Θοδωρής005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Εχω φορέσει αρκετές φορές το Xiaomi mi band 6 στην θάλασσα αυτήν την φορά μπήκε νερό μέσα και τέλος. Πήγα στο σπίτι και το έβαλα να φορτίσει λάθος. Ζεστάθηκε και το έβγαλα. Το άνοιξα και μυριζε το αλάτι και όταν επιασα την μπαταρία δεν είμαι σίγουρος αν ήταν θαλαλσινο νερό η υγρά της μπαταρίας. Δεν νιώθω κάποιο εγκαυμα η κάτι πειραζει που ηρθε σε επαφή η μπαταρία λιθίου με το δέρμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε Εχω φορέσει αρκετές φορές το Xiaomi mi band 6 στην θάλασσα αυτήν την φορά μπήκε νερό μέσα και τέλος. Πήγα στο σπίτι και το έβαλα να φορτίσει λάθος. Ζεστάθηκε και το έβγαλα. Το άνοιξα και μυριζε το αλάτι και όταν επιασα την μπαταρία δεν είμαι σίγουρος αν ήταν θαλαλσινο νερό η υγρά της μπαταρίας. Δεν νιώθω κάποιο εγκαυμα η κάτι πειραζει που ηρθε σε επαφή η μπαταρία λιθίου με το δέρμα; Αν δεν έχεις πάθει τίποτα τι άλλο περιμένεις να γίνει;
Θοδωρής005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν έχεις πάθει τίποτα τι άλλο περιμένεις να γίνει; Τι θα μπορούσα;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Τι θα μπορούσα; Εγκαυμα. Αφου δεν το έπαθες τέλος,πάει.Τι άλλο ψάχνεις;
Θοδωρής005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγκαυμα. Αφου δεν το έπαθες τέλος,πάει.Τι άλλο ψάχνεις; Απλά ρωτάω γιατί είχα μια μπαταρία να Αποφορτιζοταν κάτω από το νερό στο χέρι μου. Έβγαινε όλη η ενέργεια
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Απλά ρωτάω γιατί είχα μια μπαταρία να Αποφορτιζοταν κάτω από το νερό στο χέρι μου. Έβγαινε όλη η ενέργεια Λες να έγινες Hulk?
Θοδωρής005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λες να έγινες Hulk? Εξυπνάδες
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε Εξυπνάδες Δεν τις ξεκίνησα εγώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα