Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα στο forum! Σε λαπτοπ με Windows 11 το στικάκι μου με όνομα στα ελληνικά μου το προβάλλει με ακατανόητο όνομα (σύμβολα)... Παραθέτω στιγμιότυπο οθόνης. Σε άλλα συστήματα το όνομα προβάλλεται κανονικά. Σημειώνω ότι το στικάκι λειτουργεί κανονικά. Μόνο το όνομα εμφανίζεται εσφαλμένα. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω; Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δεξι κλικ πανω του > ιδιοτητες και βαζεις οτι ονομα θες. Καλο θα ηταν βεβαια να το σκαναρεις και με καποιο av, γιατι το να αλλαξει το ονομα στα καλα καθουμενα δεν ειναι καλο σημαδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Παρε backup τα περιεχομενα του, περνα τα και με ενα antivirus οπως ειπε και ο φιλος, για καλο και για κακο, και μετα φορμαρισε το. Στο πλαισιο διαλογου του φορματ μπορεις να του βαλεις νεο ονομα. Θα προτεινα να βαλεις greeklish παντως και οχι ελληνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Άλλαξε την γλώσσα για τα μη unicode σε Ελληνικά. Δεν είμαι σε υπολογιστή τώρα αλλά γκουγκλαρε το πως αλλάζει. Edit... Δες στο λινκ. Κάτεβα εκεί που λέει administrative settings και ακόλουθα οδηγίες για να αλλάξεις σε Ελληνικά (Ελλάδας). https://www.groovypost.com/howto/change-language-in-windows-11/ Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας. Δυστυχώς δεν λειτούργησε καμία από τις προτάσεις. Ιός δεν υπήρχε. Η γλώσσα για τα μη unicode ήταν ήδη στα ελληνικά (παραθέτω screenshot)! Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι το παράθυρο για αλλαγή γλώσσας για τα μη unicode, είναι 'κομμένο' όπως φαίνεται και στο screenshot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Έτσι όπως δείχνει κομμένο μου μοιάζει σαν να έχεις ρυθμίσει την προβολή στα windows με μεγάλες γραμματοσειρές. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και μετά στην διευκόλυνση πρόσβασης και τέλος στην οθόνη. Εκεί δες μήπως είναι το μέγεθος του κειμένου για τις εφαρμογές παραπάνω από 100% ή μήπως έχεις μεγαλώσει το μέγεθος των γραμματοσειρών. Για το στικάκι, δοκίμασε να το μετονομάσεις στα 11 σε και δώστου ένα Ελληνικό όνομα και δες αν στο αναγνωρίζουν στα άλλα λειτουργικά σωστά. Εγώ πάντως προτιμώ να μην χρησιμοποιώ Ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα από τα στικάκια. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Στις 7/8/2022 στις 8:07 ΜΜ, micos000 είπε Έτσι όπως δείχνει κομμένο μου μοιάζει σαν να έχεις ρυθμίσει την προβολή στα windows με μεγάλες γραμματοσειρές. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και μετά στην διευκόλυνση πρόσβασης και τέλος στην οθόνη. Εκεί δες μήπως είναι το μέγεθος του κειμένου για τις εφαρμογές παραπάνω από 100% ή μήπως έχεις μεγαλώσει το μέγεθος των γραμματοσειρών. Για το στικάκι, δοκίμασε να το μετονομάσεις στα 11 σε και δώστου ένα Ελληνικό όνομα και δες αν στο αναγνωρίζουν στα άλλα λειτουργικά σωστά. Εγώ πάντως προτιμώ να μην χρησιμοποιώ Ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα από τα στικάκια. Πράγματι η ρύθμιση είναι αυτή που λες για τις μεγαλύτερες γραμματοσειρές... Τελικά στο στικάκι έδωσα όνομα με αγγλικούς χαρακτήρες και δεν ξανασχολήθηκα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Στις 9/8/2022 στις 6:06 ΜΜ, Καπετάνιος Βασίλης είπε Πράγματι η ρύθμιση είναι αυτή που λες για τις μεγαλύτερες γραμματοσειρές... Τελικά στο στικάκι έδωσα όνομα με αγγλικούς χαρακτήρες και δεν ξανασχολήθηκα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Για να μην τρως χρόνο σε μετονομασίες κάθε φορά. Μπορείς μέσα στο USB stick να βάλεις ένα αρχείο .inf Ανοίγεις ένα .txt αρχείο και γράφεις το παρακάτω περιεχόμενο: [Autorun] icon= label= Captain Και να το κάνεις αποθήκευση με το όνομα autorun.inf *icon = Είτε το αφήνεις κενό είτε βάζεις αρχείο εικόνας, κατάληξης .ico Πχ. icon= captain.ico Και να μην ασχοληθείς πάλι με χειροκίνητες αλλαγές 🙂 Μφχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα