Προς το περιεχόμενο

[Smartwatch] Honor Watch GS Pro (Camo / Λευκό) $69.99 @ TomTop.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 11:02 ΠΜ, eko13 είπε

Πάντως φαίνεται πολύ τζετ ρολόι, απορώ πως μου ξέφυγε και δεν ασχολήθηκα μαζι του και πήρα το huawei gt 2e. Βέβαια δεν με κάλυψε στην αυτονομία (Μαξ 5 μέρες με όλα ανοικτά) και γυρησα πάλι στο τίμιο Bip. 

Έχω κοντά στα 2 χρόνια τώρα το GT2e και ακόμα βγάζει πολύ χαλαρά 2 εβδομάδες αυτονομία.

Αν με το όλα ανοικτά εννοείς ότι είχες και την οθόνη του μόνιμα αναμμένη τότε λογικό είναι που στις 5 μέρες ήθελε φόρτιση.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dpolal είπε

Έχω κοντά στα 2 χρόνια τώρα το GT2e και ακόμα βγάζει πολύ χαλαρά 2 εβδομάδες αυτονομία.

Αν με το όλα ανοικτά εννοείς ότι είχες και την οθόνη του μόνιμα αναμμένη τότε λογικό είναι που στις 5 μέρες ήθελε φόρτιση.

Ε ναι αυτο, με always on, παλμούς ανά μισάωρο και ύπνο. Χωρίς always on πήγαινε 7-8. Αμα έχεις συνηθίσει από το Bip σου κακοφαινεται να μην φαίνεται η ώρα συνέχεια. Αυτό πιστεύω θα πηγαίνει γύρω στις 10 που είναι ΟΚ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τελικά δεν κατάφερα να παραγγείλω γιατί με το που πήρα απάντηση από τους σβαρνιαρηδες Κινέζους, μπήκα και ο μόνος διαθέσιμο τρόπος αποστολής κόστιζε 50+ ευρώ 😅

Επεξ/σία από Deathmace
Δημοσ.

Άκυρο κι εδώ! ενώ όταν είχα πει γι αλλαγή τρόπου αποστολής(5 λεπτά μετά την καταχώρηση της παραγγελίας) γιατί κατά λάθος αντί για duty free επέλεξα τον στάνταρ μου απάντησαν πως δεν γίνεται γιατί η παραγγελία ήταν ήδη καθ οδον και μου έδωσαν και αριθμό παρακολούθησης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...