Vasilica89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας! Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα ups που να κρατήσει μέχρι και 5 λεπτά αυτονομίας μετά από πτώση ρεύματος, έχω μερικές πρίζες να μπουν(μέχρι κ 3 αλλά μπορεί να μπει προέκταση με 3-5 πρίζες) κατανάλωση συνολικά όλα μαζί τώρα που της έχω κουμπώσει πάνω σε μια έξυπνη είναι 40 Watt το πολύ οπότε τόσο είναι το μάξιμουμ κατανάλωσης,τι θα μου προτείνατε?
sphinxgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Vasilica89 είπε Καλησπέρα σας! Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα ups που να κρατήσει μέχρι και 5 λεπτά αυτονομίας μετά από πτώση ρεύματος, έχω μερικές πρίζες να μπουν(μέχρι κ 3 αλλά μπορεί να μπει προέκταση με 3-5 πρίζες) κατανάλωση συνολικά όλα μαζί τώρα που της έχω κουμπώσει πάνω σε μια έξυπνη είναι 40 Watt το πολύ οπότε τόσο είναι το μάξιμουμ κατανάλωσης,τι θα μου προτείνατε? Οποιοδήποτε Ups και να πάρεις, θα κρατάει 5 λεπτά για 40Watt. Έχε κατά νου πως αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό το UPS, καταναλώνει σταθερά ρευμα ακόμα και αν όλες οι συσκευές πάνω του ειναι κλειστές. Αν είναι φθηνή υλοποίηση μπορεί να καταναλώνει ρευμα και 40watt/h. Αυτό σημαίνει 29Kwh το μήνα (29*0,3=10€/μήνα). Οπότε σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να δώσεις περισσότερα χρήματα και να το αποσβέσεις εντός του πρώτου χρόνου, παρά να το πληρώνεις για πάντα
liakos356 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Έχε κατά νου πως αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό το UPS, καταναλώνει σταθερά ρευμα ακόμα και αν όλες οι συσκευές πάνω του ειναι κλειστές. Αν είναι φθηνή υλοποίηση μπορεί να καταναλώνει ρευμα και 40watt/h. Αυτό σημαίνει 29Kwh το μήνα (29*0,3=10€/μήνα). Οπότε σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να δώσεις περισσότερα χρήματα και να το αποσβέσεις εντός του πρώτου χρόνου, παρά να το πληρώνεις για πάντα Πολύ σωστός! Έχω 3 ups και έπαθα σοκ όταν τους έβαλα smartplugs και είδα την κατανάλωση σε idle. Τελικά η λύση για εμένα ήταν να πάρω fingerbots και να τα κλείνω όταν μπαίνουν σε idle κατανάλωση.
sphinxgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, liakos356 είπε Πολύ σωστός! Έχω 3 ups και έπαθα σοκ όταν τους έβαλα smartplugs και είδα την κατανάλωση σε idle. Τελικά η λύση για εμένα ήταν να πάρω fingerbots και να τα κλείνω όταν μπαίνουν σε idle κατανάλωση. Θυμάσαι πόσο κατανάλωναν τα δικά σου περίπου ?
liakos356 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, sphinxgr είπε Θυμάσαι πόσο κατανάλωναν τα δικά σου περίπου ? 600αρι powerline σε idle, 15 με 20w 1000αρι powerline, 20 με 25w 500αρι Belkin, 5 με 10w 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα