Προς το περιεχόμενο

Καρτοκινητό για data χωρίς πολιτική ορθής χρήσης

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από bbbb,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες , διάβασα 2-3 σελίδες πριν ποστάρω αλλά επειδή δεν βρήκα απάντηση είπα να ρωτήσω

Κλασικά , καλοκαίρι , εξοχικό , οπότε σκέφτομαι για μία κάρτα whats up για παραπάνω δεδομένα γιατί έχω εταιρικό τηλέφωνο και δεν μπορώ να το ξεσκίσω λόγω youtube ή netflix :D

Δεν είδα να αναφέρει κάτι στο site για πολιτική ορθής χρήσης στο unlimited πακέτο με τα 10ε , ξέρουμε αν ισχύει?

Αν ναι υπάρχει κάποιο άλλο πακέτο που να μην έχει πολιτική ορθής χρήσης ? Άσχετα με την τιμή , στην vodafone ας πούμε έχει με 40ε το 4G modem και με 20 παίρνεις 40G για ένα μήνα , απλά είχα ρίξει "μαύρο" στη VF και δεν θέλω να τους ξαναδώσω λεφτά

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, bbbb είπε

Δεν υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης στο πακέτο των 10€ ούτε σε wu,oύτε σε cu

Σε ευχαριστώ πολύ, οπότε παίρνω μια Wu και κάνω την δουλειά μου, μπορώ να την γεμίζω μία φορά το 6μηνο?

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, οπότε παίρνω μια Wu και κάνω την δουλειά μου, μπορώ να την γεμίζω μία φορά το 6μηνο?

το υπόλοιπο κρατάει 2 μήνες νομίζω εκτος απο φοιτητικό πακέτο 

• Thanks 1

Μόλις τώρα, vagelis2019 είπε

το υπόλοιπο κρατάει 2 μήνες νομίζω εκτος απο φοιτητικό πακέτο 

Δεν με πειράζει το υπόλοιπο απλά μην λήξει το νούμερο, οπότε αν βάζω ένα δεκαρικο το εξάμηνο θα είμαι οκ?

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Δεν με πειράζει το υπόλοιπο απλά μην λήξει το νούμερο, οπότε αν βάζω ένα δεκαρικο το εξάμηνο θα είμαι οκ?

ενα 10αρικο το δίμηνο θα βάζεις 

https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-kartokiniti/pote-ligei-to-kartokinito-mou/

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, tsofras είπε

To νούμερο το χάνεις στους 13 μήνες χωρίς καθόλου ανανέωση.Στους 2 μήνες χάνεις το υπόλοιπο και στους 3 έχει φραγή.

• Thanks 1

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

To νούμερο το χάνεις στους 13 μήνες χωρίς καθόλου ανανέωση.Στους 2 μήνες χάνεις το υπόλοιπο και στους 3 έχει φραγή.

Η φραγή είναι μόνο για κλήσεις? Γιατί μόνο για data το θέλω

3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Για όλα νομίζω.Αλλωστε για να έχεις data πρέπει να βάλεις κάρτα και πακέτο  οπότε θα γίνει άρση της φραγής.

• Thanks 1

Αν το χρειάζεσαι μόνο για 1 μήνα κάθε καλοκαίρι δεν είναι ευκολότερο να το πετάξεις μετά και του χρόνου να πάρεις πάλι όποιο πακέτο έχει την καλύτερη προσφορά;

• Like 1

• Moderators
Στις 3/8/2022 στις 9:20 ΜΜ, tsofras είπε

Σας ευχαριστώ πολύ όλους

Τα πακέτα data έχουν διάρκεια 1 μήνα, οπότε αν θέλεις data κάθε μήνα θα πρέπει να βάζεις κάρτα

• Like 1

Στις 4/8/2022 στις 10:38 ΠΜ, Giama είπε

Αν το χρειάζεσαι μόνο για 1 μήνα κάθε καλοκαίρι δεν είναι ευκολότερο να το πετάξεις μετά και του χρόνου να πάρεις πάλι όποιο πακέτο έχει την καλύτερη προσφορά;

2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Τα πακέτα data έχουν διάρκεια 1 μήνα, οπότε αν θέλεις data κάθε μήνα θα πρέπει να βάζεις κάρτα

Σας ευχαριστώ παίδες αγόρασα εχθές με 12ε μία whatsup μου ενεργοποίησαν με τα 9.99 τα απεριόριστα δεδομένα για τον μήνα με την προσφορά που έχει.

Φραγή μπαίνει στους 3 μήνες , με το που βάλεις κάρτα φεύγει. Χάνεις τον αριθμό στους 13 μήνες.

Να είμαστε καλά κάθε χρόνο πάω διακοπές οπότε θα την γεμίζω μία φορά τον χρόνο ή στο εξάμηνο

Οπότε όλα καλά , επιβεβαίωσα και μαζί τους ότι δεν έχει πολιτική ορθής χρήσης

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους καλά μπάνια εύχομαι

Στις 5/8/2022 στις 4:40 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Του χρόνου κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρχει το ίδιο πακέτο 

Δεν το αγόρασα λόγω πακέτου λόγω σήματος και απλά ήθελα να ξέρω αν έχει πολιτική ορθής χρήσης.

Ας βάλω και 3 κάρτες του χρόνου δεν με πειράζει, μπόμπα το σήμα πάντως και η ταχύτητα

34mbps download

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...