Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Stylus, καλύτερη οθόνη, κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία, καλύτερο dac, Samsung dex, καλύτερο network. 

Οπότε δεν είναι κλασεις ανωτερο το oneplus 8 pro, εσύ απλά έκανες λάθος αγορά και έδωσες λεφτά σε χαρακτηριστικά που δεν σε ενδιαφέρουν/δεν χρησιμοποιείς. 

Ισχυει αυτο που λες. Οντως αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι φοβερα και μοναδικα. Τι γινεται με το κυριαρχο χαρακτηριστικο ομως: την εμπειρια χρησης, την γρηγοραδα, τα bugs 🤷🏻.

Κανω scrolling στο τουιτερ, στο youtube και στο reddit (και σε πολλα αλλα) και νιωθω φρικτα για την επιλογη μου.

Αυτο ποναει περισσοτερο απο ολα νομιζω

2 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Απο ποια άποψη το εννοεις το ανώτερο?? 

Γρηγοραδα, smoothness, κεραιες, γρηγοραδα ιντερνετ.. ανοιγω την εφαρμογη του efood και ενας επεξεργαστης 2 γενιες αρχαιοτερος κανει την δουλεια πολυ πιο γρηγορα..

Και σε αλλες εφαρμογες μου συμβαινει

Παντως για να μην σπαμαρω περισσοτερο στο θεμα με συγκρισεις, αναφορικα με το Oneplus 10T θα ελεγα πως αυτο που του λειπει κατ'εμε ειναι η QuadHD οθονη..

Δεν θα με πειραζε τιποτα αλλο..ουτε οτι δεν ειναι waterfall η οθονη, ουτε η απουσια wireless charging (ετσι κιαλλιως δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε την συγκεκριμενη τεχνολογια).. ωραια η αρχικη τιμη του αλλα για να γινει πραγματικο vmf πρεπει να πεσει στο 550 πιστευω

Παρολα αυτα ειναι νομιζω μία καλή αρχή για την Oneplus να επιστρέψει στις ρίζες της. Οικονομικά απροβλημάτιστα κινητά με πολύ καλό UI χωρις υπερβολες στις καμερες..

Επεξ/σία από xionomiaou
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xionomiaou είπε

Ισχυει αυτο που λες. Οντως αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι φοβερα και μοναδικα. Τι γινεται με το κυριαρχο χαρακτηριστικο ομως: την εμπειρια χρησης, την γρηγοραδα, τα bugs 🤷🏻.

Κανω scrolling στο τουιτερ, στο youtube και στο reddit (και σε πολλα αλλα) και νιωθω φρικτα για την επιλογη μου.

Αυτο ποναει περισσοτερο απο ολα νομιζω

Γρηγοραδα, smoothness, κεραιες, γρηγοραδα ιντερνετ.. ανοιγω την εφαρμογη του efood και ενας επεξεργαστης 2 γενιες αρχαιοτερος κανει την δουλεια πολυ πιο γρηγορα..

Και σε αλλες εφαρμογες μου συμβαινει

Παντως για να μην σπαμαρω περισσοτερο στο θεμα με συγκρισεις, αναφορικα με το Oneplus 10T θα ελεγα πως αυτο που του λειπει κατ'εμε ειναι η QuadHD οθονη..

Δεν θα με πειραζε τιποτα αλλο..ουτε οτι δεν ειναι waterfall η οθονη, ουτε η απουσια wireless charging (ετσι κιαλλιως δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε την συγκεκριμενη τεχνολογια).. ωραια η αρχικη τιμη του αλλα για να γινει πραγματικο vmf πρεπει να πεσει στο 550 πιστευω

Παρολα αυτα ειναι νομιζω μία καλή αρχή για την Oneplus να επιστρέψει στις ρίζες της. Οικονομικά απροβλημάτιστα κινητά με πολύ καλό UI χωρις υπερβολες στις καμερες..

Εχω το 8 pro και (χωρις να υπαρχει τ παραμικρο θεμα) σκέφτομαι την αλλαγή... Πιο πολυ για vivo x80 pro αλλα χωρις να είμαι και απολυτα σιγουρος... Ειχα και το samsung στις επιλογες αλλα πιο πολυ λογω τιμης και κακων σχολίων που εχω διαβασει μαλλον δν το εξεταζω πλεον.. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, music_lover είπε

3 χρόνια τώρα με το 1+ 7t πετάει το κινητό, συχνές αναβαθμίσεις, αγορά στα 600. Δεν νομίζω όμως ότι θα έδινα περισσότερα. Η 1+ μου παίρνει το 7t στα 100, συν 50 ευρώ έκπτωση για το 10t, συν 100 ευρώ δώρο ακουστικά της, μια χαρά μου φαίνεται.

Ερώτηση επειδή πάντα το είχα απορία διότι αλλάζω συσκευές ανα δύο χρόνια (κάτω τών 400€) .

Η μπαταρία του πως είναι μετά από τρία χρόνια;;

Δημοσ.

Η 1+ που ξέραμε δεν υπάρχει πλέον . Eίναι μια εταιρία χωρίς ταυτότητα με νταβατζή την oppo. 2mp macro φακός. (?)
Μάλιστα , απλά ποτέ ξανά 1+..

Never settle παλιά ,πλέον δεν ισχύει .

Καλύτερα για εμάς που έχουμε χόμπι να αλλάζουμε κινητά αρκετά συχνά . Ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις εταιρίες.

ΥΓ : κάθε πέρυσι και ΚΑΛΥΤΕΡΑ .

Δημοσ.

έχω το oneplus 8 pro και ενώ όταν το πήρα και για ένα + χρόνο ήμουν υπέρ ευχαριστημένος (έχοντας περάσει και από samsung κλπ) για σταθερότητα, ταχύτητα, οθόνη κλπ (είναι ένα κλικ κάτω από τις κορυφαίες κάμερες της γενιάς τους, αλλά οκ το ήξερα αυτό), πλέον με την αναβάθμιση σε 12 και την oppoίηση έχω φρικάρει. Όχι τόσο για το αισθητικό κομμάτι αλλά κυρίως για τα bugs, μιλάμε για άπειρα bugs, δεν μου έχει ξανατύχει αυτό σε κινητό στα 20 χρόνια που έχω κινητά. Το μαζεύει με κάθε update και ακόμα έχει. Ναι μεν δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να μην είναι λειτουργικό αλλά είναι ενοχλητικά. Επίσης με κάποιες επιλογές που έκανε και παλιά ήταν στα συν της. Δλδ δεν με αφήνει να απεγκαταστήσω εφαρμογές και έχω φορτωθεί chrome, youtube κλπ που δεν τα θέλω. Επίσης η οθόνη αριστερά με τα νέα επίσης δεν φεύγει. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια που πήγαμε σε Oneplus για να μην τα έχουμε και με την 12 μας τα φόρτωσε. Δύσκολα θα ξανά έπαιρνα oneplus εκτός και αν δείξει ότι επιστρέφει στον παλιό της εαυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι την έχουν θάψει και οι μεγάλοι reviewers του youtube.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, alex1_kgr είπε

Έβγαλαν το διακόπτη για τις ειδοποιήσεις γιατί έπιανε χώρο, όπως έκανε η Apple στο iphone 7 και στη θέση έβαλαν ακριβώς ΤΙΠΟΤΑ.(jack ακουστικών)

Το άψογο μεχρι και σήμερα iphone 7 μου έχει διακόπτη. Ποτέ δε βγήκε

13 ώρες πριν, Vasilis_Chan είπε

6 χρόνια μετά δε λείπει σε κανέναν πάντως… αντίθετα πολλοί γλίτωσαν κινητά από μπάνιο από οταν έγινε αδιάβροχο… 

το 90% τα εχουν βιδωμένα τα AirPods πλέον στα αυτιά τους 

Το εζησα στις διακοπές. Μπήκε στο νερό και μετά από κανένα πεντάλεπτο που το βρήκα δούλευε ΡΟΛΟΙ !!

Δημοσ.

ας ειμαστε ειλικρινεις η εταιρεια το εχει δει ως ντιβα, προσωπικα εχω παει σε xiaomi και realme ,θεωρω οτι με τις τιμες που ζητουν εμπαιζουν τον καταναλωτη η oneplus, περιμενα το nothing phone και αποδειχθηκε nothing special.... γιΑ μενα τιμιοτερο ειναι το mi12 ή ακομα και το lenovo moto edge 30 pro που βρισκω κατα καιρους στο αμαζον στα 580 το 12αρι 256

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ethereum είπε

ο μύθος του vfm , δεν υπάρχει vfm  , ειναι οτι δίνεις παίρνεις , what you give is what you get ,  το marketing δημιούργησε το  vfm για να δίνει την ψευδαίσθηση στον αγοραστη οτι αυτο που αγοραζει αξίζει περισσότερο  απο τα λεφτά που δίνει

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Η αγορά μιας τόσο πολύπλοκης συσκευής όπως ένα smartphone ή ένα laptop περιλαμβάνει πλήθος κριτηρίων για έναν γνώστη της τεχνολογίας. Η απόφαση που παίρνουμε εάν κάνουμε μια εξορθολoγισμένη αγορά αφορά έναν συνδυασμό παραγόντων που αφορούν την απόδοση, την τιμή, τον εξοπλισμό της συσκευής, την μεταπολιτική αξία, το πρεστίζ, την αντοχή, την χρηστικότητα, την υποστήριξη και το service κτλ. Ως εκ τούτου κάποιες συσκευές ανταποκρίνονται καλύτερα σε αυτόν τον συνδυασμό από άλλες. Οπότε υπάρχει το value for money απλά θέλει πολύ ψάξιμο και σωστή αξιολόγηση της συσκευής.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Koukozz είπε

Ερώτηση επειδή πάντα το είχα απορία διότι αλλάζω συσκευές ανα δύο χρόνια (κάτω τών 400€) .

Η μπαταρία του πως είναι μετά από τρία χρόνια;;

Το health της είναι στο 90% με καθημερινή φόρτιση 20% έως 90%

Δημοσ.

VFM ήταν μόνο η LG. Με το τέλος της τελείωσε κ το VFM. Τώρα η κάθε εταιρία χρησιμοποιεί τον όρο VFM με τόσες περικοπές κ κατώτερα υλικά κατασκευής που πλεον ο τίτλος VFM έχει χάσει το νόημα που είχε. LG λειπεις!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2022 στις 6:55 ΠΜ, Giorgos17589 είπε

Εχω το 8 pro και (χωρις να υπαρχει τ παραμικρο θεμα) σκέφτομαι την αλλαγή... Πιο πολυ για vivo x80 pro αλλα χωρις να είμαι και απολυτα σιγουρος... Ειχα και το samsung στις επιλογες αλλα πιο πολυ λογω τιμης και κακων σχολίων που εχω διαβασει μαλλον δν το εξεταζω πλεον.. 

Είναι φοβερό κινητό για την εποχή του ομολογουμένως. Έχω περάσει (και περνάω παρότι έχω και το s22 ulta) πολύ ευχαριστα ακόμα μαζί του. Εμένα μου κακοφανηκε πολύ η μετάβαση σε s22 από OnePlus 8 pro

Για το Vivo έχω ακούσει πολύ όμορφα πράγματα αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Εγώ δεν θα το επέλεγα γιατί δεν μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός του. Όμως αν σου αρέσει δοκίμασε το σίγουρα πριν το πάρεις..το UI της Oneplus ένιωσα πως ήταν αξεπέραστο σε γρηγοραδα παρότι αναμίχθηκε με το ColorOS. Άλλοι άνθρωποι βέβαια είχαν θέμα μεγάλο. Εγώ κανένα.

Επεξ/σία από xionomiaou
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 4/8/2022 στις 9:22 ΜΜ, Vasilis_Chan είπε

6 χρόνια μετά δε λείπει σε κανέναν πάντως… αντίθετα πολλοί γλίτωσαν κινητά από μπάνιο από οταν έγινε αδιάβροχο… 

το 90% τα εχουν βιδωμένα τα AirPods πλέον στα αυτιά τους 

Και δε μας λες ρε επιστήμονα, από το jack έπαιρνε νερό, από την υποδοχή φόρτισης πως γίνεται να μην παίρνει; Όσο για τα airpods, αυτός ήταν ο σκοπός τους. Marketing το λέμε στο χωριό.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, xionomiaou είπε

Είναι φοβερό κινητό για την εποχή του ομολογουμένως. Έχω περάσει (και περνάω παρότι έχω και το s22 ulta) πολύ ευχαριστα ακόμα μαζί του. Εμένα μου κακοφανηκε πολύ η μετάβαση σε s22 από OnePlus 8 pro

Για το Vivo έχω ακούσει πολύ όμορφα πράγματα αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου. Εγώ δεν θα το επέλεγα γιατί δεν μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός του. Όμως αν σου αρέσει δοκίμασε το σίγουρα πριν το πάρεις..το UI της Oneplus ένιωσα πως ήταν αξεπέραστο σε γρηγοραδα παρότι αναμίχθηκε με το ColorOS. Άλλοι άνθρωποι βέβαια είχαν θέμα μεγάλο. Εγώ κανένα.

Εκανα περσι αλλαγη απο p30 pro σε s21 ultra.. Δν αντεξα τ samsung ουτε δεκαημερο... Την 9η μερα το πουλησα κ πηρα τοτε το 8  pro.. Τωρα διαφορες s21 ultra με 22...λογικα θα υπάρχουν.. Πχ το 21 ειχε χαλια νυχτερινες ληψεις που πλεον με τα update εχουν φτιαξει ( το χω πουλήσει σε φιλο μου) αλλα οταν τ πρωτοπηρα ηταν αθλιο... Συν την μπαταρια που κατεβαινει νερο και οτι ζεστενοταν πολυ. Τωρα για το ui στο   oneplus.. Δν εχω βαλει την 12αρα..οχι λογω αλλαγω στο ui αλλα γιατι λενε για πεσμένη μπαταρια αρκετα μετα το update... Οποτε εχω μείνει στην τελευταια εκδοση της 11. Το vivo θα το θελα η αληθεια ειναι αλλα να το δοκιμασω που... Σε καταστημα αν τ βρω.. Κ παλι δν το λες δοκιμη... Το op 10 pro θα ταν μια safe  επιλογη αλλα οπου εχω ρωτησει μ λενε δν αξιζει να κανω τετοια αλλαγη... Κ οτι ειναι ενα 9 pro με καλυτερη μπαταρια και χειροτερο ultrawide (δεν με απασχολει σχεδον καθολου αυτο). 

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...