alex1_kgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, Vasilis_Chan είπε Τι έκανε η απλ στο 7? που έβγαλε το jack και δεν έβαλε τίποτα εκεί. Αυτό εννοούσα.
Vasilis_Chan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, alex1_kgr είπε που έβγαλε το jack και δεν έβαλε τίποτα εκεί. Αυτό εννοούσα. 6 χρόνια μετά δε λείπει σε κανέναν πάντως… αντίθετα πολλοί γλίτωσαν κινητά από μπάνιο από οταν έγινε αδιάβροχο… το 90% τα εχουν βιδωμένα τα AirPods πλέον στα αυτιά τους 2 1
ethereum Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 ο μύθος του vfm , δεν υπάρχει vfm , ειναι οτι δίνεις παίρνεις , what you give is what you get , το marketing δημιούργησε το vfm για να δίνει την ψευδαίσθηση στον αγοραστη οτι αυτο που αγοραζει αξίζει περισσότερο απο τα λεφτά που δίνει 6
chios Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, Vasilis_Chan είπε 6 χρόνια μετά δε λείπει σε κανέναν πάντως… αντίθετα πολλοί γλίτωσαν κινητά από μπάνιο από οταν έγινε αδιάβροχο… το 90% τα εχουν βιδωμένα τα AirPods πλέον στα αυτιά τους Είναι πως το βλέπει ο καθένας, αν και χωρίς jack γίνεται η δουλειά με ανταπτορα, πιο σημαντικό για μένα είναι η SD card και η μπαταρία που στα περισσότερα ακριβά τηλέφωνα με το ζόρι βγάζει μέρα.
infidel Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το alert slider το βγάλανε για να κερδίσουν χώρο για το σύστημα ψύξης. Πάντως εγώ το oneplus 6 το έχω 4 χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ, και πριν από αυτό είχα το oneplus 1. Δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Δεν είμαι fanboy αλλά μπορώ να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Τέλος χρόνου που θα κάνω αναβάθμιση θα το έχω στα υποψήφια Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από infidel 5
Tlykog Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Vasilis_Chan είπε 6 χρόνια μετά δε λείπει σε κανέναν πάντως… αντίθετα πολλοί γλίτωσαν κινητά από μπάνιο από οταν έγινε αδιάβροχο… το 90% τα εχουν βιδωμένα τα AirPods πλέον στα αυτιά τους Όχι. Δεν το έκανε για να είναι το κινητό αδιάβροχο. Ένα κινητό με 3.5mm jack μπορεί να είναι και αδιάβροχο. Ρώτα τη Sony... https://www.gsmarena.com/sony_xperia_10_iv-11522.php ή https://www.gsmarena.com/sony_xperia_10_iii-10698.php https://www.gsmarena.com/sony_xperia_5_ii-10396.php κ.α... 4 ώρες πριν, ethereum είπε ο μύθος του vfm , δεν υπάρχει vfm , ειναι οτι δίνεις παίρνεις , what you give is what you get , το marketing δημιούργησε το vfm για να δίνει την ψευδαίσθηση στον αγοραστη οτι αυτο που αγοραζει αξίζει περισσότερο απο τα λεφτά που δίνει Θα συμπλήρωνα ότι είναι και ένας τρόπος να σε απομακρύνει από τη φιλοσοφία του να αγοράζεις αυτό που χρειάζεσαι, όπου θα ήταν και μια σωστή αγορά. Σου πουλούν κάτι που κάνει λιγότερα από αυτά που χρειάζεσαι σε χαμηλότερη τιμή ή περισσότερα από αυτά που χρειάζεσαι σε υψηλότερη τιμή, απ' ότι αν πλήρωνες αυτό που κάνει ότι χρειάζεσαι. Συνήθως το δεύτερο... Η ουσία είναι ότι τελικά αγοράζεις αυτό που θέλουν και όχι αυτό που χρειάζεσαι. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Tlykog 6 1
music_lover Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 3 χρόνια τώρα με το 1+ 7t πετάει το κινητό, συχνές αναβαθμίσεις, αγορά στα 600. Δεν νομίζω όμως ότι θα έδινα περισσότερα. Η 1+ μου παίρνει το 7t στα 100, συν 50 ευρώ έκπτωση για το 10t, συν 100 ευρώ δώρο ακουστικά της, μια χαρά μου φαίνεται. 2
JimGer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 hour ago, infidel said: Το alert slider το βγάλανε για να κερδίσουν χώρο για το σύστημα ψύξης. Πάντως εγώ το oneplus 6 το έχω 4 χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ, και πριν από αυτό είχα το oneplus 1. Δεν μου χρειάστηκε ποτέ. Δεν είμαι funboy αλλά μπορώ να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Τέλος χρόνου που θα κάνω αναβάθμιση θα το έχω στα υποψήφια Εγώ είχα το 6 και μετά πήγα στο 8 pro. Το 6 αντίστοιχα μου άρεσε περισσότερο. Το oxygen os 12 είναι σαφώς χειρότερα από το 10 (και το 11). Κατά τα άλλα η Oneplus είναι η μόνη μετά την google με Bootloader unlock χωρίς πολλά πολλά και android κοντά στο stock. Τώρα είναι λίγο καλύτερο από τα xiaomi. Ίσως η Nothing κάνει τίποτα...
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Vasilis_Chan είπε 6 χρόνια μετά δε λείπει σε κανέναν πάντως… αντίθετα πολλοί γλίτωσαν κινητά από μπάνιο από οταν έγινε αδιάβροχο… το s10+ και το s9 edge μια χαρα τα εχω βουτηξει σε θαλασσα για αρκετη ωρα. Μαντεψε, εχει και jack και micro sd θεση 3
xionomiaou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε 700ε για 1080p και One plus.... και Oneplus? .. Δεν ειχα καλυτερο τηλεφωνο και πιστεψε με ειχα πολλα 3 ώρες πριν, ethereum είπε ο μύθος του vfm , δεν υπάρχει vfm , ειναι οτι δίνεις παίρνεις , what you give is what you get , το marketing δημιούργησε το vfm για να δίνει την ψευδαίσθηση στον αγοραστη οτι αυτο που αγοραζει αξίζει περισσότερο απο τα λεφτά που δίνει Διαφωνω καθετα, οντας χρηστης κινητου 1300 ευρω. Samsung S22 Ultra Το Oneplus 8 pro που διαθετω ειναι κλασεις ανωτερο σε εμπειρια χρησης. Και μου κοστισε τα μισα. 2 1
Giorgos17589 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, xionomiaou είπε και Oneplus? .. Δεν ειχα καλυτερο τηλεφωνο και πιστεψε με ειχα πολλα Διαφωνω καθετα, οντας χρηστης κινητου 1300 ευρω. Samsung S22 Ultra Το Oneplus 8 pro που διαθετω ειναι κλασεις ανωτερο σε εμπειρια χρησης. Και μου κοστισε τα μισα. Απο ποια άποψη το εννοεις το ανώτερο??
Witcher1st Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Με android 13 δεν ελεγαν οτι θα ερχοταν η συσκευη; Android 12 μαυρο χαλι, στο Oneplus 8t android 11 εχω.
Tlykog Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, music_lover είπε 3 χρόνια τώρα με το 1+ 7t πετάει το κινητό, συχνές αναβαθμίσεις, αγορά στα 600. Δεν νομίζω όμως ότι θα έδινα περισσότερα. Η 1+ μου παίρνει το 7t στα 100, συν 50 ευρώ έκπτωση για το 10t, συν 100 ευρώ δώρο ακουστικά της, μια χαρά μου φαίνεται. Αν δε χρειάζεσαι τα ακουστικά, τότε σε συμφέρει να το πουλήσεις στο insomnia. 2
SabotazNic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, xionomiaou είπε Διαφωνω καθετα, οντας χρηστης κινητου 1300 ευρω. Samsung S22 Ultra Το Oneplus 8 pro που διαθετω ειναι κλασεις ανωτερο σε εμπειρια χρησης. Και μου κοστισε τα μισα. Stylus, καλύτερη οθόνη, κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία, καλύτερο dac, Samsung dex, καλύτερο network. Οπότε δεν είναι κλασεις ανωτερο το oneplus 8 pro, εσύ απλά έκανες λάθος αγορά και έδωσες λεφτά σε χαρακτηριστικά που δεν σε ενδιαφέρουν/δεν χρησιμοποιείς. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα