Προς το περιεχόμενο

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ COSMOTE ΣΕ NOVA - EON, ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΑΝΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ NOVA-EON ΜΕ FULL PACK STA 45.90 TON MHNA.

H METAΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ COSMOTE 100ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ (ΕΓΙΝΕ 200 ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ NOVA ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑCTUAL ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 48 !!!

Η ΚΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΟΤΕ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ)  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 10 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΑ ΣΤΑ 109. ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Μ.Ο. ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΩ 100 ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΧ. Η ΙΔΙΑ ΠΟΡΤΑ;

Επεξ/σία από gavorki
ΚΑΜΠΙΝΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΦΑΟ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, ουσιαστικά μόνον ένα router θα αλλάξεις όλα τα άλλα θα είναι ίδια οπότε ότι sync είχες με cosmote το ίδιο θα έχεις με nova.

Όταν ενεργοποιήθεις κάλεσε στο 13731 χωρίς χρέωση και ζήτα να σου πει ο τεχνικός απλά τι sync πιάνεις. Μακάρι να πέσει η κλήση σε μένα!

• Thanks 1

αν εχει καμπινα η wind ή ο  οτε στη γειτονια σου πας με κλειστα ματια, αν δεν εχει και υπαρχει μονο καφαο του ΟΤΕ τοτε σημαινει οτι παιρνεις 50αρα απο καποιο κατανεμητη εκει κοντα και επειδη τους τελευταιους τους διαχειριζεται ο ΟΤΕ δεν ξερω κατα ποσο θα το αντιμετωπισουν σαν να ησουν πελατης τους, ειδικα αν δεν υπαρχουν πολλες διαθεσιμες καλες πορτες.

Σε λιγο καιρο που ληγει η δέσμευση cosmote σκεφτομαι να παρω το ιδιο

Ξερεις ποσες μερες περιπου παιρνει η αλλαγη και αν θα μεινεις καποιο διαστημα χωρις τηλεφωνο-ιντερνετ?

Μου ειπαν περιπου 4-6 εργασιμες, οτι θα εχω ενα πολυ μικρο downtime για 2-3 ωρες. Ο Θεος βοηθος και βλεπουμε.

Με την Cosmote να ξερεις μου τα εκαναν μανταρα, για αυτο εφυγα. Πελατης 20 χρονια και  μια προσφορα καλη δεν μου εκαναν, 1 μηνα στο δουλεμα, 2 φορες μου εδωσαν καλυτερη προσφορα, την πρωτη με εβαλε σε προγραμμα πιο ακριβο, στην δευτερη δεν ασχοληθηκε καν. Σημερα μολις ειδαν την ακυρωση, 9 αναπαντητες. Στη μια που απαντησα, μου εκανε την ιδια προσφορα με δωροεπιταγη απο Γερμανο 50 ευρω. Τους ειπα τα ξαναλεμε σε 24 μηνες και αν.

• Like 1

πριν λίγες μέρες έκανα την αντίστοιχη μετάβαση αλλά για 24αρα γραμμή. Η διακοπή της παροχής έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι και μέχρι την Παρασκευή δεν είχα τίποτα, ούτε τηλέφωνο ούτε Ίντερνετ. Την Παρασκευή έρχεται ο τεχνικός για να στήσει το δορυφορικό  πιάτο και να αφήσει το ρουτερ και μόλις φεύγει έρχεται η τηλεφωνία. Πιστεύω δεν ήταν τυχαίο κι ότι περίμεναν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα σταθερή-ιντερνετ και τηλεόραση. 

26 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

πριν λίγες μέρες έκανα την αντίστοιχη μετάβαση αλλά για 24αρα γραμμή. Η διακοπή της παροχής έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι και μέχρι την Παρασκευή δεν είχα τίποτα, ούτε τηλέφωνο ούτε Ίντερνετ. Την Παρασκευή έρχεται ο τεχνικός για να στήσει το δορυφορικό  πιάτο και να αφήσει το ρουτερ και μόλις φεύγει έρχεται η τηλεφωνία. Πιστεύω δεν ήταν τυχαίο κι ότι περίμεναν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα σταθερή-ιντερνετ και τηλεόραση. 

Ακριβώς αυτό που έκανα πιο έντονο, η πίστη δεν έχει να κάνει με δεδομένα.
Ο τεχνικός ήρθε και έκανε μικτονόμηση, σίγουρα είχες λάβει SMS / Viber SMS με την ημερομηνία παράδοσης της γραμμής, το ίδιο λαμβάνει και ο πάροχος, ότι δλδ παραδόθηκε ο βρόχος οπότε και ορίζει ραντεβού για την μικτονόμηση. Μιας που είχες και δορυφορική τα συνδιάσανε μαζί μιας που είναι λίγοι οι τεχνικοί ( και αρκετοί OFF με ρόνα ) και έχεις και ένα κέντρο όπου όλοι καλούν και λένε αμεα / παππούδια κτλ για να πάρουν προτεραιότητα για να μην χάσουν μια ώρα πρόσβασης στο FB.

Οπότε ήρθε και στα έκανε όλα μαζί. Για χρέωση ισχύει η τιμολόγηση από την ώρα που θα πάρεις υπηρεσίες, δλδ την Παρασκευή και μετά

Στις 5/8/2022 στις 1:13 ΠΜ, gavorki είπε

Καλησπέρα αδελφέ. Σε ευχαριστώ ☺️ Απλά με φόβισε λίγο αυτο που έχω επισυνάψει

IMG_20220805_011305.jpg

Περίεργο πίνακα σου στείλανε εδώ, μένω λίγα τετράγωνα πιο πάνω, φυσικά άλλη καμπίνα -και πάλι πΟΤΕ- και έχω sync 110 (att 120) και έχω full speeds 12.5mb/s (σπάνια 13mb/s). Δεν μπορώ να φανταστώ λόγο που να έχεις καλό sync και να σου δίνει τόσο χαμηλές ταχύτητες!
Όπως και να έχει, κάλεσε 13731 όταν μπεις στο δίκτυο, κάνε όμως πρώτα μερικά speed tests με ethernet και όχι wifi και ανέβασε και μερικά pics εδώ από τα line stats του router. Πραγματικά θα ήθελα να το ψάξω να δω τι μπορεί να παίζει αν κάποιος έχει τόσο χαμηλές ταχύτητες ενώ έχει καλό sync!

13 ώρες πριν, gavorki είπε

Μου ειπαν περιπου 4-6 εργασιμες, οτι θα εχω ενα πολυ μικρο downtime για 2-3 ωρες. Ο Θεος βοηθος και βλεπουμε.

Με την Cosmote να ξερεις μου τα εκαναν μανταρα, για αυτο εφυγα. Πελατης 20 χρονια και  μια προσφορα καλη δεν μου εκαναν, 1 μηνα στο δουλεμα, 2 φορες μου εδωσαν καλυτερη προσφορα, την πρωτη με εβαλε σε προγραμμα πιο ακριβο, στην δευτερη δεν ασχοληθηκε καν. Σημερα μολις ειδαν την ακυρωση, 9 αναπαντητες. Στη μια που απαντησα, μου εκανε την ιδια προσφορα με δωροεπιταγη απο Γερμανο 50 ευρω. Τους ειπα τα ξαναλεμε σε 24 μηνες και αν.

Υπαρχει και πληρωμη τελους φορητοτητας στον νεο παροχο?

23 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Ακριβώς αυτό που έκανα πιο έντονο, η πίστη δεν έχει να κάνει με δεδομένα.
Ο τεχνικός ήρθε και έκανε μικτονόμηση, σίγουρα είχες λάβει SMS / Viber SMS με την ημερομηνία παράδοσης της γραμμής, το ίδιο λαμβάνει και ο πάροχος, ότι δλδ παραδόθηκε ο βρόχος οπότε και ορίζει ραντεβού για την μικτονόμηση. Μιας που είχες και δορυφορική τα συνδιάσανε μαζί μιας που είναι λίγοι οι τεχνικοί ( και αρκετοί OFF με ρόνα ) και έχεις και ένα κέντρο όπου όλοι καλούν και λένε αμεα / παππούδια κτλ για να πάρουν προτεραιότητα για να μην χάσουν μια ώρα πρόσβασης στο FB.

Οπότε ήρθε και στα έκανε όλα μαζί. Για χρέωση ισχύει η τιμολόγηση από την ώρα που θα πάρεις υπηρεσίες, δλδ την Παρασκευή και μετά

Πάντως ο τεχνικός που ήρθε σπίτι μου δεν ασχολήθηκε δευτερόλεπτο με την γραμμή, μόνο το πιάτο έστησε. Κι όταν του ανέφερα ότι 48 ώρες μετά την διακοπή δεν έχω τηλέφωνο δεν γνώριζε κάτι συγκεκριμένο να μου πει.

2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Περίεργο πίνακα σου στείλανε εδώ, μένω λίγα τετράγωνα πιο πάνω, φυσικά άλλη καμπίνα -και πάλι πΟΤΕ- και έχω sync 110 (att 120) και έχω full speeds 12.5mb/s (σπάνια 13mb/s). Δεν μπορώ να φανταστώ λόγο που να έχεις καλό sync και να σου δίνει τόσο χαμηλές ταχύτητες!
Όπως και να έχει, κάλεσε 13731 όταν μπεις στο δίκτυο, κάνε όμως πρώτα μερικά speed tests με ethernet και όχι wifi και ανέβασε και μερικά pics εδώ από τα line stats του router. Πραγματικά θα ήθελα να το ψάξω να δω τι μπορεί να παίζει αν κάποιος έχει τόσο χαμηλές ταχύτητες ενώ έχει καλό sync!

Μου το εκτυπωσαν στο Nova Shop Γλυφαδας μεσω προγραμματος για να ξερω τι γινεται πανω κατω. Της ειπα οτι εχω καμπινα διπλα και μου ειπε οτι ειναι του τετραγωνου μαλλον το λιγοτερο και ο Μ.Ο οπως ανεφερα πιο πανω. Παντως τωρα με Cosmote κλειδωνω αυτο (στα 100 ειχα 109), ενω ο γειτονας στον τεταρτο που εχει Vodafone 100 κλειδωνει στα 103

image.png

2 ώρες πριν, ant_ είπε

Υπαρχει και πληρωμη τελους φορητοτητας στον νεο παροχο?

Καμοια. Μόνο ρήτρα από την πρώτη μέρα αν θες υπαναχώρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...