Deathmace Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, stavrakas92 είπε Πρόλαβα το πήρα με δωρεάν μεταφορικά και paypal,αν γινει μαλακία τουλάχιστον θα μπορέσω να ανοίξω ενα dispute. Μπορώ να έχω ένα αντίγραφο αυτού του email? 1
ktgeorge Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Εγω το πηρα με duty free. Το εβαλα γιατι ηταν το πιο φτηνο μεταφορικο, τα δωρεαν δεν ηταν διαθεσημα και με το duty free μηπως γλυτώσουμε και τελωνειο.... για να δουμε. Ειχα ξαναπαραγγειλει απο tomtop πριν 5 χρονια κατι ακουστηκα.. ηρθαν.
Dereki2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ktgeorge είπε Εγω το πηρα με duty free. Το εβαλα γιατι ηταν το πιο φτηνο μεταφορικο, τα δωρεαν δεν ηταν διαθεσημα και με το duty free μηπως γλυτώσουμε και τελωνειο.... για να δουμε. Ειχα ξαναπαραγγειλει απο tomtop πριν 5 χρονια κατι ακουστηκα.. ηρθαν. Παίζει να προσπαθήσω ή τελείωσε; το duty free Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Dereki2
fazer 1000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 εγω ειχα επιλεξει duty free και την ωρα που εκανα το μπρος πισω για την πληρωμη μεσω paypal η επιλογη γυρισε αυτοματα στο στανταρ. Εστειλα μηνυμα γι αλλαγη του τροπου αποστολης και πηρα την εξης απαντηση Thanks for your email . Sorry to tell you that the order has been shipped ,so we cannot change shipping for you now , Here is the tracking link : ....... 2022-08-05 00:25 HONG KONG - HONG KONG SAR, CHINA, Shipment information received In this case , we suggest you keep the order ,we can give you partial refund as compensation . Is that acceptable for you ? If not ,you can reject the parcel when it arrives and then contact us for refund . Hope for your understanding . Best regards , Alice
Pansar24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δηλαδη ,εγω που επελεξα standard shipping εκανα λαθος και παιζει να πληρωσω τελωνειο?? 😑
kost09 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 39 λεπτά πριν, Pansar24 είπε Δηλαδη ,εγω που επελεξα standard shipping εκανα λαθος και παιζει να πληρωσω τελωνειο?? 😑 Και εγώ επέλεξα standard και τους έστειλα email για αλλαγή σε duty-free. Δεν νομίζω όμως να υπάρχει θέμα γιατί λέει inclusive vat...
murcielago580 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Αν το παρήγγειλε κάποιος κ το μετάνιωσε ας στείλει ένα μνμ.
Ola150 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 +1 αν κάποιος δεν το θέλει στα 70€ το παίρνω εγώ!
RadioactiveToy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Παρήγγειλα το λευκό ξημερώματα 5.8 και μέχρι τώρα η κατάσταση της παραγγελίας ειναι στο on hold. Τι φάση;
kost09 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Και μενα on hold γραφει , μίλησα μαζί τους κ μου είπαν ότι θα φύγει την Δευτέρα... 1
eduardo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μια απο τα ίδια και σε εμένα. Παρήγγειλα Παρασκευή 5/8 και ώρα 09:10. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από eduardo
kost09 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, eduardo είπε Μια απο τα ίδα και σε εμένα. Παρήγγειλα Παρασκευή 5/8 και ώρα 09:10. στην σελίδα τους εισαι ακόμη on hold?
DIGITHEOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) τα ίδια και σε εμένα. Παραγγελια Παρασκευή 5/8 και ώρα 07:20 το πρωι.... ναι στην σελιδα τους ειναι on hold ακομα.... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από DIGITHEOS
alexx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, το φάγαμε το άκυρο!!! Sorry to tell you that your item has sold out and out of stock now. We will cancel the order and apply refund for you. Sorry for the trouble. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από alexx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα