The_Judas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) υπάρχει κάποιο πρόβλημα τελευταία με την Vodafone; δεν εχω καθόλου καλη ποιότητα ίντερνετ σε πάρα πολλές περιοχές... ακόμα και Θεσσαλονίκη σε κεντρικα σημεία. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από The_Judas 1
survivor471 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Ναι είναι συχνό φαινόμενο οι δυσλειτουργίες του δικτύου και γω που είμαι Θεσσαλονίκη τα ίδια τραβώ 1 1
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 On 03/08/2022 at 18:34, The_Judas said: υπάρχει κάποιο πρόβλημα τελευταία με την Vodafone; δεν εχω καθόλου καλη ποιότητα ίντερνετ σε πάρα πολλές περιοχές... ακόμα και Θεσσαλονίκη σε κεντρικα σημεία. μηπως πιταρισμενες κυψελες λογω πολυ κοσμου(τουριστες)?? 1
survivor471 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μπαααα 1 ώρα πριν, poulinos είπε μηπως πιταρισμενες κυψελες λογω πολυ κοσμου(τουριστες)?? Μπαααα εδώ Θεσσαλονίκη το δίκτυο παθαίνει συχνά διαληψεις πέφτει με το παραμικρό τι και αν τους γράφουμε στο fb να το φτιάξουν αυτοί τίποτα στα παλιά τους τα παπούτσια
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 On 08/08/2022 at 23:23, survivor471 said: Μπαααα Μπαααα εδώ Θεσσαλονίκη το δίκτυο παθαίνει συχνά διαληψεις πέφτει με το παραμικρό τι και αν τους γράφουμε στο fb να το φτιάξουν αυτοί τίποτα στα παλιά τους τα παπούτσια απλα και τωρα το καλοκαιρι πεφτει αρκετο πιταρισμα λογω τουριστων ειδικα σε νησια κτλ. δεν ξερω κατα ποσο μπαινουν στην διαδικασια για ανεβασμα του bandwidth λογω αυξημενης ζητησης.δεν ειναι θεμα σηματος παντως γιατι το σημα ειναι full.και η ταχυτητα μετα τις 03:00 04:00 ερχεται σε πιο καλα επιπεδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα