gpapadakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, Lucifer είπε Δεν υπάρχει χειρότερος καρκίνος σε μορφή δήμου, όπου ακουμπάει, σε όλες τις εισόδους, είτε είναι Αγία, είτε είναι Ψυχικό, είτε Χολαργό, είτε Σίδερα, πήζουν όλα γιατί άπαξ και μπεις Χαλάνδρι, θα ματώσεις και για να βγεις και για να παρκάρεις. Σοβαρά, αν αρχίσουμε ποτέ να χτίζουμε ουρανοξύστες, από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε, πληθυσμός Τόκιο και ρυμοτομία μαχαλά. Για αυτο παω παντα με τη μηχανη και παρκαρω στην πλατεια 😄 1 ώρα πριν, michael92 είπε Δηλαδή η Αγία Παρασκευή και το Ηράκλειο είναι καλύτερα από το Παλαιό Φάληρο ΒλαχοΦλοριντα και τη Γλυφάδα; ΒλαχοΜαιαμι
Radiator Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Βρες μια ωραία επαρχιακή πόλη με θάλασσα και ζήσε λίγους μήνες, μετα θα ακούς Αθήνα και προάστια και θα λες μακριά…
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα, κοιτάω για σπίτι Νότια Προάστια, αλλά επειδή έχει ξεφύγει εδώ η φάση έχω πιάσει και τα Βόρεια. Ωστόσο είμαι ψιλοάσχετος από εκείνες τις περιοχές. Ψήνομαι για ησυχία αλλά όχι πολλή ησυχία τύπου Εκάλη, Δροσιά, Μελίσσια, Νέα Κηφισιά κλπ. Έχω βρει 2 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μια στο Χαλάνδρι στην περιοχή Αγία Άννα και η άλλη στον παράδεισο στο Μαρούσι. Άποψη για τις περιοχές;
Dinos1973 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 30 minutes ago, Μακιαβέλλι said: Καλημέρα, κοιτάω για σπίτι Νότια Προάστια, αλλά επειδή έχει ξεφύγει εδώ η φάση έχω πιάσει και τα Βόρεια. Ωστόσο είμαι ψιλοάσχετος από εκείνες τις περιοχές. Ψήνομαι για ησυχία αλλά όχι πολλή ησυχία τύπου Εκάλη, Δροσιά, Μελίσσια, Νέα Κηφισιά κλπ. Έχω βρει 2 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μια στο Χαλάνδρι στην περιοχή Αγία Άννα και η άλλη στον παράδεισο στο Μαρούσι. Άποψη για τις περιοχές; Δεν αναφερεις σε ποια περιοχη ειναι η εργασια σου εαν εργαζεσαι, διοτι εαν ψαχνεις στα νοτια αλλα η εργασια ειναι στα βορεια η Δυτικα το 3ωρο την ημερα το εχεις σιγουρο!!!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 8 minutes ago, Dinos1973 said: Δεν αναφερεις σε ποια περιοχη ειναι η εργασια σου εαν εργαζεσαι, διοτι εαν ψαχνεις στα νοτια αλλα η εργασια ειναι στα βορεια η Δυτικα το 3ωρο την ημερα το εχεις σιγουρο!!! Εργάζομαι από το σπίτι, πάω γραφείο 2-3 φορές το 3μηνο, οπότε δεν με πολυνοιάζει. Ωστόσο οι περισσότερες εταιρίες που ενδέχεται να δουλέψω στο μέλλον είναι Μαρούσι, Γέρακα, Παλλήνη κλπ. Οπότε βολεύουν τα βόρεια ως προς αυτό. Νότια ψάχνω γιατί μένω ήδη, τα ξέρω και μου αρέσουν, αλλά είναι πανάκριβα.
G.bar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 53 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλημέρα, κοιτάω για σπίτι Νότια Προάστια, αλλά επειδή έχει ξεφύγει εδώ η φάση έχω πιάσει και τα Βόρεια. Ωστόσο είμαι ψιλοάσχετος από εκείνες τις περιοχές. Ψήνομαι για ησυχία αλλά όχι πολλή ησυχία τύπου Εκάλη, Δροσιά, Μελίσσια, Νέα Κηφισιά κλπ. Έχω βρει 2 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μια στο Χαλάνδρι στην περιοχή Αγία Άννα και η άλλη στον παράδεισο στο Μαρούσι. Άποψη για τις περιοχές; Από τις πιο αδιάφορες περιοχές του Χαλανδρίου, είναι λίγο ανάμεσα σε όλα. Λίγο κοντά στη Κηφισιας λίγο κοντά στη Μεσογειων, μακρυά από όλες τις στάσεις μετρό και χωρίς πεζόδρομους και κάποια ωραία πλατεία. Το μόνο καλό είναι τα McDonald’s και ο Καυτερός για σουβλακι! Επισης αρκετά στριμωχτά για πάρκινγκ. Κοιτα για πάτημα Χαλανδρίου ή Άνω νέο Χαλάνδρι όπως το λένε. Και ο παράδεισος στο Μαρούσι μια από τα ίδια, είναι σχεδόν στον κόμβο στην κηφισιας με πάρα πολλά κτήρια γραφείων γύρω γύρω. Από τα δύο αυτά καλύτερα στο Χαλάνδρι. 1
vamvakoolas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εκάλη, Δροσιά, Μελίσσια, Νέα Κηφισιά κλπ. αν εξαιρεσεις τη Νεα Κηφισια (=ηλεκτρικος) οι αλλες περιοχες δεν εχουν προσβαση ευκολα σε Μετρο. Επισης αυτες οι περιοχες ειναι πιο κοντα σε εθνικη οδο αντι για αττικη οδο με οτι σημαινει αυτο. Ακομα και τα Μελισσια πλεον με το κυκλοφοριακο πιο ευκολα πιανεις Ε.Ο Μεταξυ χαλανδρι και παραδεισο: Η αγια Αννα ειναι σχετικο πιο υσηχη και πιο ευκολα στο παρκαρισμα. Ο παραδεισος αναλογα τη γειτονια ισως φερνει και σε χωριο, πιο κοντα σε αττικη οδο αλλα εχει λιγο χαμουλη τα πρωινα καθημερινες λογω μεγαλων σχολειων αλλα και αρκετων εταιριων σε σχεση με αγ αννα. Θα σου προτεινα Φιλοθεη, Νεο Ψυχικο, βριλησσια και γερακα αναλογα με τοπρουπολογισμο σου και τι ακριβως ψαχνεις (παρκιν, αν εχεις οικογενεια κτλ) Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2024 από vamvakoolas 1
kronos73 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, Μακιαβέλλι said: Εργάζομαι από το σπίτι, πάω γραφείο 2-3 φορές το 3μηνο, οπότε δεν με πολυνοιάζει. Ωστόσο οι περισσότερες εταιρίες που ενδέχεται να δουλέψω στο μέλλον είναι Μαρούσι, Γέρακα, Παλλήνη κλπ. Οπότε βολεύουν τα βόρεια ως προς αυτό. Νότια ψάχνω γιατί μένω ήδη, τα ξέρω και μου αρέσουν, αλλά είναι πανάκριβα. Αν σου αρέσει η θάλασσα η Ν. Μάκρη είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, έχει αρκετά μαγαζιά, περιοχές λίγο πιο απομονωμένες και άλλες στο κέντρο πιο ζωντανές, θυμίζει επαρχιακή πόλη και έχει το πλεονέκτημα ότι έχεις παραλίες κοντά. Δεν έχω ζήσει εκεί αλλά λόγω συγγενών την έχω επισκευτεί πολλές φορές και δεν την βρίσκω άσχημη. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2024 από kronos73 1
vamvakoolas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 12 minutes ago, kronos73 said: Αν σου αρέσει η θάλασσα η Ν. Μάκρη είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, έχει αρκετά μαγαζιά, περιοχές λίγο πιο απομονωμένες και άλλες στο κέντρο πιο ζωντανές, θυμίζει επαρχιακή πόλη και έχει το πλεονέκτημα ότι έχεις παραλίες κοντά. Δεν έχω ζήσει εκεί αλλά λόγω συγγενών την έχω επισκευτεί πολλές φορές και δεν την βρίσκω άσχημη. ενα μικρο θεμα ειναι το θεμα υγειας (δε θα σχολιασω το τοπικο κεντρο υγειας) και τα ΜΜΜ. Απο την αλλη επειδη για 2 χρονια ειχα δουλεψει και εγω απομακρυσμενα σε μια περιοχη ευρητερη της νεας μακρης ειναι παραδεισος αν σου αρεσει η θαλασσα, η υσηχια (ειδικα απο Σεπτ->Μαη) και το περπατημα/αθληματα. Το μονο κουλο ειναι οτι αν θες να πας κεντρο π.χ θεατρο/καφε ειναι λιγο δραμα ακομα και απο αττικη οδο (καποια εποχη νευριασα απο κινηση και το εκανα με ΚΤΕΛ και ψιλοαξιζε το μετα/επιστροφη ειναι ζορι ειδικα το βραδυ) 1
Petros Electron Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Στις 3/8/2022 στις 4:53 ΜΜ, *nenya* είπε Το κακο ειναι οτι εχουμε πολλους καγκουρες εδω περα πειραγμενες εξατμισεις και καψουροτραγουδα στο τερμα μπορει να ακουστουν οποιαδήποτε ωρα της ημερας. Σε νιώθω.. Έμενα στο περιστέρι (Ν.ζωη) για 10 χρόνια. Απλαδουρα απο πάρκινγκ, αλλα λαικουρια, κατινιά, και καγκουρια απο εξατμίσεις και μουσική στο διαπασών. Γύρισα στο πατρικό μου στην Ν.Σμυρνη οπου δεν ξέρεις πραγματικά ποιος μενει δίπλα σου, και τραγική κατάσταση με το πάρκινγκ καθότι παει να γινει η πόλη αυτη οπως την Κυψέλη. Στα θετικά το άλσος κοντα μου και η πλατεία Ν.Σμυρνης καθώς και το Νιάρχος και η θάλασσα που ειναι κοντά για εξορμήσεις και ποδηλασία. Ακριβότερη αγορα, αλλα ευτυχώς υπάρχει δίπλα μας η Καλλιθέα που βρίσκεις τα πάντα σε μισές τιμές.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 1 hour ago, G.bar said: Από τις πιο αδιάφορες περιοχές του Χαλανδρίου, είναι λίγο ανάμεσα σε όλα. Λίγο κοντά στη Κηφισιας λίγο κοντά στη Μεσογειων, μακρυά από όλες τις στάσεις μετρό και χωρίς πεζόδρομους και κάποια ωραία πλατεία. Το μόνο καλό είναι τα McDonald’s και ο Καυτερός για σουβλακι! Επισης αρκετά στριμωχτά για πάρκινγκ. Κοιτα για πάτημα Χαλανδρίου ή Άνω νέο Χαλάνδρι όπως το λένε. Και ο παράδεισος στο Μαρούσι μια από τα ίδια, είναι σχεδόν στον κόμβο στην κηφισιας με πάρα πολλά κτήρια γραφείων γύρω γύρω. Από τα δύο αυτά καλύτερα στο Χαλάνδρι. Το σπίτι στο Χαλάνδρι που έχω βρει είναι 10 λεπτά με τα πόδια από κέντρο, και 5 από Κηφισίας. Μακριά από μετρό όντως. Το "αδιάφορο" ακούγεται καλό ίσως γιατί κάπως αδιάφορο το θέλω κι εγώ (σχετικά ήσυχα, αλλά κοντά σε βαβούρα, φυσικά αν μπορούσα να έχω μετρό κοντά θα ήταν πολύ καλό). 1 hour ago, vamvakoolas said: Εκάλη, Δροσιά, Μελίσσια, Νέα Κηφισιά κλπ. αν εξαιρεσεις τη Νεα Κηφισια (=ηλεκτρικος) οι αλλες περιοχες δεν εχουν προσβαση ευκολα σε Μετρο. Επισης αυτες οι περιοχες ειναι πιο κοντα σε εθνικη οδο αντι για αττικη οδο με οτι σημαινει αυτο. Ακομα και τα Μελισσια πλεον με το κυκλοφοριακο πιο ευκολα πιανεις Ε.Ο Μεταξυ χαλανδρι και παραδεισο: Η αγια Αννα ειναι σχετικο πιο υσηχη και πιο ευκολα στο παρκαρισμα. Ο παραδεισος αναλογα τη γειτονια ισως φερνει και σε χωριο, πιο κοντα σε αττικη οδο αλλα εχει λιγο χαμουλη τα πρωινα καθημερινες λογω μεγαλων σχολειων αλλα και αρκετων εταιριων σε σχεση με αγ αννα. Θα σου προτεινα Φιλοθεη, Νεο Ψυχικο, βριλησσια και γερακα αναλογα με τοπρουπολογισμο σου και τι ακριβως ψαχνεις (παρκιν, αν εχεις οικογενεια κτλ) Τα πολύ βόρεια κόβονται λόγω υπερβολικής ησυχίας. Κηφισιά κέντρο, την έχω υπόψιν μου αλλά πάνω από το budget. Φιλοθέη, νέο Ψυχικό στα specs που θέλω είναι πολύ μακριά από το budget μου. Βριλήσσια τα έχω υπόψιν αν δεν κάτσει κάτι πιο "κοσμικό". Ο Γέρακας δεν μου αρέσει (αν και μου αρέσουν τα σπίτια που θα μπορούσα να πάρω). Πάρκιγνκ θα έχω στο σπίτι έτσι κι αλλιώς. 1 hour ago, kronos73 said: Αν σου αρέσει η θάλασσα η Ν. Μάκρη είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, έχει αρκετά μαγαζιά, περιοχές λίγο πιο απομονωμένες και άλλες στο κέντρο πιο ζωντανές, θυμίζει επαρχιακή πόλη και έχει το πλεονέκτημα ότι έχεις παραλίες κοντά. Δεν έχω ζήσει εκεί αλλά λόγω συγγενών την έχω επισκευτεί πολλές φορές και δεν την βρίσκω άσχημη. Μου αρέσει η θάλασσα χωρίς να τρελαίομαι. Αλλά η Νέα Μάκρη μου κάνει πιο πολύ επαρχιακό χωριό παρά πόλη. Κι εγώ από επισκέψεις σε συγγενείς την ξέρω και μου προξενεί ψυχοπλάκωμα. Δεν κάνει για μένα. Γενικά δεν θέλω να φύγω πολύ μακριά, με εξαίρεση το κέντρο της Κηφισιάς που δύσκολα με παίρνει έτσι κι αλλιώς.
vamvakoolas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 προυπολογισμος; για ενα ατομο; οικογενεια;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 20 minutes ago, vamvakoolas said: προυπολογισμος; για ενα ατομο; οικογενεια; Ξέρω ότι δεν θα δώσω κάτω από 300.000 και δεν μπορώ να δώσω πάνω από 450.000 (γιατί μεγαλώνει το δάνειο και οι τόκοι). Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδιάμεσα.
vamvakoolas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 1 κρεβατοκάμαρα; διαμερισμα; σπιτι; οροφο; αποτι καταλαβα θες παρκινγκ
majunior Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 24 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ξέρω ότι δεν θα δώσω κάτω από 300.000 και δεν μπορώ να δώσω πάνω από 450.000 (γιατί μεγαλώνει το δάνειο και οι τόκοι). Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδιάμεσα. Σε αυτό το ποσό δε ξέρω πως έχεις βλέψεις για τις περιοχές που αναφέρεις. Θα πρέπει να πας σε κάτι παλιό ή σε κάτι μικρό, αλλά σ' αυτά τα προάστια τα περισσότερα διαμερίσματα φτιάχτηκαν εξ' αρχής μεγάλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα