Προς το περιεχόμενο

Η μάχη των 125cc Scooter ( Honda vs Yamaha )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/8/2022 στις 11:08 ΠΜ, papasbio είπε

καλημέρα στην ομάδα σχετικά με την ερώτηση φλου εχω να πω τα εξης ως κατοχος nmax 125 μοντελο 2022

σε οτι αφορα τα 125cc pcx kai nmax είναι μονόδρομος βολικά μέσα στην πολη ευέλικτα με το γκάζι τους τελικη 110 km ζυγίζω 98 κιλα

εχει φοβερη οικονομια βενζινης και φτηνα service σε οτι αφορα τα λαδια μεχρι στιγμης.

τωρα αν θες παραπανω γκαζια πας σε 300cc

τα maxi scooter 125 ειναι ακριβοτερα καινε περισσοτερο λογω βαρους και εχουν ακριβοτερο service 

εγω το pcx kai to nmax τα δοκιμασα και με κλειστα ματια πηγα στο yamaha με βολεψε σαν θεση υψος και δεν το μετανοιωσα

μια χαρα βγαινεις κ στην αττικη δεξια και προσπερασεις κανεις τα νεας γενιας ειναι σουπερ

Ενδιαφερομαι για το n max,πως το βλέπεις το μηχανάκι;το μόνο που εχω ακουσει είναι οτι τσιμπάει λίγα λαδακια,μπορείς να μου πεις ποσά χιλιομετρα έχεις κάνει και τις εντυπώσεις σου μεχρι στιγμής;

Δημοσ.
Στις 31/8/2022 στις 1:10 ΠΜ, tasanton είπε

Έχω 300αρι σκούτερ και πρόσφατα δοκίμασα ένα Honda forza 125. Ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Και τα 5k+ που κοστίζει υπερβολικά έως αστεία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Candela είπε

Honda ή Yamaha έρχονται ποιο γρήγορα τα ανταλλακτικά με παραγγελία από τις αντιπροσωπείες στην Ελλάδα?

τα βασικα ανταλλακτικά εχουν ολοι το πρόβλημα ειναι σε κάτι ποιο περιεργο που περιμένεις μήνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Black Demis είπε

τα βασικα ανταλλακτικά εχουν ολοι το πρόβλημα ειναι σε κάτι ποιο περιεργο που περιμένεις μήνες

Που οφείλεται αυτή η μεγάλη καθυστέρηση? Λόγω του κορονοϊού, ή έχουν κακή οργάνωση?

Δημοσ.

Συνήθως τα ιαπωνέζικα ανταλλακτικά έχουν θέμα αναμονής. Και στα αυτοκίνητα. Συνάδελφος του τράκαραν το Honda Civic 2020 μοντέλο και ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρείται για μήνες.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Συνήθως τα ιαπωνέζικα ανταλλακτικά έχουν θέμα αναμονής. Και στα αυτοκίνητα. Συνάδελφος του τράκαραν το Honda Civic 2020 μοντέλο και ταλαιπωρείται και θα ταλαιπωρείται για μήνες.

Λογικό 

Απο την Ιαπωνία έρχονται 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Λογικό 

Απο την Ιαπωνία έρχονται 

Λένε ότι υπάρχει κεντρική Αποθήκη στην Ευρώπη που προμηθεύει τις αντιπροσωπείες μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων με γνήσια ανταλλακτικά. Επομένως μόνο όταν δεν υπάρχει σε απόθεμα από εκεί έρχονται από Ιαπωνία.

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

όταν λες για μήνες, μέχρι πόσους μήνες? υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αναμονή μέχρι και 8 μήνες?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Candela είπε

Λένε ότι υπάρχει κεντρική Αποθήκη στην Ευρώπη που προμηθεύει τις αντιπροσωπείες μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων με γνήσια ανταλλακτικά. Επομένως μόνο όταν δεν υπάρχει σε απόθεμα από εκεί έρχονται από Ιαπωνία.

όταν λες για μήνες, μέχρι πόσους μήνες? υπάρχει περίπτωση να υπάρχει αναμονή μέχρι και 8 μήνες?

για την περίπτωση του συναδέλφου λέω με το Civic μην παρεξηγηθώ, έχει ένα 2μηνο τώρα και τον βλέπω να τραβάει η ιστορία....

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άλλο: αν εγώ πχ παραγγείλω ένα ανταλλακτικό από το εξωτερικό από αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών από την Κατερίνη, το ανταλλακτικό θα έρθει απευθείας στην αντιπροσωπεία στην Κατερίνη ή θα πάει πρώτα στο κεντρικό εισαγωγέα για την συγκεκριμένη μάρκα στην Αθήνα και μετά θα πάει στην αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών στην Κατερίνη?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Candela είπε

Που οφείλεται αυτή η μεγάλη καθυστέρηση? Λόγω του κορονοϊού, ή έχουν κακή οργάνωση?

Από όλα (όλες η εταιρίες το ίδιο είναι)

1. Μικρότερη παραγωγή λόγο covid

2. Μικρότερη παραγωγή λόγο Έλληψη υλικών

3. Μικρότερη παραγωγή λόγο οικονομικής κατάστασης παγκόσμια

4. Δεν κρατάνε στοκ εταιρίες τοπικά (βλ λόγο 3)

Σαν συνέπεια οτιδιποτε δεν είναι για κάθε μέρα (άμεσα κινισιμα ανταλλακτικά) δεν υπάρχουν στο στοκ

Πρόσφατο παράδειγμα

Περίμενα για το δικό μου (Κινέζος)  μια αντλία φρένου που είχε σπάσει από ένα κομμάτι που εφιγε από φορτηγό (αφού ζω εγώ καλά είναι) έκανε 1 μήνα σχεδόν 29 μέρες και ήταν με αεροπλάνο, περιμένει και φίλος για ένα cb 500x μπροστινό φανάρι (στην εγγύηση λόγο υγρασίας) 40 μέρες

Παντού τα ίδια σκατα

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Candela είπε

να ρωτήσω κάτι άλλο: αν εγώ πχ παραγγείλω ένα ανταλλακτικό από το εξωτερικό από αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών από την Κατερίνη, το ανταλλακτικό θα έρθει απευθείας στην αντιπροσωπεία στην Κατερίνη ή θα πάει πρώτα στο κεντρικό εισαγωγέα για την συγκεκριμένη μάρκα στην Αθήνα και μετά θα πάει στην αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών στην Κατερίνη?

υπάρχει επίσημος εισαγωγέας πιθανόν στην Αθήνα. όλοι από αυτόν παίρνουν 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα ανταλλακτικά με παραγγελία από αντιπροσωπεία μοτοσυκλετών από το εξωτερικό έρχονται με αεροπλάνο, τρένο, ή φορτηγό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...