Προς το περιεχόμενο

[Smartwatch] Honor Watch GS Pro (Camo / Λευκό) $69.99 @ TomTop.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως φαίνεται πολύ τζετ ρολόι, απορώ πως μου ξέφυγε και δεν ασχολήθηκα μαζι του και πήρα το huawei gt 2e. Βέβαια δεν με κάλυψε στην αυτονομία (Μαξ 5 μέρες με όλα ανοικτά) και γυρησα πάλι στο τίμιο Bip. 

Δημοσ.

Βασικά το κατάστημα ειναι αξιόπιστο; + το θεμα του τελωνείου ειναι ένα ακόμα ερωτηματικό

Δημοσ.

ο τροπος αποστολης ειναι το προβλημα......

ας πουν αυτοι που ηδη παρηγγειλαν

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, majnun είπε

Βασικά το κατάστημα ειναι αξιόπιστο; + το θεμα του τελωνείου ειναι ένα ακόμα ερωτηματικό

εχω ψωνισει στο παρελθον απο το καταστημα, κλασσικο κινεζικο ειναι (οχι Banggood αλλα οκ παλευεται). Πουλαει επισης πολυ μεσω ebay (απο εκει το εμαθα κ εγω καθως μου ερχοταν πακετα με αυτη την επωνυμια).

Δυστυχως για εμενα δε κανει μάλλον το ρολοι καθως θα ηθελα πληρωμες με καρτα κ δε πρεπει να τις υποστηριζει απο όσο ειδα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, paylidis είπε

εχω ψωνισει στο παρελθον απο το καταστημα, κλασσικο κινεζικο ειναι (οχι Banggood αλλα οκ παλευεται). Πουλαει επισης πολυ μεσω ebay (απο εκει το εμαθα κ εγω καθως μου ερχοταν πακετα με αυτη την επωνυμια).

Δυστυχως για εμενα δε κανει μάλλον το ρολοι καθως θα ηθελα πληρωμες με καρτα κ δε πρεπει να τις υποστηριζει απο όσο ειδα..

υποστηριζει καρτα ,αν πατησεις πιστωτικη χρεωστικη ανοιγει το παραθυρο να βαλεις τα στοιχεια.....

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostasbm είπε

υποστηριζει καρτα ,αν πατησεις πιστωτικη χρεωστικη ανοιγει το παραθυρο να βαλεις τα στοιχεια.....

δεν αναφερομαι στο site αλλα στο ρολοι, θα ηθελα πληρωμές (οπως πχ το apple pay με το αντιστοιχο apple watch)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

δεν αναφερομαι στο site αλλα στο ρολοι, θα ηθελα πληρωμές (οπως πχ το apple pay με το αντιστοιχο apple watch)

το εχω εξααμηνο στα 105 απο προσφορα κωτσοβολο το μοναδικο μειονεκτημα δεν εχει nfc μπαταρια ξεχναας να φορτισεις ακομα και χωρις αναβαθμιση ειναι κλεψια σαυτα τα χρηματα θαλασσα ανετα κλησεις μιλας και μνμ ερχονται αν ειναι συνδεδεμενο με το κντ 

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σωστός, αλλά το NFC με το κινητό δεν φτάνει; ο James Bond εισαι; :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dereki2 είπε

Σωστός, αλλά το NFC με το κινητό δεν φτάνει; ο James Bond εισαι; :)

θεμα ανεσης ειναι ξεκαθαρα... αν επαιρνα smartwatch μονο για αυτο θα το επαιρνα κ για τα δεδομενα υγειας (παλμους οξυγονο κλπ) - κατα τα αλλα ειμαι φαν των αναλογικών αυτοματων ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

θεμα ανεσης ειναι ξεκαθαρα... αν επαιρνα smartwatch μονο για αυτο θα το επαιρνα κ για τα δεδομενα υγειας (παλμους οξυγονο κλπ) - κατα τα αλλα ειμαι φαν των αναλογικών αυτοματων ;) 

Όταν απαντησεις κλήση ακούνε όλοι οι γυρω από το μεγάφωνο ρολογιου; λίγο κουλό αυτο;

Επεξ/σία από Dereki2
  • Like 1
Δημοσ.

Έστειλα email στο customer support σχετικά με το ποια μέθοδο αποστολής να διαλέξω για να μην πληρώσω τελωνείο και μεταξύ άλλων μου απάντησαν:

"If you choose duty free shipping,  you need not to pay for customs fees ." 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόλαβα το πήρα με δωρεάν μεταφορικά και paypal,αν γινει μαλακία τουλάχιστον θα μπορέσω να ανοίξω ενα dispute.

Μπορώ να έχω ένα αντίγραφο αυτού του email?

9 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Έστειλα email στο customer support σχετικά με το ποια μέθοδο αποστολής να διαλέξω για να μην πληρώσω τελωνείο και μεταξύ άλλων μου απάντησαν:

"If you choose duty free shipping,  you need not to pay for customs fees ."

Επεξ/σία από stavrakas92
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, stavrakas92 είπε

Πρόλαβα το πήρα με δωρεάν μεταφορικά και paypal,αν γινει μαλακία τουλάχιστον θα μπορέσω να ανοίξω ενα dispute.

Μπορώ να έχω ένα αντίγραφο αυτού του email?

Σε θέμα τελωνείου μην περιμένεις από το PayPal να αναμειχθεί.

Σε οτιδήποτε άλλο έχεις θέμα με μια αγορά θα σε βοηθήσουν αλλα στο θέμα τελωνείου θα σου πουν βρες τα με τον πωλητή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...