Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Fan είπε

Χωρίς κάμερα λέω. Ευχαριστώ

ευκολο ειναι τότε... ουτε μια ωρα δουλειά... Σκεψου ότι προσωπικα ως ερασιτεχνης ειχα κανει μια ωρα και τραβηξα γραμμη απο τη μπαταρια για καλυτερα

Δημοσ.

Βρε παιδιά επειδή ο πατέρας μου λόγο ασχετοσύνης έβαλε μια πηγή τελείως κινεζιά, ψάχνω απεγνωσμένα για πηγή / ράδιο που να δουλεύει με bluetooth διότι δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με aux , έχετε να προτείνετε κάτι ; έστω και μεταχειρισμένο , κάτι alpine , pioneer που είδα φτάνουν στα 100ε δεν ξέρω κάπως δεν μου κολλάει 100ε απλά για ράδιο με bluetooth μπορεί απο την άλλη να είναι αυτή η πραγματικότητα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Βρε παιδιά επειδή ο πατέρας μου λόγο ασχετοσύνης έβαλε μια πηγή τελείως κινεζιά, ψάχνω απεγνωσμένα για πηγή / ράδιο που να δουλεύει με bluetooth διότι δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με aux , έχετε να προτείνετε κάτι ; έστω και μεταχειρισμένο , κάτι alpine , pioneer που είδα φτάνουν στα 100ε δεν ξέρω κάπως δεν μου κολλάει 100ε απλά για ράδιο με bluetooth μπορεί απο την άλλη να είναι αυτή η πραγματικότητα 

Είναι λίγα ή πολλά τα 100€? Δεν καταλαβα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Είναι λίγα ή πολλά τα 100€? Δεν καταλαβα. 

Μου φαίνονται ως ένα σεβαστό ποσό για την χρήση που θέλω να κάνω δηλαδή απλα να συνδέω το κθνητό με bluetooth μονο για μουσική 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε

Μου φαίνονται ως ένα σεβαστό ποσό για την χρήση που θέλω να κάνω δηλαδή απλα να συνδέω το κθνητό με bluetooth μονο για μουσική 

Τα οικονομικά του καθενός είναι σεβαστά. Αλλά το κυνήγι του φθηνότερου, κοστίζει ακριβότερα. Ήδη πληρώσατε ένα σάπιο που πάει για πέταμα.

Επίσης σε ένα ηχοσύστημα πληρώνεις, ποιότητα, ενισχυτή, λειτουργίες, αξιοπιστία κλπ. Τα 100€ ειναι το ελάχιστο ποσό για απολύτως βασική πηγή. 

Αν έχεις AUX και με μια παροχή USB πάρε το ακόλουθο αν δεν βαριέσαι να το συνδέεις https://www.skroutz.gr/s/26547271/Ugreen-Bluetooth-Αυτοκινήτου-Bluetooth-5-0-για-το-Ταμπλό-με-USB-θύρα-Φόρτισης-AUX-Audio-Receiver-70601.html

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 10:12 ΠΜ, paylidis είπε

ευκολο ειναι τότε... ουτε μια ωρα δουλειά... Σκεψου ότι προσωπικα ως ερασιτεχνης ειχα κανει μια ωρα και τραβηξα γραμμη απο τη μπαταρια για καλυτερα

Για τη ρύθμιση των κουμπιών στο τιμόνι θα πρέπει να πάω στην αντιπροσωπία ή γίνεται αυτόματα με την αλλαγή του ηχοσυστήματος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fan είπε

Για τη ρύθμιση των κουμπιών στο τιμόνι θα πρέπει να πάω στην αντιπροσωπία ή γίνεται αυτόματα με την αλλαγή του ηχοσυστήματος;

Όχι γίνεται αυτόματα μέσω του περιεχομένου ανταπτορα canbus 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά αγόρασα από Ali. Μου ήρθα από τη Γαλλία και έκανε 11 ημέρες. Εκτιμώ ότι περισσότερη καθυστέρηση την έφαγε στην Ελλάδα.

Το κόστος με τα μεταφορικά μου βγήκε 125 ευρώ.

Φυσικά, όπως όλα τα radio που πωλούνται στο Ali έχει τα πάντα μέσα στη συσκευασία (δηλαδή πλαίσια, bus can για τα κουμπιά του τιμονιού κτλ).

Δεν χρειάζεται καμιά ρύθμιση στην αντιπροσωπεία, όλα plug and play και παίζουν αμέσως.

Είχα δει βιντεάκια για την τοποθέτηση, αλλά είπα να ρωτήσω πόσο θα πάει το κόστος σε μαγαζί.

Ρώτησα σε έξι και μου έλεγαν τιμές 70-80 ευρώ, λες και ήταν ταρίφα. Στο τέλος βρήκα ένα με 40 ευρώ, οπότε το έβαλα εκεί. Μία ωρίτσα ακριβώς ήταν η τοποθέτηση και το παλικάρι πολύ καλό και επεξηγηματικό σε ό,τι τον ρωτούσα.

Πρώτες εντυπώσεις. Τα πάντα λειτουργούνε άριστα. Οι απόδοση των ηχείων πολύ καλύτερη από ό,τι το περίμενα. Bluetooth, usb, μικρόφωνο ομιλίας πολύ καλό. Navigator λίγο διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει.

Το μόνο παράπονο είναι ότι όταν πατάω γκάζι ή οδηγάω, σχεδόν όλοι οι σταθμοί radio κάνουν κάποια μικρά παράσιτα για λίγο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fan είπε

Το μόνο παράπονο είναι ότι όταν πατάω γκάζι ή οδηγάω, σχεδόν όλοι οι σταθμοί radio κάνουν κάποια μικρά παράσιτα για λίγο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

δοκίμασε https://www.skroutz.gr/c/3738/axesouar-ichosystimaton-autokinhtou.html?keyphrase=αντιπαρασιτικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...