-WISE- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα MSI laptop και κατά την ενεργοποίησή του, όταν με ρώτησαν τα Win 10 να προσθέσω πληκτρολόγιο, εκ παραδρομής πάτησα εκτός από τα ελληνικά, τα Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου. Ως εκ τούτου αντί να εμφανίζεται το "@" με Shift+2, εμφανίζεται το ". Αντίστοιχα στο Shift+3 εμφανίζεται το "£" αντί του "#" και πάει λέγοντας. Μέσα από το μενού των γλωσσών δεν μπορώ να σβήσω ή να απενεργοποιήσω τη γλώσσα γιατί (όπως βλέπετε και στο screenshot) δεν υπάρχει καν η γλώσσα για να τη σβήσω. Μπορώ να κατεβάσω τα US αλλά μετά θα έχω τρεις γλώσσες να εναλλάσσομαι με Shift+Alt. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τελείως τα UK και να κρατήσω τα US; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από -WISE-
accipio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Ίσως επανεγκατάσταση των Windows (μέσα από τα Windows) με επιλογή για διατήρηση των εφαρμογών και αρχείων. Δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα, αλλά αυτό θα δοκίμαζα. Κατἐβασμα του iso των Windows από τη Microsoft, "μοντάρισμα" σε εικονικό drive και εκτέλεση του setup.exe. Πρώτα θα έπαιρνα ένα πλήρες image του συστήματος για κάθε ενδεχόμενο. 1
CheOnWeb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 hour ago, -WISE- said: Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα MSI laptop και κατά την ενεργοποίησή του, όταν με ρώτησαν τα Win 10 να προσθέσω πληκτρολόγιο, εκ παραδρομής πάτησα εκτός από τα ελληνικά, τα Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου. Ως εκ τούτου αντί να εμφανίζεται το "@" με Shift+2, εμφανίζεται το ". Αντίστοιχα στο Shift+3 εμφανίζεται το "£" αντί του "#" και πάει λέγοντας. Μέσα από το μενού των γλωσσών δεν μπορώ να σβήσω ή να απενεργοποιήσω τη γλώσσα γιατί (όπως βλέπετε και στο screenshot) δεν υπάρχει καν η γλώσσα για να τη σβήσω. Μπορώ να κατεβάσω τα US αλλά μετά θα έχω τρεις γλώσσες να εναλλάσσομαι με Shift+Alt. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τελείως τα UK και να κρατήσω τα US; Αν προσθέσεις την US και την ορίσεις ως προεπιλεγμένη δεν εμφανίζει μετά την UK για να την καταργήσεις; 1
kormos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, -WISE- είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα MSI laptop και κατά την ενεργοποίησή του, όταν με ρώτησαν τα Win 10 να προσθέσω πληκτρολόγιο, εκ παραδρομής πάτησα εκτός από τα ελληνικά, τα Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου. Ως εκ τούτου αντί να εμφανίζεται το "@" με Shift+2, εμφανίζεται το ". Αντίστοιχα στο Shift+3 εμφανίζεται το "£" αντί του "#" και πάει λέγοντας. Μέσα από το μενού των γλωσσών δεν μπορώ να σβήσω ή να απενεργοποιήσω τη γλώσσα γιατί (όπως βλέπετε και στο screenshot) δεν υπάρχει καν η γλώσσα για να τη σβήσω. Μπορώ να κατεβάσω τα US αλλά μετά θα έχω τρεις γλώσσες να εναλλάσσομαι με Shift+Alt. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τελείως τα UK και να κρατήσω τα US; Δες λίγο τις παρακάτω πληροφορίες https://support.microsoft.com/en-us/windows/manage-the-input-and-display-language-settings-in-windows-12a10cb4-8626-9b77-0ccb-5013e0c7c7a2#WindowsVersion=Windows_10 1
-WISE- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δυστυχώς δεν δείχνει να φτιάχνει με τίποτα. Δεν έκανα επανεγκατάσταση στα Win αλλά ίσως είναι καλή αφορμή ώστε να βάλω και τα 11άρια.
cumulus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Προσθεσε τα αγγλικα ηνωμενο βασιλειο ξανα και μετα σβηστα. 1
apostolos22 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δοκίμασε το 2 https://www.repairwin.com/remove-qaa-latn-unknown-locale-language-windows/ 2
Ipap0 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Στις 5/8/2022 στις 9:45 ΠΜ, apostolos22 είπε Δοκίμασε το 2 https://www.repairwin.com/remove-qaa-latn-unknown-locale-language-windows/ Το 2 έπιασε, για να δούμε για πόσο! Ωραίος! 1
-WISE- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Εμένα με τρολάρει. Έσβησα τα Αγγίκα Η.Π.Α από τη γραμμή εργασιών ώστε να μείνουν μόνο τα ελληνικά και τα Αγγλικα Η.Β. που δεν μπορώ να ξεφορτωθώ και δεν μου εμφανίζει καν στο powersell τα Αγγλικά Η.Β ενώ υπάρχει στην taskbar.😐
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα