Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν στο youtube μου έβαλε μια συνέντευξη στα προτεινόμενα με τον Αλέκο Σακελλάριο και είχε αυτό το thubnail

image.png.481b5039fc091347fa26cd6bbf5d2ba5.png

image.png.1c3631ad633fa8420bf1a42845e96ed3.png

Πιστεύω είναι όλα τα λεφτά και θα μπορούσε να γίνει πετυχημένο meme αν συνδεθεί με μια πετυχημένη "σπόντα" για captions αλλά δεν έχω έμπνευση τώρα. 

Παρακαλώ αγαπητοί insomniacs να με βοηθήσετε να στείλω αυτό το meme στο φεγγάρι! 

Ευχαριστώ! :) 

Δημοσ.
6 hours ago, Dr_Pepper said:

Παρακαλώ αγαπητοί insomniacs να με βοηθήσετε να στείλω αυτό το meme στο φεγγάρι! 

Έτοιμος

image.png.c3e2762ba5c54a58b5b80f61286779a4.png

(inb4lock)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Έτοιμος

image.png.c3e2762ba5c54a58b5b80f61286779a4.png

(inb4lock)

Εννοώ κείμενο που να ταιριάζει κάπως με το "συναίσθημα" που προκαλεί η εικόνα αυτό ειναι το meme πχ 
image.png.d513ee6444e0dd1dd45316c9d0525e93.png

Χρησιμοποιείται για χρήση τύπου "έλα παππού να σου δείξω το σπιτικό σου"  ή παρόμοια περιστατικά. 

Αν αντί "please tell me more" είχε "what time is it?" ή "Χ team is the best" ή κάτι άλλο άκυρο δεν θα γινόταν πετυχημένο meme....  

19 λεπτά πριν, Xvipes είπε

inb4lock

Γιατί δεν κατάλαβα; Μόνο με το ΙΚΑ και power pass και πως να περάσουμε θερμοσίφωνα θα ασχολούμαστε έχει καταντήσει yahoo answers για θέματα δημοσίου και σπιτιού το μπλαμπλα. 

Ειναι διαδικτυακό/τεχνολογικό forum το insomnia και αυτό ειναι μέρος της web κουλτούρας που ανήκει και το insomnia (έχει μάλιστα και εισαγωγή gif επιλογή όταν πας να ποστάρεις κάτι ) 

Και ειναι το υποforum του μπλαμπλα, μπλαμπλα κάνουμε σκεπτόμενοι καλές ατάκες  τι πιο μπλαμπλα; 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xvipes είπε

6ozfmr.jpg

Τώρα μπήκες στο νόημα αλλά θέλουμε κάτι πιο γενικό που να το καταλαβαίνει ο κόσμος όχι μόνο όσοι μπήκαν στο topic και διάβασαν το quote μου. 

Πχ σκέψου τι θα έγραφες αν το σήκωνες στο imgur ή στο r/greece ή r/memes

Πάντως καλό, θα το χρησιμοποιώ αν δω άλλους να παραπονιόνται σε τόπικ του μπλαμπλά για το ίδιο το τόπικ :P 

Να και μερικές δικές μου προσπάθειες αν και δεν ειμαι ευχαριστημένος ακόμη απλά τις βάζω μπας και αποτελέσουν έμπνευση για εσας 

20LhUFJ.jpeg

wmhiFVh.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...