Xaiver Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΜΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 3200ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΜΑΚ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 6000ε ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ Ή ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΠΜΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Ή ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑ?? ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΑΚ ?? Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ? ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΧΟΥΝ TIΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ 9/15 MODULES ΤΟΥ ACCA.
vagos789 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Ειναι μια ερωτηση που θα πρεπει να θεσεις σε ενα εξειδικευμενο forum λογιστων Εγω κοιτωντας το απεξω σαν εργοδοτης θα ελεγα οτι δεν εχει καμια διαφορα,ειναι μεταπτυχιακα απο ελληνικο πανεπιστημιο και οχι απο το ΟΠΑ οπου θεωρητικα ειναι το καλυτερο εγχωριο πανεπιστημιο. Αν θα ειχες την δυνατοτητα να πας σε ενα πανεπιστημιο εξωτερικου (εντος ΕΕ οπου υπαρχουν καποια μεταπτυχιακα με χαμηλα ή χωρις καθολου διδακτρα καθως και αγγλοφωνα) μπορει να ηταν καλυτερο οπλο για το βιογραφικο σου
Xaiver Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δεν βρισκω κατι αλλο στο διαδικτυο και βρισκομαι περισσοτερο εδω για απαντησεις ή και συζητησεις με κοινους παρα σε taxheaven κλπ. Μαλιστα, οποτε περα απο ΟΠΑ και ΕΚΠΑ, δεν υπαρχει καποια διακριση ή ιδιαιτεροτητα ως προς τα αλλα ΑΕΙ της χωρας? Για εξωτερικο, δεν αμφιβαλλω σααφεστατα καλυτερα, θα επιθυμουσα στην Αγγλια καποιο αλλα δυστυχως λογω σχετικα περιορισμενου budget και της ζωης μου εδω, δεν το εχω σαν επιλογη για τωραα. Ισως στο κοντινο μελλον θεωρηθει ως επιλογη. Ευχαριστω γιαα την απαντηση σου, ισως παω τελικα σε καποιο επαρχιακο που ανεφερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα