JIMPSYR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το αμαξι ειναι αγορασμενο ελλαδα το 2003. Παρουσιασε προβλημα στα ηλεκτρονικα του και δεν ......Τι προβλεπεται? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από JIMPSYR
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Να το φτιαξεις δεν σου περασε απο το μυαλο ?
osalonikios1977 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Νομίζω πως είναι στα δευτερεύοντα. Παίρνεις τηλέφωνο το κτεο και ρωτάς. Θα σου απαντήσουν υπεύθυνα.
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, JIMPSYR είπε Το αμαξι ειναι αγορασμενο ελλαδα το 2003. Παρουσιασε προβλημα στα ηλεκτρονικα του και δεν ......Τι προβλεπεται? Πες μας πρώτα τι ακριβώς πρόβλημα έχει, αν απλά δεν λειτουργεί το κοντέρ (ταχύμετρό) όπως γράφεις στον τίτλο τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Lazos_21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, πρόβλημα και ταυτόχρονα σοβαρή έλλειψη αναγράφεται αυτόματα πάνω στο νέο δελτίο τεχνικού ελέγχου εάν τα χιλιόμετρα στο καντράν σου είναι ακριβώς τα ίδια με την προηγούμενη φορά ή η οθόνη του χιλιομετρητή σου δεν δουλεύει ή για κάποιον λόγο δεν φαίνονται τα χιλιόμετρα. Σε περίπτωση όμως που απλά δεν δουλεύει ο δείκτης ταχύτητας αλλά δουλεύει ο χιλιομετρητής σου δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ribopaido Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Αν δεν κάνω λάθος το ταχύμετρο σε παλαιότερα μοντέλα παίρνει απο το πολλαπλασιαστή και οχι απο το CPS , πηγαινε τον για ενα ελεγχο δεν μπορει να σου παρει και πολλα. Εκτος αν το καντραν -πχ ψυχρες κολλησεις εχουν θεμα
JIMPSYR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Να το φτιαξεις δεν σου περασε απο το μυαλο ? μου περασε αλλα δεν γινεται
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, JIMPSYR είπε μου περασε αλλα δεν γινεται Δεν ξερω ποσο μπορει να κοστιζει αλλα να μν γινεται ...Για ρωτα αυτους που ασχολουντε με κοντερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα