Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Opel astra g 1400, λοιπόν, όταν είναι κρύο παίρνει με την μία, μέχρι να φτάσει στους 90 βαθμούς όσες φορές και να το κλείσω παίρνει επίσης με την μία. Μόλις όμως φτάσει στους 90 το κλείσω και περάσουν 5 λεπτά δεν ξαναπαίρνει με τίποτα μέχρι να κρυώσει τελείως. Πήγα στον μάστορα και πειραματίζεται και αυτός, τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rallistas είπε

Το εχω ζησει με Rav4 και ηταν τρομπα βενζινης.

Με το "πειραματίζεται" εννοώ πως έχει αλλάξει τρόμπα βενζίνης και egr. Η νέα τρόμπα είναι hoffer αλλά ο μηχανικός δεν έχει αναφερθεί σε αυτήν μετά την αλλαγή 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, I do me ne as είπε

Με το "πειραματίζεται" εννοώ πως έχει αλλάξει τρόμπα βενζίνης και egr. Η νέα τρόμπα είναι hoffer αλλά ο μηχανικός δεν έχει αναφερθεί σε αυτήν μετά την αλλαγή 

Toτε το επομενο προς ελεγχο ειναι αυτο που σου λεει ο απο πανω φιλος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, I do me ne as είπε

Είναι διαφορετικο αυτό το ανταλλακτικό από τον αισθητήρα εκκεντροφόρου;

οσο διαφορετικός ο στρόφαλος απο τον εκκεντροφόρο

Δημοσ.

Τα ίδια μου έκανε το 500. Αν το κοπανήσεις από κάτω στην περιοχή του ρεζερβουάρ με ένα κλειδί π.χ. και πάρει, είναι αντλία βενζίνης. 

Δημοσ.

Γιατροσοφια   για  αλμπανηδες  μηχανικους....

Μου  το  εκανε  μηχανικος  οδικης  βοηθειας  πριν  χρονια   και   τρεχαν   οι  μπενζινες   σε  ολη  την  διαδρομη

προς  συνεργειο  πανω  στην   πλατφορμα  του  γερανου...

60+  λιτρα  απο  μαρουσι  ως  ελληνικο...

Αλλωστε  ο  ανθρωπος   αλλαξε   τρομπα.

Δοκιμασε   το  εξης....

Σβησε  και  βγαλε  το   κλειδι  και  κλειδωσε  το.

Στα  5   λεπτα  βαλε  να  δεις  αν  θα   παρει.....

Δημοσ.
Στις 4/8/2022 στις 1:55 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Αισθητήρας θέσης στροφάλου;

Aν είναι καμμένος δεν παίρνει καθόλου εμπρός

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kalmik είπε

Aν είναι καμμένος δεν παίρνει καθόλου εμπρός

Αν είναι μερικώς χαλασμένος κάνει περίεργα οταν ζεσταθεί .

Απο ότι έχω δει σε δικιά μου περίπτωση αλλά και σε διάφορα φόρα δεν χαλάει μια και έξω.Πχ εγω τον έβγαζα απο την μηχανή ,τον κρύωνα και αμεσως έπαιρνε μπροστά το αμάξι.

Δημοσ.

Σε Clio 2 που είχε το παρεμφερες πρόβλημα ήταν όντως ο αισθητήρας στροφαλου. Βέβαια δεν το έκανε μόνο όταν ζεστενοταν αλλά σε άσχετες χρονικές στιγμές και έπαιρνε μπροστά μετά από κάμποσες προσπάθειες. 

Δημοσ.

Παιδιά μάλλον είναι εγκέφαλος καθώς άναψε το check έδειξε τον αισθητήρα εκκεντροφόρου αλλάχτηκε και η βλάβη υπάρχει ακόμα, σαφώς και το πρόβλημα δεν επιδιορθώθηκε. Βλέπουμε από Δευτέρα 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...