comfuzio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Καλημέρα, λοιπόν έβλεπα στην CloudFlare όπου την έχω σε κάθε domain μου ότι έχουν βάλει εδώ και καιρό την επιλογή DNSSEC και είναι κάτι δωρεάν οπότε γιατί να μην το βάλω στις σελίδες μου; Anyway μπαίνω στα διάφορα ελληνικά registars για να περάσω τα info αυτά που κάνει generate η CloudFlare αλλά κανείς ελληνικός registar δεν έχει αυτές τις επιλογές! Μιλάω με το support τους και μου λένε να στείλω σε mail 1 προς 1 τα domains που θέλω αλλά και τα keys που έκανε generate η CloudFlare για να περάσουν αυτοί. Το βρίσκω αρκετά αντιπαραγωγικό και σε registars εξωτερικού ακόμα και των οπισθίων έχουν βάλει την επιλογή για τον χρήστη, είναι κανείς εδώ που εργάζεται/έχει registar να πει το γιατί και σε αυτό η Ελλάδα είναι εκτός/πίσω από τον ήλιο; Υ.Γ. Δεν αφορά κανέναν γιατί το θέλω. Αρχίζουμε και τελειώνουμε με το ότι το θέλω
infin1tyGR Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στο papaki έχω βάλει κανονικά τα DS records της Cloudflare χωρίς να θέλουν mail. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από infin1tyGR
comfuzio Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 στο dnhost όπου αγοράζω πιο συχνά δεν το έχουν σαν επιλογή και έπρεπε να μπω στο chat όπου μου ζητάγαν και τον λόγο που θέλω κάτι τέτοιο. το βρήκα λίγο παράξενο και δεν μου φαίνεται οκ να πρέπει να δώσω σε κάποιον 3ο τα DS records γιατί κάπως χάνεται η ασφάλεια στην όλη αλυσίδα έτσι αν είναι να τα κάνω expose. Αν το papaki το έχει έτσι, μάλλον θα μεταφέρω τα άπαντα εκεί
dnhost Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Γεια σας, ενημερώνουμε ότι η δυνατότητα ενεργοποίησης DNSSEC στην DNHOST θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Σεπτέμβριο του 2022. Θα ενημερώσουμε με νέο μήνυμα όταν θα είναι διαθέσιμη. Καλές διακοπές! 1
kormos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Στις 4/8/2022 στις 12:41 ΠΜ, comfuzio είπε Καλημέρα, λοιπόν έβλεπα στην CloudFlare όπου την έχω σε κάθε domain μου ότι έχουν βάλει εδώ και καιρό την επιλογή DNSSEC και είναι κάτι δωρεάν οπότε γιατί να μην το βάλω στις σελίδες μου; Anyway μπαίνω στα διάφορα ελληνικά registars για να περάσω τα info αυτά που κάνει generate η CloudFlare αλλά κανείς ελληνικός registar δεν έχει αυτές τις επιλογές! Μιλάω με το support τους και μου λένε να στείλω σε mail 1 προς 1 τα domains που θέλω αλλά και τα keys που έκανε generate η CloudFlare για να περάσουν αυτοί. Το βρίσκω αρκετά αντιπαραγωγικό και σε registars εξωτερικού ακόμα και των οπισθίων έχουν βάλει την επιλογή για τον χρήστη, είναι κανείς εδώ που εργάζεται/έχει registar να πει το γιατί και σε αυτό η Ελλάδα είναι εκτός/πίσω από τον ήλιο; Υ.Γ. Δεν αφορά κανέναν γιατί το θέλω. Αρχίζουμε και τελειώνουμε με το ότι το θέλω Έως τώρα σε γνωστές/άγνωστες εταιρείες δεν έχω παρατηρήσει τέτοια δυσλειτουργία... Μου κάνει εντύπωση... 32 λεπτά πριν, dnhost είπε Γεια σας, ενημερώνουμε ότι η δυνατότητα ενεργοποίησης DNSSEC στην DNHOST θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Σεπτέμβριο του 2022. Θα ενημερώσουμε με νέο μήνυμα όταν θα είναι διαθέσιμη. Καλές διακοπές! Καλά κρασιά 🤪
comfuzio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 9/8/2022 στις 12:31 ΜΜ, dnhost είπε Γεια σας, ενημερώνουμε ότι η δυνατότητα ενεργοποίησης DNSSEC στην DNHOST θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Σεπτέμβριο του 2022. Θα ενημερώσουμε με νέο μήνυμα όταν θα είναι διαθέσιμη. Καλές διακοπές! Ωραία! Αναμονή λοιπόν!
comfuzio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 9/8/2022 στις 12:31 ΜΜ, dnhost είπε Γεια σας, ενημερώνουμε ότι η δυνατότητα ενεργοποίησης DNSSEC στην DNHOST θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Σεπτέμβριο του 2022. Θα ενημερώσουμε με νέο μήνυμα όταν θα είναι διαθέσιμη. Καλές διακοπές! Καλημέρα, έχουμε κάποιο ΕΤΑ;
kormos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, comfuzio είπε Καλημέρα, έχουμε κάποιο ΕΤΑ; Βιάζεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα