vag.patrick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Καλησπερες, Κανω νεο θεμα για να δω μηπως εχει τυχει την ιδια περιοδο κατι αντιστοιχο η γενικα το ιδιο σε καποιον εδω , να παρω μια ιδεα. Εχω πιστωτικη στην Εθνικη και τον Οκτωβριο του 21 (27/10/21) , εκανα αγορα με 24 δοσεις μια κουζινομηχανη απο το Πλαισιο. Απο λαθος μου (εχω και στην Alpha καρτα) δεν εβλεπα αναλυτικους με αποτελεσμα Νοεμβριο και ΔΕκεμβριο του 21 να μην χρεωθει καμια δοση και στον Γεναρη του 22 να χρεωθουν και οι 24 Δοσεις τον ιδιο μηνα.Και μια αγορα 3 δοσεις τον Γεναρη απο το Πλαισιο παλι χρεωθηκαν και οι 3 μαζι τον Γεναρη. Φυσικα επειδη την χρησιμοποιω την καρτα καθε μηνα για αγορες κλπ , υπολογιζα τις δοσεις συν οτι ξοδευα απο το υπολοιπο και τα πληρωνα καθε μηνα. Φυσικα εβλεπα οτι ανβτι να χω μεγαλυτερο υπολοιπο για αγορες ειχα το ιδιο ενω εβαζα παραπανω. Το ειδα τωρα τον Ιουνιο οτι χρεωθηκα ολη την αγορα τον Γεναρη με 24 χρεωσεις τον 15€ και εκτοτε εχω οφειλη ολο το ποσο της αγορας συν τοκους. Το προβλημα μου ειναι οτι στο Πλαισιο μου λενε να απευθυνθω στην τραπεζα και στην τραπεζα οτι δε μπορουν να κανουν κατι γιατι ετσι το χρεωσε το καταστημα........ Καθε συμβουλη η ομοιοπαθως δεκτη/ος. Ειμαι με δεμενα χερια και η μονη λυση για να ησυχασω ειναι να κανω εξοφληση. Αλλα δεν θελω καθως δεν εχω κανει κατι λαθος και τσαμπα τρεχω.... Ευχαριστω για τον χρονο σας.
sphinxgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Υποθέτω ότι φταίει το κατάστημα. Ο υπάλληλος πιο συγκεκριμένα, που χρέωσε λάθος δόσεις. Η τράπεζα δεν κάνει τίποτα, γίνονται αυτόματα ολα. Εκτός κ αν δεχθούμε ότι έχει πρόβλημα στα Πληροφοριακά της Συστήματα, οπότε θα έχουν κ άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Για αρχή θα ζητούσα αντίγραφο χρέωσης της αγοράς απο την τράπεζα. Τι χρέωσε ο υπάλληλος κατά την αγορά δηλαδή. Το ίδιο, ίσως να το βγάζει και το λογιστήριο του πλαισίου. *Μου κάνει εντύπωση που έγινε 2 φορές πάντως. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από sphinxgr
vag.patrick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Υποθέτω ότι φταίει το κατάστημα. Ο υπάλληλος πιο συγκεκριμένα, που χρέωσε λάθος δόσεις. Η τράπεζα δεν κάνει τίποτα, γίνονται αυτόματα ολα. Εκτός κ αν δεχθούμε ότι έχει πρόβλημα στα Πληροφοριακά της Συστήματα, οπότε θα έχουν κ άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Για αρχή θα ζητούσα αντίγραφο χρέωσης της αγοράς απο την τράπεζα. Τι χρέωσε ο υπάλληλος κατά την αγορά δηλαδή. Το ίδιο, ίσως να το βγάζει και το λογιστήριο του πλαισίου. *Μου κάνει εντύπωση που έγινε 2 φορές πάντως. Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι 2 φορες η μια απο καταστημα η αλλη απο Online.... Πηρα πρωτα στο Πλαισιο οταν το πηρα χαμπαρι , να δω τι θα μου πουν. Το ριξαν στην τραπεζα. Το θεμα ειναι οτι το αποκομα απο το Pos γραφει 24 δοσεις.... Σημερα που πηγα στην τραπεζα μου ζητησαν να γρεαψω μια αιτηση με την κατασταση να δουμε τι μπορει να γινει... Θα παρω και το Πλαισιο αυριο το πρωι , πριν πιασω δουλεια να δω τι θα μου πουν και παλι , αν και νομιζω πως ειναι καλυτερη ιδεα? Να παω απο το συγκεκριμενο υποκ/μα να τι θα μου πουν αυτοι. Και για του λογου τω αληθες , ανεβασα κ φωτο απο τον Γεναρη Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από vag.patrick
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Αυτο μοιάζει να μην είναι δόσεις, αλλα συνεχόμενες χρεώσεις, δεν ξερω, πιθανολογω οτι εχουν κανει καποια χαζομαρα απο το πλαισιο
vag.patrick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο μοιάζει να μην είναι δόσεις, αλλα συνεχόμενες χρεώσεις, δεν ξερω, πιθανολογω οτι εχουν κανει καποια χαζομαρα απο το πλαισιο Ολα ετσι δειχνουν....Δε ξερω καν αν θα βγαλω ακρη χωρις να χασω κι αλλο χρονο και σιγουρα χρημα.... Αυριο θα επικοινωνησω με Πλαισιο και ισως να παω και απο το υποκ/μα... 1
Mr_Terror Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Εχεις κρατησει το αποκομμα απο το pos οταν εκανες την αγορα της κουζινομηχανης? Περα απο το συνολικο ποσο που γραφει τι πληρωσες,αναφερει οτι το ποσο ειναι σε 24 δοσεις?
vag.patrick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 18 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Εχεις κρατησει το αποκομμα απο το pos οταν εκανες την αγορα της κουζινομηχανης? Περα απο το συνολικο ποσο που γραφει τι πληρωσες,αναφερει οτι το ποσο ειναι σε 24 δοσεις? Καλημερα, Ναι κανονικα γραφει 24 δοσεις... Οπως ειπανε και τα παιδια , το λαθος(να μην το πω αλλιως) το κανανε εδω στο καταστημα Καλαμαριας (Θεσ/νικη)... Το ειδανε και περιμενουμε την ανοιξη.. Ευχαριστω για το χρονο σας παιδια. Εαν δεν κοιτουσατε (λεω γω τωρα) αναλυτικους καθε μηνα , καιρος να το κανετε γιατι με εχουν με δεμενα χερια και η μονη λυση ειναι να εξοφλησω το υπολοιπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα