Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα MSI laptop και κατά την ενεργοποίησή του, όταν με ρώτησαν τα Win 10 να προσθέσω πληκτρολόγιο, εκ παραδρομής πάτησα εκτός από τα ελληνικά, τα Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου. Ως εκ τούτου αντί να εμφανίζεται το "@" με Shift+2, εμφανίζεται το ". Αντίστοιχα στο Shift+3 εμφανίζεται το "£" αντί του "#" και πάει λέγοντας.

Μέσα από το μενού των γλωσσών δεν μπορώ να σβήσω ή να απενεργοποιήσω τη γλώσσα γιατί (όπως βλέπετε και στο screenshot) δεν υπάρχει καν η γλώσσα για να τη σβήσω. Μπορώ να κατεβάσω τα US αλλά μετά θα έχω τρεις γλώσσες να εναλλάσσομαι με Shift+Alt.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω τελείως τα UK και να κρατήσω τα US;

Χωρίς τίτλο1.png

Χωρίς τίτλο2.png

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.

Ίσως επανεγκατάσταση των Windows (μέσα από τα Windows) με επιλογή για διατήρηση των εφαρμογών και αρχείων. Δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα, αλλά αυτό θα δοκίμαζα. Κατἐβασμα του iso των Windows από τη Microsoft, "μοντάρισμα" σε εικονικό drive και εκτέλεση του setup.exe. Πρώτα θα έπαιρνα ένα πλήρες image του συστήματος για κάθε ενδεχόμενο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, -WISE- said:

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα MSI laptop και κατά την ενεργοποίησή του, όταν με ρώτησαν τα Win 10 να προσθέσω πληκτρολόγιο, εκ παραδρομής πάτησα εκτός από τα ελληνικά, τα Αγγλικά Ηνωμένου Βασιλείου. Ως εκ τούτου αντί να εμφανίζεται το "@" με Shift+2, εμφανίζεται το ". Αντίστοιχα στο Shift+3 εμφανίζεται το "£" αντί του "#" και πάει λέγοντας.

Μέσα από το μενού των γλωσσών δεν μπορώ να σβήσω ή να απενεργοποιήσω τη γλώσσα γιατί (όπως βλέπετε και στο screenshot) δεν υπάρχει καν η γλώσσα για να τη σβήσω. Μπορώ να κατεβάσω τα US αλλά μετά θα έχω τρεις γλώσσες να εναλλάσσομαι με Shift+Alt.

Χωρίς τίτλο1.png

Χωρίς τίτλο2.png

Αν προσθέσεις την US και την ορίσεις ως προεπιλεγμένη δεν εμφανίζει μετά την UK για να την καταργήσεις;

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Χωρίς τίτλο1.png

Χωρίς τίτλο2.png

Δες λίγο τις παρακάτω πληροφορίες

https://support.microsoft.com/en-us/windows/manage-the-input-and-display-language-settings-in-windows-12a10cb4-8626-9b77-0ccb-5013e0c7c7a2#WindowsVersion=Windows_10

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δυστυχώς δεν δείχνει να φτιάχνει με τίποτα. Δεν έκανα επανεγκατάσταση στα Win αλλά ίσως είναι καλή αφορμή ώστε να βάλω και τα 11άρια.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα με τρολάρει.

Έσβησα τα Αγγίκα Η.Π.Α από τη γραμμή εργασιών ώστε να μείνουν μόνο τα ελληνικά και τα Αγγλικα Η.Β. που δεν μπορώ να ξεφορτωθώ και δεν μου εμφανίζει καν στο powersell τα Αγγλικά Η.Β ενώ υπάρχει στην taskbar.😐

Χωρίς τίτλο.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...