Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω λογαριασμο στην revolut  απο το 2015 .

Τοτε εβαλα την ταυτοτητα μου και δημιουργησα τον λογαριασμο .

Τωρα μου ζηταει να ανανεωσω το εγγραφο ταυτοποιησης μου διοτι εχει ληξει ειτε ληγει.

Οπως και να εχει , εχω μιλησει με εναν εκπροσωπο και ανεφερε οτι μπαινει σε περιορισμο ο λογαριασμος ως προς τις συναλλαγες διοτι εχω ανω των 15 χρονων ταυτοτητα .

Ταυτοτητα σκεφτομαι να βγαλω αλλα οχι αμεσα, τουλαχιστον να περιμενω να αλλαξει οπως λενε ειτε αν δω οτι σε ενα χρονο κατι δεν, να βγαλω νεα .

Οποτε λεω  να βαλω το διπλωμα οδηγησης. Ομως αναγραφεται το ΑΦΜ σε αυτο . Υπαρχει περιπτωση διασυνδεσης με τη ΑΑΔΕ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε

Ως προς το αφμ που αναγράφεται στο δίπλωμα, είναι η ερώτηση μου ..

Αν δεν δέχονται δίπλωμα τότε δεν εχεις και πρόβλημα.

Αλλιώς τράπεζα είναι οπότε αν της ζητηθούν στοιχεία θα τα δώσει.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

To λέω γιατί ξέρω ότι το δέχονταν προ brexit και μετά το σταμάτησαν.Αν το δέχονται πάλι όλα καλά.

Μήπως σταμάτησαν τα uk διπλώματα; Τον Μάρτη έκανα ανανέωση εγγράφου στη revolut και πέρασε κανονικά το ιρλανδικό μου δίπλωμα οδήγησης.

Στο ερώτημα του TS, πιθανότατα δε θα έχεις θέμα. Ναι μεν η revolut είναι στο CRS οπότε πρέπει να μοιράζεται με τις τοπικές αρχές τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών, αλλά το κάνει μόνο με τις λιθουανικές αρχές. Απο κει κι έπειτα πρέπει η ελληνική εφορία να ρωτήσει την λιθουανική για τα στοιχεία σου.

Αναφορά σε κείμενο

Revolut has an obligation by law to report the year end account balances to local tax authorities in Lithuania annually, or provide information on their request. Revolut does not share your information on an automated basis or directly with tax authorities of other countries, it is the Lithuanian tax authority that’s responsible for collecting and sending this to other local authorities under the Standard for Automatic Exchange of Financial Account Information

Δε ζω Ελλάδα αλλά κάθε χρόνο στο αντίστοιχο βελγικο taxis φαίνεται μέσω του CRS ότι τα περιουσιακά στοιχεία που έχω στην Ιρλανδία έχουν μοιραστεί με τις βελγικές αρχές. Για περιουσιακά στοιχεία σε revolut και Ελλάδα δεν έχω ποτέ δει κάτι στο βελγικο taxis.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Panoskoopa είπε

Οποτε λεω  να βαλω το διπλωμα οδηγησης. Ομως αναγραφεται το ΑΦΜ σε αυτο . Υπαρχει περιπτωση διασυνδεσης με τη ΑΑΔΕ?

Δεν νομίζω ότι έχεις να φοβάσαι κάτι. Άμα θέλουν και κάνουν ποτέ συνεργασία με τις τοπικές φορολογικές αρχές της κάθε χώρας και να στείλουν στοιχεία κινήσεων, έτσι κι αλλιώς θα στείλουν ειδοποιηση στους δικαιούχους να στείλουν βεβαίωση ΑΦΜ για να ενημερώσουν με αυτό τα μητρώα τότε, όπως και να έχει δεν το γλιτωνεις. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο ακριβώς θέμα με την ταυτότητά μου που εκδόθηκε το 2007. Το κακό είναι ότι το δίπλωμα είναι πιο παλιό με ημερομηνία 2004 οπότε δεν το δέχονται ούτε αυτό. Δεν πρόκειται να κάτσω και να ασχοληθώ. Αν θέλουν να μου ακυρώσουν τον λογαριασμό ας το κάνουν. Έτσι κι αλλιώς δεν την πολυχρησιμοποιούσα, μόνο την γέμιζα προσωρινά, έκανα ηλεκτρονικές αγορές με την προσωρινή κάρτα και ξανάδειαζε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...