Προς το περιεχόμενο

[Smartwatch] Honor Watch GS Pro (Camo / Λευκό) $69.99 @ TomTop.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το SmartWatch του τίτλου στα 69.99 δολλάρια χρησιμοποιόντας τον κωδικό TTHWGSPR στο checkout, με free shipping για Ελλάδα από το TomTop.com

https://www.tomtop.com/p-pw0148ca.html?_ga=2.221919256.169193506.1659601432-8558650230.0948329312

Φθηνότερη τιμή στο Skroutz €135.70 για το λευκό και €137.59 για το Camo.

https://www.skroutz.gr/s/25523061/Honor-GS-Pro-48mm-Αδιάβροχο-Smartwatch-με-Παλμογράφο-Λευκό.html?from=sku_color_variations

Review:

HONOR.png

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tsino είπε

Απο τελωνείο τι γίνεται. Δε λέει αν περιλαμβάνει φόρους κλπ 

Το στέλνουν από Κίνα

Νομίζω λέει inclusive VAT.οποτε είναι μέσα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Ολα τα λεφτα ειναι το ρολογακι για νορμαλ fitness χρηση κ ειδοποιησεις. Με μετρηση παλμων ενεργη, μια στο τοσο μετρηση οξυγονου κ ειδοποιησεις μου βγαζει κοντα 25 μερες με μια φορτιση, που ειναι το πιο σημαντικο για εμενα. Το ειχα παρει στο 150ρι κ το θεωρουσα τοτε vmf ποσο μαλλον σε αυτη τη τιμη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Wolfgar69 είπε

Ποιον τρόπο αποστολής να επιλέξουμε?

Ισχύει. Ποιον τρόπο? Duty free Shipping και καλα γλιτώνει τελωνείο?

Δημοσ.

Ως κατοχος του συγκεκριμενου smartwatch εδω και ενα εξαμηνο,να πω οτι στα 70 δολαρια (ακόμα και στα 135 ευρω που το πηρα εγω) ειναι πολυ τιμια επιλογη!Η μπαταρια του ειναι εντυπωσιακα μεγάλη (εμένα μου κρατάει 2 εβδομάδες με σχεδον ολα τα features ενεργοποιημένα) ενώ και το gps που κλειδώνει σχετικά γρήγορα ειναι αρκετά ακριβές.Μετρήσεις σε βήματα,παλμούς κτλ είναι τυπικές και παρόμοιες με το galaxy watch που ειχα πρίν.Εννοειται οτι εχει οθοναρα και οτι η αδιαβροχοποιηση ειναι πραγματική (εχω κάνει μπάνιο αρκετές φορές με το ρολόι στην ντουζιερα και δεν είχει το παραμικρό πρόβλημα).

Ως βασικό μειονέκτημα θα έβαζα ότι η Honor/huawei το έχει παρατήσει και δεν προσθέτει νέα features κτλ με αποτέλεσμα η εφαρμογή του πέρα απο τα βασικά να είναι αρκετα φτωχη (σε σύγκριση με την εφαρμογη της samsung).

Ειμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Λογικα βαζουμε priority shipping? Μην μας βγει κανα τελωνειο απο το πουθενα???? Ειμαι ακριβως στο τελευταιο σταδιο να πατησω παραγγελια. Ηθελα να αγορασω το samsung watch 4 αλλα και αυτο εδω μια χαρα φαινεται στα ουτε μισα χρηματα. 1ο smartwacth ever βεβαια οποτε δεν ξερω πως θα μου κατσει το ολο θεμα...

• Like 1
Δημοσ.

Στις κλήσεις χρησιμοποιεί τον κατάλογο του τηλεφώνου ή τις τελευταίες εγγραφές από τις κλήσεις του ρολογιού?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...