John_Kalas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Τι να προσέξω στην αγορά ηχείων για να συνδέονται με την κάρτα ηχου που έχω (audient ID14) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 να ειναι αυτοενισχυνομενα και 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 50 λεπτά πριν, John_Kalas είπε Τι να προσέξω στην αγορά ηχείων για να συνδέονται με την κάρτα ηχου που έχω (audient ID14) 28 λεπτά πριν, dsi44 είπε να ειναι αυτοενισχυνομενα και 2 Σωστά, να είναι δύο και αυτοενισχυόμενα. Επίσης, κατά προτίμηση να έχουν εισόδους XLR και όχι rca. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_Kalas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Να επισημάνω ότι πρόκειται για ηχεια PC και όχι monitor... Κάποια πρόταση υπάρχει;;; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_Kalas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Στα συγκεκριμένα ηχεια μια χαρα δούλευαν μέσω της κάρτας γι αυτό ρωτάω... αυτή τη στιγμή έχω τα Z407 και δεν δούλευαν σε πλήρη ένταση, καθώς δεν δούλευε ούτε το woofer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 τα ηχεια πανω στο γουφερ και το γουφερ πανω στην καρτα ηχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα