Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες, καθώς δούλευα στο lap top μου ένα msi και συγκεκριμένα στο excel ήρθε ο γιος μου και πάτησε διάφορα πλήκτρα και από την στιγμή εκείνη όταν πληκτρολογώ αριθμούς μου πληκτρολογεί ενδιάμεσα  το γράμμα Δ.  Το ίδιο ισχύει και για άλλα προγράμματα που άνοιξα πχ word.

Επίσης όταν πληκτρολογώ κι άλλα γράμματα πάλι μου πετάει ανά διαστήματα το Δ όπως και αν πατήσω παρατεταμένα την γόμα ή την μπάρα ξανά κάνει το ίδιο. 

Γνωρίζει κανείς ποια λειτουργία μπορεί να μου έχει ενεργοποιήσει και πως μπορώ να το επαναφέρω??? 

Επεξ/σία από fendercastle
Δημοσ.

καλησπερα 

λογικα πατησε πιο δυνατα το Δ και δεν κανει επαναφορα το πληκτρο σωστη η χαλασε η αντισταση του και με την παραμικρη κινηση κανει επαφη...

δοκιμασε να το πατησεις μερικες φορες μπας και ξεκολλησει αλλιως δες για αλλο πληκτρολογιο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση κάτι τέτοιο υποπτεύομαι γιατί δεν έχει λογική να υπάρχει τέτοια λειτουργία, σχεδόν οποιοδήποτε πλήκτρο κι αν πατήσω ενδιάμεσα πετάει το Δ. Εντωμεταξύ ενεργοποίησα το πληκτρολόγιο οθόνης το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό πληκτρολόγιο και  δουλεύει άψογα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...