temecius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά iPhone μετά από πολλά χρόνια σε Android κινητά, είπα να κάνω μια αλλαγή. Η ερώτηση μου είναι να περιμένω το 14 για να δω και τα specs η αγοράζω τώρα το 13 ; Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του 13 μόλις βγει το 14; Ευχαριστώ.
akismei Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Εαν δεν βιαζεσαι να παρεις κινητο , τοτε συνιστω να περιμενεις. Οταν βγει το 14 το 13 θα πεσει κανα κατοσταρικο
BrianMolko Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, temecius είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά iPhone μετά από πολλά χρόνια σε Android κινητά, είπα να κάνω μια αλλαγή. Η ερώτηση μου είναι να περιμένω το 14 για να δω και τα specs η αγοράζω τώρα το 13 ; Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του 13 μόλις βγει το 14; Ευχαριστώ. Περιμενε να βγει το 14 και παρε το 13 στην balck friday Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από BrianMolko
thanasis00 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Και εγώ επειδή θέλω να πάρω, θα περιμένω να βγει το 14αρι, και αν μείνει στις ίδιες τιμές σίγουρα, μάλλον θα πάω για το 14. Εκτός αν παίξει μέχρι τότε καμιά προσφορά τύπου επιστροφή 20%, οπότε θα τσιμπήσω άμεσα το 13αρι.
temecius Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, tasosbacon είπε Περιμενε το 16 φιλε. Θα ειναι καλυτερο. Πολύ αστείος.
leonidas_fs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μεγάλη διαφορά στην τιμή δεν θα έχουν το 14αρι με το 13αρι, οπότε καλύτερα περίμενε για το 14 που λένε οτι θα έχει και μικρότερο notch. Επίσης ετοιμάσου ψυχολογικά να μην ξαναδουλέψεις Android στην ζωή σου! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από leonidas_fs 1
temecius Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε Μεγάλη διαφορά στην τιμή δεν θα έχουν το 14αρι με το 13αρι, οπότε καλύτερα περίμενε για το 14 που λένε οτι θα έχει και μικρότερο notch. Επίσης ετοιμάσου ψυχολογικά να μην ξαναδουλέψεις Android στην ζωή σου! 🤣Θα δουμε. Το μόνο θέμα που εχω ειναι το headphone jack γιατι το βραδυ ειμαι παντα στο κινητο και βλεπω ταινιες/σειρές οποτε σεν με βολευει καθολου το ασυρματο. Αλλα λογικα με καποιο dongle θα το συνηθίσω
leonidas_fs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, temecius είπε 🤣Θα δουμε. Το μόνο θέμα που εχω ειναι το headphone jack γιατι το βραδυ ειμαι παντα στο κινητο και βλεπω ταινιες/σειρές οποτε σεν με βολευει καθολου το ασυρματο. Αλλα λογικα με καποιο dongle θα το συνηθίσω Πάρε και AirPods και θα με θυμηθείς! 1
avacan23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Η απαντηση εξαρταται παντα απο το ποσο μπορείς να περιμένεις. δυστυχώς φέτος οι προβλέψεις διαθεσιμοτητας για το 14 δεν ειναι καλές... iPhone 14 supply issues οπότε αν μπορεις να περιμενεις τα χριστούγεννα πάρε το 14.
temecius Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Πάρε και AirPods και θα με θυμηθείς! Έχω ασύρματα xiaomi buds 3
karnezis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Περιμενε το 14αρι θα αξιζει τον κόπο σε ενα μηνα θα εχει κυκλοφορήσει. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από karnezis
jodact Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Σε κάθε περίπτωση περιμένεις το 14. Είτε γιατι μπορει να ειναι καλυτερο είτε γιατι θα πεσει η τιμή του 13. 1
lvasilis22 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Στις 4/8/2022 στις 6:06 ΜΜ, temecius είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά iPhone μετά από πολλά χρόνια σε Android κινητά, είπα να κάνω μια αλλαγή. Η ερώτηση μου είναι να περιμένω το 14 για να δω και τα specs η αγοράζω τώρα το 13 ; Υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή του 13 μόλις βγει το 14; Ευχαριστώ. Τόσα λεφτά θα δώσεις, μην κολλήσεις για 100-200 ευρώ και δεν πάρεις το τελευταίο μοντέλο. Και καλύτερο θα είναι και θα πιάσει παραπάνω χρήματα σε μελλοντική μεταπώληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα