Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ελαστικών 185/60/14

μπαρμπαγιωργος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Bridgestone  Turanza T005.Tελος.

Τα εχω 2.5 χρονια και 45.000χιλ και κρατανε σαν βδελα και δεν μαγουλιαζουν.Μακραν το καλυτερο τουριστικο 60αρι που δοκιμασα.

Επισης να πω, οτι εαν ξερεις να παιξεις με τις πιεσεις, θα δεις και αλλο λαστιχο και αλλο αυτοκινητο. Π.χ για στριψιμο-ταξιδι κτλ 1-2 bar  παραπανω και εχω καλυτερη αισθηση-οικονομια.Μεσα πολη-επαρχια  Καρδιτσα εχουμε αρκετους κατσικοδρομους, μειωνω για χτυπαει λιγο.Εχουνε σκληρηνει και λιγο βεβαια απο τα χιλιομετρα και τα χρονια, αλλα και απο τις καιρικες συνθηκες( ηλιο-υγρασια-κρυο κτλ).

Τα Michelin στα ιδια χρονια-χιλιομετρα ηταν να κανεις τον σταυρο σου.

thanks for the info
τα 45.000 που τα εχεις κανει; μπρος - πισω αλλαγη καθολου;

πιεση εγω παντα παιζω λιγο παραπανω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα Bridgestone  Turanza T005 ειναι κορυφαια λαστιχα και σιγουρα μια επιλογη. Ταιριαζουν περισσοτερο σε sport καταστασεις π.χ μαζι με sport αναρτησεις. Ειναι σκληρα, αργουν να ζεσταθουν, κρατανε για πολλα χλμ.

Τι αμαξι εχεις μπαρμπαγιωργο; Γραφεις 1000 κιλα αμαξι... καποιο μικρο για μεσα στη πολη;

Δεν ξερω αν εχει νοημα απο το ενα ακρο (Τα eco που γραφεις οτι δοκιμασες) να πας στο αλλο ακρο που νομιζω ειναι τα Turanza (μαλλον οτι πιο sport βγαινει στη διασταση σου)

Για τα uniroyal rainexpert 5 τι εχεις να πεις; Το περιεργο με τα uniroyal ειναι οτι οσοι δεν τα ξερουν απλα τα προσπερνανε... ενω οσοι τα βαζουν για δοκιμη μετα γινονται πιστοι πελατες...

17 λεπτά πριν, iageogr είπε

Τα Bridgestone  Turanza T005 ειναι κορυφαια λαστιχα και σιγουρα μια επιλογη. Ταιριαζουν περισσοτερο σε sport καταστασεις π.χ μαζι με sport αναρτησεις. Ειναι σκληρα, αργουν να ζεσταθουν, κρατανε για πολλα χλμ.

Τι αμαξι εχεις μπαρμπαγιωργο; Γραφεις 1000 κιλα αμαξι... καποιο μικρο για μεσα στη πολη;

Δεν ξερω αν εχει νοημα απο το ενα ακρο (Τα eco που γραφεις οτι δοκιμασες) να πας στο αλλο ακρο που νομιζω ειναι τα Turanza (μαλλον οτι πιο sport βγαινει στη διασταση σου)

Για τα uniroyal rainexpert 5 τι εχεις να πεις; Το περιεργο με τα uniroyal ειναι οτι οσοι δεν τα ξερουν απλα τα προσπερνανε... ενω οσοι τα βαζουν για δοκιμη μετα γινονται πιστοι πελατες...

polo 9n3 έχω

δεν μπαίνω στην πόλη

τα eco κτλ τα είχα δοκιμάσει παλιά υπό άλλες συνθήκες οδήγησης.

τα uniroyal οντως δεν τα ξερω... αλλα δεν νομιζω οτι θα εβαζα λάστιχο που λέει RAINEXPERT στην Ελλάδα που βρέχει 20 μέρες το χρόνο, πόσο δε όταν κινούμαι εθνική

3 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

thanks for the info
τα 45.000 που τα εχεις κανει; μπρος - πισω αλλαγη καθολου;

πιεση εγω παντα παιζω λιγο παραπανω

Παντου.Ταξιδια-εκδρομες-στροφοδιαδρομες για γυναικοχωρι.Εχω κανει αρκετες φορες μπρος-πισω( μην παει το μυαλο στο πονηρο).

Για τα 45.000 εχουν μικρη φθορα.Ισως το πιο ακαμπτο πλαινο σε λαστιχο της κατηγοριας με μαλακο πελμα.Το μονο αρνητικο, οτι οταν καινουργια κολλουσαν σαν βδελλα το χαλικακια-πετραδακια επανω και μετα ξεκολλουσαν  και ακουγοντουσαν πανω στους θολους.Ειδικα σε βρεγμενη ασφαλτο γινοταν χαμος.Θα ανεβεις επιπεδο στο φρεναρισμα-στριψιμο-αισθηση τιμονι κτλ.

• Like 1

Πολλοί λαστιχαδες μου έχουν προτείνει λάστιχα ενός έτους που τα έχει η εταιρεία αντί για τα κανονικά, φυσικά λίγο φθηνότερα.

ποια η γνωνη σας;

1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

Από όταν άνοιξες το θέμα μέχρι τώρα έκανες 3150χλμ. Θα αλλάξεις λάδια και ακόμα δεν θα έχεις αποφασίσει

Έχω κάνει άλλα στο μεταξύ για αυτό.

Δίκιο έχεις όμως 😂

Καλά Αύγουστο δεν θα τα άλλαζα έτσι κι αλλιώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκα φθηνό λαστιχά βορειοανατολική Αττική. Πιο φθηνό και από Σκρουτζ.

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος
  • Like 1

Στις 24/9/2022 στις 12:30 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκα φθηνό λαστιχά βορειοανατολική Αττική. Πιο φθηνό και από Σκρουτζ.

Για πες γιατί είμαι σε δίλημμα δεύτερο σετ για χειμερινά, έχω ζάντες, ή αλλαγή σε 4 εποχών και ξεμπερδεύω... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...