά κέντρα στην τεχνική υποστήριξη 9 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Βασικά υπάρχουν ιντερνετ καφε; Ναι, υπάρχουν ακόμα αλλά ελάχιστα. Στην πόλη που ζουσα παλιά ηταν καμια δεκαριά, τώρα έχει μείνει μόνο 1 και το δουλευει ο ιδιοκτήτης με τη γυναίκα του και το γιο τους Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από velociraptoras 1
THICC Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Είσαι ωραίος φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, μου έλυσες τις περισσότερες απορίες μου το μονο που θα με δυσκολέψει λίγο είναι να φτιάχνω καφέδες. Τα δικά μου ιντερνετ καφέ (Λάρισα) πχ (Inspot, Bits & Bytes) εχουν και τεχνική υποστήριξη δηλαδή κάθε 1-2 χρόνια αλλάζουν κάρτες γραφικών επεξεργαστές γιατι καποια παιχνιδια εχουν απαιτητικά specs και οι πελάτες θέλουν να τα παίζουν σε υψηλό fps και ανάλυση. Τώρα για πολυκαστήματα ηλεκτρονικών θα παρούν εμένα με ένα απλό πτυχίο επαλ και ένα πτυχίο Proficiency αλλά δεν γνωρίζω οπότε περιμένω απάντησή σου. Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου! 😀 Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από THICC 1
velociraptoras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Η Λάρισα είναι μεγάλη πόλη και σίγουρα εχει περισσότερες επιλογές απ΄ότι μια μικρή πόλη. Τα πολυκαταστήματα τεχνολογίας και τα καταστήματα τηλεπικοινωνιών παίρνουν κι από ΕΠΑΛ ή ΙΕΚ. Χρειάζονται ατομα που να εχουν πρακτικές γνώσεις. Εμεις στο πανεπιστημιο δεν έχουμε κανει τιποτα πρακτικό σε αυτό το κομμάτι, ουτε καν πως να αλλάξουμε ενα δίσκο ή μια καρτα γραφικών. Αν πχ παμε και οι δυο στο p***ic σαν τεχνικοί εσυ εννοείται θα μπορεις να τα κάνεις πολύ πιο γρήγορα οπότε εχεις το πλεονέκτημα. Σε τηλεφωνικό κέντρο αφού δεν είσαι Αθήνα δύσκολο γιατι εξ αποστάσεως σπάνια παίρνουν για support, μονο για το πρώτο στάδιο ελέγχου που σου λένε να δεις αν είναι το πισι στην πριζα κι αν αναβουν τα λαμπακια του ρουτερ.
BlueBlade Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Στις 5/8/2022 στις 1:07 ΜΜ, THICC είπε Τώρα για πολυκαστήματα ηλεκτρονικών θα παρούν εμένα με ένα απλό πτυχίο επαλ και ένα πτυχίο Proficiency αλλά δεν γνωρίζω οπότε περιμένω απάντησή σου Αυτό έλειπε να ζητάει ο Κωτσόβολος ή το Πλαίσιο πχ απόφοιτο ΕΜΠ Ηλεκτρολόγο μηχανικό για να κάνει Service στις συσκευές των πελατών... Μην αφήνεις το πτυχίο να σε περιορίζει. Ειδικά στο κομμάτι του ΙΤ ακόμα και αν μιλάμε για απλές δουλειές τύπου HelpDesk δεν παίζει ρόλο. Απλά βρες κάτι σε αυτόν τον τομέα να αρχίσεις να γράφεις προϋπηρεσία. 2
SabotazNic Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Β*ζια θελει. Τουλαχιστον σε γνωστη ομαδα στο fb της Θεσσαλονικης με αγγελιες, το πρωτο που γραφουν ειναι "ψαχνουμε κοπελα", λες και οι νερντουλες θα καθονται απο πανω της και οχι στο pc που θα εχουν πληρωσει. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από SabotazNic 2
THICC Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 @SabotazNicΕχεις πολυ δίκιο σε αυτό. Είναι πολύ λαθος αυτό που κάνουνε και πιστεύουν ότι θα κερδίσουν περισσότερους πελάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα