ffilz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Αρχικά δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω το πρόβλημα εδώ, στο software ή στο hardware. Πήρα καινούρια headset Edifier G33BT Bluetooth και δουλεύουν όπως θέλουν. Το youtube ακούω από τα ακουστικά, skype από τα ηχεία αλλά το μικρόφωνο των ακουστικών δουλεύει, discord από τα ακουστικά αλλά κάνει mute οτιδήποτε άλλο, κλπ, κλπ. Υπάρχει κανένας τρόπος να τα ορίσω default και να ακούω τα πάντα μόνο από αυτά? Τα προηγούμενα που είχα δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα. Δουλεύαν τέλεια, αλλά ήταν με dongle. Ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Στις εφαρμογες που δινουν την δυνατοτητα να ορισεις εσυ την εξοδο ηχου, πχ skype, ορισε τα ακουστικα και οχι οτι εχουν απο default.
clampro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, ffilz είπε skype από τα ηχεία αλλά το μικρόφωνο των ακουστικών δουλεύε Το Skype, όπως και το MS Teams, (σε εμένα τουλάχιστον) πολύ συχνά μου αλλάζει τις συσκευές. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και τσέκαρε τι έχει για αναπαραγωγή και τι για μικρόφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα