Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά iPhone μετά από πολλά χρόνια σε Android κινητά, είπα να κάνω μια αλλαγή. Η ερώτηση μου είναι να περιμένω το 14 για να δω και τα specs η αγοράζω τώρα το 13 ;  Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του 13 μόλις βγει το 14; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εαν δεν βιαζεσαι να παρεις κινητο , τοτε συνιστω να περιμενεις. Οταν βγει το 14 το 13 θα πεσει κανα κατοσταρικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, temecius είπε

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά iPhone μετά από πολλά χρόνια σε Android κινητά, είπα να κάνω μια αλλαγή. Η ερώτηση μου είναι να περιμένω το 14 για να δω και τα specs η αγοράζω τώρα το 13 ;  Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του 13 μόλις βγει το 14; Ευχαριστώ.

Περιμενε να βγει το 14 και παρε το 13 στην balck friday

Επεξ/σία από BrianMolko
Δημοσ.

Και εγώ επειδή θέλω να πάρω, θα περιμένω να βγει το 14αρι, και αν μείνει στις ίδιες τιμές σίγουρα, μάλλον θα πάω για το 14. Εκτός αν παίξει μέχρι τότε καμιά προσφορά τύπου επιστροφή 20%, οπότε θα τσιμπήσω άμεσα το 13αρι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγάλη διαφορά στην τιμή δεν θα έχουν το 14αρι με το 13αρι, οπότε καλύτερα περίμενε για το 14 που λένε οτι θα έχει και μικρότερο notch. Επίσης ετοιμάσου ψυχολογικά να μην ξαναδουλέψεις Android στην ζωή σου!

Επεξ/σία από leonidas_fs
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε

Μεγάλη διαφορά στην τιμή δεν θα έχουν το 14αρι με το 13αρι, οπότε καλύτερα περίμενε για το 14 που λένε οτι θα έχει και μικρότερο notch. Επίσης ετοιμάσου ψυχολογικά να μην ξαναδουλέψεις Android στην ζωή σου!

🤣Θα δουμε. Το μόνο θέμα που εχω ειναι το headphone jack γιατι το βραδυ ειμαι παντα στο κινητο και βλεπω ταινιες/σειρές οποτε σεν με βολευει καθολου το ασυρματο. Αλλα λογικα με καποιο dongle θα το συνηθίσω 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, temecius είπε

🤣Θα δουμε. Το μόνο θέμα που εχω ειναι το headphone jack γιατι το βραδυ ειμαι παντα στο κινητο και βλεπω ταινιες/σειρές οποτε σεν με βολευει καθολου το ασυρματο. Αλλα λογικα με καποιο dongle θα το συνηθίσω 

Πάρε και AirPods και θα με θυμηθείς!

• Like 1
Δημοσ.

Η απαντηση εξαρταται παντα απο το ποσο μπορείς να περιμένεις.

δυστυχώς φέτος οι προβλέψεις διαθεσιμοτητας για το 14 δεν ειναι καλές...

iPhone 14 supply issues

οπότε αν μπορεις να περιμενεις τα χριστούγεννα πάρε το 14.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενε το 14αρι θα αξιζει τον κόπο σε ενα μηνα θα εχει κυκλοφορήσει.

Επεξ/σία από karnezis
Δημοσ.
Στις 4/8/2022 στις 6:06 ΜΜ, temecius είπε

Τόσα λεφτά θα δώσεις, μην κολλήσεις για 100-200 ευρώ και δεν πάρεις το τελευταίο μοντέλο. Και καλύτερο θα είναι και θα πιάσει παραπάνω χρήματα σε μελλοντική μεταπώληση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...